|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ringeraji!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 22.4.2024
Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!



Uspešna saradnja sa prirodom

L'Erbolario je osnovan u Lodiju 1978. godine kao mala biljna radnja. Ali i mnogo ranije su njegovi osnivači, Franco Bergamaschi i njegova supruga Daniela Villa, delili svoju strast prema svetu lekovitog bilja, i provodili dane na poljima Lodija u potrazi za divljim biljem. Prvi proizvodi bili su aromatizovane vode, uljne kupke i losioni koji su se isticali sastojcima prirodnog porekla, nežnim mirisima bez sintetičkih sastojaka i privlačnim pakovanjima posebnog dizajna.

Zahvaljujući entuzijazmu, neprospavanim noćima, izuzetnom naporu, ali i zadovoljavajućim uspesima, vreme je prolazilo, a L'Erbolario se od male porodične firme pretvorio u međunarodno priznatu kompaniju. Mirise cveća i drveća pretvorio je u najlepše parfeme, kupke, kreme, sapune i ostale proizvode očaravajućih mirisa i nota.

S obzirom da se sve nalazi na jednom mestu, porodica ima potpunu kontrolu nad proizvodnjom. Istorija L'Erbolaria je dokaz da su biljni sastojci podržani neprekidnim naučnim istraživanjem i dalje ključni element kozmetičkih proizvoda. Njihovi proizvodi kreirani su za negu lica, tela i kose, zatim za dečju kožu, kao i za obogaćivanje životnog prostora, a takođe i za zaštitu od sunca.


L’Erbolario pruža delotvorne proizvode visokog kvaliteta za zaštitu od štetnog sunčevog delovanja i dugotrajnu i ravnomernu preplanulost. Radi se o posebnim proizvodima za telo, lice, usne i kosu, kako bi svaki deo tela dobio prikladnu negu! Sadrže biljne derivate izvrsnih hidratantnih, hranljivih, omekšavajućih i obnavljajućih svojstava.

L’Erbolario SUN proizvodi štite kožu od UVA i UVB zraka zahvaljujući širokom rasponu SPF zaštitnih faktora koji zadovoljavaju svačije potrebe zavisno od, na primer, tipa kože, godišnjeg doba ili delu dana kada se nameravamo izlagati suncu. Brinu i o potrebama dece i stoga nude liniju proizvoda za zaštitu od sunca posebno formulisanu za nežnu i osetljivu dečju kožu.

Osim proizvoda za zaštitu od sunca, u L’Erbolario SUN liniji možete pronaći i proizvode za posle sunčanja, koji su savršeni za osvežavanje i hidrataciju kože, pružaju olakšanje i produžavaju preplanulost. Takođe L’Erbolario misli i na vašu kosu, kojoj osim zaštite pre izlaganja suncu treba i mnogo nege nakon sunčanja!

 

                Uživajmo u lepom vremenu uz L’ERBOLARIO SUN!

 

U saradnji sa @lerbolario_srbija obradovaćemo 3 dame vrednim, korisnim i kvalitetnim poklonom. U konkursu mogu učestvovati svi koji imaju adresu za slanje poklona u Srbiji (troškove slanja nagrade snosi sponzor) i mogu osvojiti jednu od nagrada:

 

  • L’Erbolario sprej za zaštitu od sunca SPF 30, 150 ml - sa arganovim uljem i ekstraktom bobica goji, vodootporan, sa ekološkim raspršivačem. Jednostavnim nanošenjem, ovaj sprej za sunčanje trenutno prekriva vašu kožu oslobađajući izvrsna svojstva organskih sastojaka, među kojima su arganovo ulje i ekstrakt organskih goji bobica. 

L'erbolario

  • L’Erbolario pekmez za ubrzano tamnjenje 200 ml - sa šargarepom, orahovom ljuskom i aloe verom, ne sadrži filtere, vodootporan. Ovaj pekmez za brzo tamnjenje idealan je za osobe sa izdržljivom kožom koja lako tamni. Iako ne sadrži filtere protiv sunca, pun je hranljivih i omekšavajućih elemenata koji gode vašoj koži i čine je sjajnom, tokom i nakon izlaganja suncu. Nanesite ravnomerno na telo i nežno umasirajte. Vaša koža će trenutno biti mekana, svilenkasta i sjajna dok će ekstrakti orahove ljuske i ulja šargarepe izvući tamnu put i dodatno je naglasiti. Pekmez je vodootporan, ali preporučuje se ponovno nanošenje nakon kupanja.

L'erbolario

  • L’Erbolario krema za posle sunčanja za glatku i sjajnu kožu, 200 ml - Sa uljem manga, kakaovim maslacem i aloe verom ova krema se može nositi poput elegantne haljine nakon dana provedenog na suncu jer, čak i pod blagim mesečevim svetlom, jantarne nijanse vašeg tena reflektuju zlatni sjaj, dok vaša koža zadržava hidrataciju i svežinu. Obnovljena dugo iščekivanim večernjim tuširanjem, vaša će koža odahnuti sa ovim pravim tretmanom lepote. Ova krema za posle sunčanja bogata je sastojcima koji hrane i obnavljaju vašu kožu i čuvaju njenu gipkost. Ti sastojci su: karite maslac, kakaov maslac, maslinovo ulje i maslac od manga, koji svoje blagotvorno delovanje sjedinjuju sa svojstvima gela aloe vere, koji deluje antioksidativno i čini kožu mekanom. Sa nekoliko brzih poteza, vaša će koža biti gipkija, smanjiće se rašireno crvenilo, što će koži doneti olakšanje, a pregršt aktivnih sastojaka će sprečiti preuranjeno starenje kože. Osim toga, vašu će kožu prekriti sloj sitnih, sjajnih, zlatnih čestica.

    Sadrži: ulja manga, masline i rižinih mekinja, karite maslac, kakaov maslac, gel aloe vere, vitamin E iz sojinih semenki, glicirizinska kiselina, organski alfa bisabolol, mentol.

L'erbolario

 

Ako želite da baš vi dobijete neku od nagrada, sve što treba da uradite je da posetite sledeću objavu na Ringeraja IG stranici, gde ćete pronaći potrebne informacije o nagradnom konkursu:

Pratite profile:

@lerbolario_srbija

@ringeraja.rs

 

*Lajkujte i podelite našu objavu

*U komentaru tagujte 2 prijatelja (broj komentara je neograničen ukoliko uvek tagujete drugu osobu)

 

Random aplikacijom ćemo odabrati 3 dobitnika, i pobediće oni koju budu imali najviše sreće. 


Igramo se do utorka 30. aprila do 20h kada će na našem storiju biti objavljeno ko su dobitnici nagrada.


Srećno svima!

(Instagram ni na koji način nije uključen u ovo darivanje. Samo oni iznad 18 godina mogu biti uključeni i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korišćenja.)

 

 


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
9
Vratimo nedelju porodici
Da, krajnje je vreme da vratimo nedelju. Ako to uskoro ne učinimo, nikada je više nećemo videti. A život bez nedelje, od...
6
Vaš partner je odrastao sa razvedenim rodi...
Sve dok imaš na umu da je vaš partner odrastao kao dete razvedenih roditelja, lakše ćeš razumeti njegovo ponašanje, otkr...
4
Čega se majke najviše plaše? I to, onako, ...
Plašim se da ćeš ličiti na mene. Da ćeš nositi ovu istu tvrdoglavu crtu, kao beleg na čelu, da će te po tome poznavati i...
3





U godini jubileja dm nagrađuje vernost kupaca
Beograd, 23. april 2024 – U godini kada proslavlja dve decenije poslovanja, dm drogerie markt kreirao je nove pogodnosti...
Drage devojčice, devojke, žene, sve ste iste!
Drage moje devojčice, devojke, žene



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here