|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kuda otići na idealan zimski odmor i skijanje?

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 18.11.2019
Kranjska Gora je pravi zimski i skijaški raj. Idealna destinacija za sve željne belih padina, skijanja, sankanja, relaksirajućeg odmora i opuštanja i bega iz grada, kako za porodice tako i za pojedince.

image
/11


Kranjska Gora je pravi Alpski biser, koji se nalazi na severozapadu Slovenije u Julijskim Alpima na granici sa Italijom i Austrijom. Daleko od gradskog užurbanog života i smoga nudi očuvanu prirodu za »punjenje baterija« na snegu , skijaške aktivnosti, uživanje u prirodi ili relaksaciju u wellnes centrima. Veličanstveni vrhovi Julijskih Alpa i predivna priroda koja se proteže od Mojstrane do Rateča te skijaške staze i staze za skijaško trčanje,  privlače izletnike, skijaše, porodice i sve one željne adrenalinskih aktivnosti.

 


Dobro poznata skijaška destinacija našeg regiona

Skijaške staze u Kranjskoj Gori imaju najdužu tradiciju i istoriju na području Slovenije. Sama lokacija Kranjske Gore veoma je  pristupačna jer se nalazi u blizini međunarodnih puteva.

18 skijaških staza različitih tehničkih zahteva i težine ima idealnu poziciju  jer je naniža tačka na 813 metara nadmorske visine ,  a najviša na 1215 metara nadmorske visine, a staze se rasprostiru na obroncima  od Vitranca do Kranjske Gore i Planice.

Sastav od 6 žičara sedežnica i 13 žičara vučnica odvešće vas na stazu iz snova. Staze su pogodne za sve nivoe skijaških veština. Početnici i rekreativni skijaši uživaće na padinama i stazama Kranjske Gore, dok su staze na Podkorenu namenjene zahtevnijim skjašima. Pored dnevnog skijanja Kranjska Gora nudi i noćno skijanje na osvetljenim padinama skijaških staza.

 

 

 

Nudimo vam jako povoljan Ski Paket koji pored noćenja i polupansiona ukljućuje i ski karte na skijalištima Kranjske Gore.


 

kranjska gora


Jedna od najvećih prednosti kranjskogorskih skijališta je da se između vašeg hotela i skijališta nalazi Snežna plaža gde možete uživati u dobroj hrani, ugrejati kuvanim vinom ili čajem sa izuzetnim pogledom na skijaške staze i vrhove planina.

 

snežna plaža


Naravno, važno je i to da skijaški početnici  mogu stati na skije uz pomoć odličnih škola skijanja i učitelja na srpskom jeziku, a skijaška oprema se može iznajmiti po povoljnim cenama.

Po celoj Gornjesavskoj dolini su uređene staze za skijaško trčanje koje se mogu koristiti besplatno.

 

 

Smeštaj

Hit Alpinea je najveći ponuđivač smeštaja u Kranjskoj Gori za Vaše skijanje ili zimovanje.

Pored hotela sa 4 zvezdice, Hotela Kompas, Hotela Ramada Resort i Hotela Ramada Hotel & suietes u Hit Alpine-i nude i smeštaj u apartmanima sa 3 zvezdice, apartmanima Vitranc. Hotel Kompas i Hotel ramada resort  mogu se pohvaliti  i s renoviranim sobama u 2017 godini. Hotel Ramada Resort je već peti put zaredom  dobio naziv najboljeg skijaškog hotela u Sloveniji na Word SKI Awardsu u Kitzbuhlu.

Pored ukusne domaće hrane u ugostiteljskim objektima Hit Alpinea možete uživati i u Wellness i kozmetičkim uslugama u dva Wellnes centra.


smeštaj

 

Wellness odmor

Svima željnima relaksirajućeg  odmora ili željnih  opuštanja nakon skijanja , Kranjska Gora je idealna destinacija, a bazeni Wellness Centra Aqua Larix pružaju totalnu relaksaciju na više od 400 m2 bazenskih površina s prekrasnim pogledom na okolne planine i same skijaške piste. Wellness centar Aqua Larix nudi mogućnost korišćenja Sveta sauna, a vašem će telu dobro doći neka od masaža koje su vam na raspolaganju.


Upoznajte nas i sigurno ćete se  vratiti! Neka Vaša Zimska Bajka počne u Kranjskoj Gori.

 

wellness


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 dobrih razloga da spasite brak
U braku nije lako. Puno je kompromisa, problema, napetih situacija, ali i lepih, nežnih trenutaka koji odagnaju loše dan...
5
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
5
L’ERBOLARIO 8-martovsko darivanje na Ringe...
Proslavimo Dan žena uz L'Erbolario najlepše mirisne note!
3
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2





Šta poneti na godišnji za bebu i dete!
Ringeraja je samo za vas napravila spisak svega što trebate poneti na godišnji odmor kada putujete sa bebom ili manjim d...
Etno selo Tiganjica-osetite porodično čari...
Ah ta banatska sela ... ušuškana među rekama, močvarama i poljima, mala ali puna duše. Kada sa vrelog beogradskog asfalt...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here