|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

JEDNA KREMA ZA SVE – OD GRUBIH STOPALA, SUVIH USANA DO PELENSKOG OSIPA!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.11.2023
Eucerin® Aquaphor Regenerativna mast, ipak je, pre svega namenjena nezi suve, izrazito suve i ispucale kože.

image
Za suve i ispucale usne, tako čestu pojavu tokom zimskih i vetrovitih dana idealno rešenje je Eucerin® Aquaphor SOS Balsam za usne.
/11


Javne ličnosti i zvezde retko otkrivaju tajne nege svoje kože, a još ređe govore o preparatima koje koriste u svojoj svakodnevnoj nezi. Naravno, ako nisu za to plaćene.

Ali, u slučaju Eucerin® Aquaphor Regenerativne masti izuzetak su napravile mnoge od njih - planetarno popularna pevačica Bijonse, holivudske dive Šarliz Teron, Nikol Kidman i Lusi Lu…Bijonse je priznala da je koristi umesto noćne nege kada je njenoj koži potrebna dodatna regeneracija. Šarliz Teron preporučila je na osnovu iskustva u rešavanju problema pelenskog osipa kod sina Džeksona, dok je Nikol Kidman objasnila da jedino Eucerin® Aquaphor može da hidrira njenu izuzetno suvu kožu.

O efektu “prve pomoći” i specifičnim načinima upotrebe ove SOS masti pisali su i mnogi influenseri širom sveta i u Srbiji. Pri tome su potvrđivali da su se uverili da je odlična za saniranju crvenila i iritacije oko nosa tokom prehlade, zaštitu ruku pre plivanja u hlorisanoj vodi i tragova koji ostaju pri farbanju kose, da utiče na obnavljanje ispucalih krajeva kose i zaglađivanje dlačica frizure, da je nezamenljiva u pretvaranju rasutog rumenila ili senke u prahu u kremastu “verziju”, oblikovanju obrva, skidanju jake šminke…

Eucerin

Eucerin® Aquaphor Regenerativna mast, ipak je, pre svega namenjena nezi suve, izrazito suve i ispucale kože. Ova mast na jedinstven način spaja inovacije i tradiciju u dermo-kozmetici, a sadrži samo 7 sastojaka. Njihova kombinacija čini je pravim rešenjem za mnoge probleme kože, bilo da su u pitanju ogrubelost ili iritacija kože stopala, inače česte nakon bavljenja sportom, gruba i suva koža laktova, šaka i zanoktica, osetljivost određene regije kože nakon tetovaže, hemijskih pilinga i laserskih tretmana i manjih opekotina ili ogrebotina…Pored svega toga idealna je za prevenciju i reševanje problema pelenskog osipa kod beba.

U formulaciji ove masti lako nanošenje i zaštitu od spoljnih uticaja za “problematične” delove kože, omogućavaju tečni parafin i mikrokristalni, lagani vosak i to tako što formiraju polupropustiljivu barijeru koja štiti kožu, ali joj omogućava da „diše“, to jest propušta vazduh i vodu. Glicerin, poznat kao sastojak koji ima osobinu da vezuje vodu i zadržava je u koži, u kombinaciji sa pantenolom, koji ubrzava proces regeneracije i takođe hidrira kožu, čini kožu nežnom, mekom i glatkom. Bisabolol deluje protivupalno i umiruje iritacije, dok lanolin alkohol to jest Eucerit®, nadoknađuje lipide, čiji nedostatak je jedan od uzroka suve kože i povećane šanse za nastanak iritacija.

Eucerin

Eucerin®Aquaphor Regenerativna mast ne sadrži parfeme i konzervanse, a pokazuje dobru podnošljivost kod osetljive kože. Na američkom tržištu pojavila se još daleke 1925.godine, gde je i dalje je najprodavaniji SOS preparat i preparat koji kao prvi u tretmanu suve, ispucale i iritirane kože preporučuju dermatolozi.

Eucerin® Aquaphor Sprej

Ali, osim u tuba pakovanjima od 45 i 220 ml, ova mast postoji i u verziji Eucerin® Aquaphor Spreja koji pruža trenutni osećaj hlađenja i olakšanja za isušenu, grubu i iritiranu kožu čak i na nedostupnim površinama, poput leđa, nogu, grudnog koša i ispucalih peta. Zahvaljujući formulaciji masti koja ne sadrži vodu, ovaj sprej nakon naošenja formira zaštitnu barijeru pomažući koži da se brzo regeneriše i ostane optimalno hidrirana.Pored toga, specijalno prilagođeno pakovanje omogućava ravnomerno i kontinuirano nanošenje čak i u položaju naopačke.

INFO PLUS: Za suve i ispucale usne, tako čestu pojavu tokom zimskih i vetrovitih dana idealno rešenje je Eucerin® Aquaphor SOS Balsam za usne, koji pruža olakšanje za 60 sekundi. Formulacija ovog preparata obogaćena je glicerinom, dekspantenolom, bisabololom i vitaminima C i E, sastojcima koji stvaraju idealnu zaštitnu barijeru i pomažu brzu regeneraciju i oporavak. Nakon upotrebe vaše usne trenutno postaju meke i glatke, a stanje se dodatno poboljšava redovnom upotrebom jer se prevenira sušenje usana.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Upoznajte NIVEA Cellular profesionalne serume
Beograd, mart 2022. - Kao žene, ceo život slušamo savete vezane za negu kože lica s ciljem da tragove starenja odgodimo ...
Priprema kože za proleće i leto
Nega lica i tela sa ciljem pravilne nege u toku leta moguća je primenom prirodnih preparata, koji treba da sadrže preciz...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here