|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

LETNJE OSVEŽENJE ZA VAS I VAŠU KOŽU!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 9.7.2020
Osećate da tokom dana vaša koža posustaje u borbi da zadrži hidriranost i svežinu zato što je klimatizovane kancelarije i vrelina okružanja stavljaju pred dodatne izazove?

image
/11


 

Visoke temperature i intezivno sunčevo zračenje ugrožavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože, zbog čega brže gubi vodu i postaje dehidrirana i izgleda umorno i bez sjaja. To stanje kože često osećamo i kao zategnutost i osetljivost na dodir.

Ako pri ruci imate novi Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej sve je pod kotrolom. Za razliku od sprejeva koji sadrže samo čistu vodu koja brzo isprava ostavljajući kožu još suvljom nego pre, Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej pružiće vašoj koži trenutnu, ali i dugotrajnu hidrataciju. Kombinacija hijaluronske kiseline i gliko-glicerola omogućava da ovaj sprej aktivira prirodne mehanizme hidratacije kože. Zahvaljujući tome odmah joj se vraća zdrav izgled i blistavost, dugo ostaje hidrirana i postaje nežna na dodir.


Eucerin®Hijaluron Hidrantni Sprej odgovara svim tipovima kože i može se koristiti redovno i preventivno ili kad god osetite da je to vašoj koži potrebno.

Osim vaše kože, u osvežavajućem iskustvu upotrebe ovog preparata uživaćete i vi, a obradovaće vas i poklon - atraktivna termos boca koja vas uz kupovinu ovog preparata očekuje u bolje snabdevenim apotekama!

 

 

 

 

 

INFO PLUS:

Dobro hidrirana koža je glatka, meka i izgleda mlađe. Optimalna hidriranost prvi je uslov njene lepote i zdravlja. Tokom letnjih dana naša koža gubi više vode, a time i svež izgled. Zato je neophodno da joj kroz redovnu, ali i dodatnu negu pružimo intezivnu i dugotrajnu hidrataciju.

  • Za celodnevnu dubinsku hidrataciju i blistavost vašeg lica pobrinuće se Eucerin® Hyaluron-Filler Hidro Booster serum koji trenutno i intezivno hidrira kožu dajući joj novi sjaj i jedrinu uz efekat popunjavanja bora.
  • Odvojite pet minuta za Eucerin® Hyaluron- Filler masku za lice. Hijaluronska kiselina koju sadrži instant će vratititi njen blistavi mladalački sjaj.

 

 

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA Rose Touch sa organskom ružinom vodicom
Beograd, jul 2021. - Ruža je poznata kao kraljica cveća, simbol lepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju...
4
Da koža ponovno diše: NIVEA Rose Touch pen...
NIVEA je ponovno postavila stepenicu više, te vam donosi nove pene za čišćenje lica koje ne samo da pružaju dubinsku hid...
3
Prepusti se NIVEA Q10 losionima za telo!
Većina nas svake godine ima jednu želju – da leto potraje barem mesec dana duže. Okej, možda ne možemo da bezbrižno upij...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2





MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here