|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Kako da zablistate ovog leta na plaži?!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 1.5.2013
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bile prelepe na plaži!
Ključne reči:

image
/11


 

Uradite piling kože 

 

Piling

 

Glatka i meka koža je apsolutno neophodna u misiji "izgledanja dobro" na plaži. Obučena u kupaći kostim, vaša koža je u prvom planu, tako da morate da investirate u dobar piling. Koristite ga redovno nekoliko nedelja pre planiranog odmora da bi ste imali meku i glatku kožu.

 

Lep ten 

 

Lep ten

 

Uopšte nije loša ideja da povedete računa o svom tenu i pre odlaska na plažu. Postoji puno načina da to uradite - bilo da je u pitanju sunčanje, ili proizvodi za tamnjenje kože. Ako sumnjate u uticaj koji može izazvati poseta solarijumu, ili neravnomerna boja dobijena od losiona za tamnjenje, obratite se profesionalcima koji će vas posavetovati kako da dobijete lep ten i zdravu kožu. 

 

Hidratacija kože

 

Hidratacija kože

 

Imajte na umu da se vaša koža brzo suši na suncu, čak i ako koristite losion za sunčanje sa visokim faktorom. U torbi za plažu uvek držite intenzivno hidratantnu kremu za telo, koja će vlažiti kožu iritiranu sunca, ako je potrebno.

 

Zdrava kosa 

 

Kosa

 

Zapamtite, i vaša kosa je izložena suncu. Većina nas zaboravlja negativan uticaj UV zraka na kosu. Kosu bi trebalo zaštititi specijalnim proizvodima za sunce koji se nude u frizerskim salonima, ili jednostavno nosite šešir. 

 

Losion za sunčanje 

 

Losion za sunčanje

 

Dobar losion za zaštitu od sunca je apsolutno neophodan kada je u pitanju plaža. Najbolje je da imate dva losiona - jedan za osetljivu kožu lica i jedan za telo. Koristite vodootporne losione kako se ne biste mazali svaki put kada izađete iz vode. 

 

Izbor kupaćeg kostima 

 

Kupaći kostim

 

Obratite pažnju na oblik kupaćeg kostima i odaberite onaj koji odgovara vašoj figuri. Ne zaboravite - savršen kupaći kostim je onaj o kome ne razmišljate dok uživate na plaži. Ne zaboravite da proverite da li vam odgovara dok ležite, okrećete se na ležaljci ili zabavljate na plaži. 

 

Hidratacija tela 

 

Hidratacija

 

Voda za piće je veoma važan faktor lepote. Dok ste na plaži sigurno ćete gubiti dosta tećnosti, te je važno i da je unosite. To je bitno ne samo za vašu kožu, već i za kompletno zdravlje. 

 

Nega usana

 

Usne

 

Koža usana je veoma osetljiva i važno je da se prirodno hidrira. Zaštitite usne od jakog sunca, nanoseći hidratantno labelo u redovnim intervalima. 

 

Izvor www.ringeraja.mk od 10.7.2012. 

 

 

??????? ?? ? ???? ??????? ?? ??????? ????? ??? ???? ?? ?? ????????? ?? ?????. ??? ??????? ?????? ?? ??? ?????? ?? ?? ????????? ??? – ???? ?? ??????? ???? ?? ????????, ??? ?? ???????? ?? ??????????? ?? ??????. ??? ?? ????????? ?? ??????? ??? ???? ?? ?? ?????????? ???????? ?? ????????, ??? ?? ?????????????? ?????????? ?? ????????? ?? ???, ???????? ?? ??? ????????????? ??? ?? ?? ?????????? ???? ?? ??????? ???? ? ????? ??? ?? ??????.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
3
Slatka brazilska depilacija
Tokom proleća i leta, našu zimsku garderobu zamenićemo kratkim majicama, pantalonama i suknjama. Ove godine, uvereni smo...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





Mella Cosmetics – lepota u bogatstvu prirode!
Mella cosmetics je ujedinila nauku i prirodu u jedinstveni pristup nezi kože, čiji je cilj vratiti i očuvati koži sjaj i...
Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here