|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

KVART – KREATIVNOŠĆU DO CILJA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 12.10.2017
KREATIVNI STUDIO kvART je mesto u kome su objedinjene sve oblasti savremene vizuelne komunikacije. Studio je osnovala organizacija za zaštitu prava i podršku ženama sa invaliditetom „IZ KRUGA – BEOGRAD“ sa ciljem da se na kreativan način ispuni misija i podrži rad organizacije.

image
/11


Kreativni Studio kvART pruža usluge iz oblasti grafičkog  dizajna, ilustracije i sublimacione štampe.

Pružamo usluge diizajna vizuelnog identiteta, logotipa, vizit karte, memoranduma, dizajn magazina, časopisa, knjiga, dizajn pamfleta, kataloga i postera...

Takođe posedujemo i duboko poznavanje jezika i specifičnih tehnika za različite ambijente, od dečije pa do naučne ilustracije, od stripa, animacije do  tradicionalnog izdavaštva. 

Osim ilsutracije i dizajna studio pruža i usluge sublimacione štampe.


U ponudi izdvajamo majice, šolje, benkice, torbe koje su odštampane tehnikom sublimacione štampe sa originalnim printovima ilustrovanim i dizajniranim od strane kvart tima.

Pored bodića za najmlađe, novo u KVARTU su dečije majice sa originalnim printovima za uzrast od 1-6 godina uz mogućnost i printa po želji.

 


 

 

 

 

Uspešno sarađujemo sa izdavačkom kućom Mat media +, u realizaciji dizajna magazina Shopping news. Takođe  za dečiji časopis Žabac Sveznalac od momenta nastanka istog realizujemo dizajn i ilustraciju. Početkom godine smo započeli  saradnju sa Serbian Art Forum-om na realizaciji magazina posvećenom Srbiji i namenjenom Američkom tržištu.

Sa organizacijom IZ KRUGA smo realizovali i dalje razvijamo magazin ISKRA – magazin o ženama i za žene sa invaliditetom.

 


 

Naši proizvodi su dostupni na našem sajtu www.kvart-doo.com, a uskoro će biti dostupni I na našoj online prodavnici koja je u procesu realizacije.


Takođe naši proizvodi se mogu poručiti putem mejla dizajn@kvart-doo.com

ili Facebook strane KVART gde se ujedno može pratiti i naš rad.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Berkesel torbe i nakit - ponesi nesvakidaš...
Brend „Berkesel“, uplovite u svet ručno rađenog nakita i unikatnih torbi „Made in Zrenjanin“.
4
ZAŠTITA I HIDRATACIJA, VAŠA TAJNA KOMBINAC...
Uz upotrebu Eucerin®Hydro Protect Ultralaganog fluida za zaštitu od sunca SPF50+, brzo i jednostavno, svojoj koži možete...
3
Kako vezujete šal?
Zima je najlepša kad se dobro ušuškate. Kapa, rukavice i šal pod obavezno! A kad smo već kod šala, kako ga vi vezujete? ...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2





Kad izgledaš kao da si ispala iz kola dok ...
Pravila igre su sasvim drugačija.
Kupaći kostimi za trudnice
photo
Dugo toplo leto je pred nama, i eto vam razloga da idete na plažu i pokažete vaš stomak u jednom od ovih prelepih modela...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Hrana
bojana92

Sta vise volite da jedete u trudnoci?

Slano (55%)

Slatko (45%)


Ukupan broj glasova: 96

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here