|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NOVO: NIVEA CELLULAR EKSPERT LIFT DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.5.2022
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kožu i smanjuje čak i duboke bore – za lifting efekat I čvršći izgled kože.

image
Bakučiol - upoznajte najnoviju superzvezdu protiv starenja
/11


Činimo sve što je u našoj moći da se što duže osećamo mladim – i da izgledamo mlado. Ali sa godinama usporavaju se i prirodni obnavljajući procesi u koži: proizvodnja kolagena se smanjuje, vezivno tkivo slabi. Koža gubi prirodnu čvrstinu a samim tim i sposobnost da održe „svoj oblik”, dok su vidljive posledice: konture lica izgledaju manje definisane, koža je opuštenija, bore postaju dublje. Ali ovaj proces se može zaustaviti: zahvaljujući inovativnoj formuli nove NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT efikasnoj nezi protiv starenja sa čistim bakučiolom – nova generacija nege protiv starenja koja počinje tačno tamo gde dolazi do starenja kože. Naučnici u NIVEA laboratorijama imaju duboko razumevanje procesa u koži, koje može reaktivirati ćelije kože i stimulisati ih da ponovo izgledaju kao mlađe ćelije kože i da se tako ponašaju. Na osnovu najnovijih naučnih otkriča, razvijena je formula za novu NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT liniju protiv bora. Zasniva se na veoma efikasnoj kombinaciji čistog bakučiola i dve različite vrste hijaluronske kiseline.


Bakučiol  - upoznajte najnoviju superzvezdu protiv starenja

Bakučiol (eng bakuchiol) pravi se od semena ili listova biljke Babchi (Psoralea corilifolia). U ajurvedi kao i u tradicionalnoj kineskoj medicini  bakučiol se koristi kao lek vekovima.

Međutim, trenutno se prvenstveno koristi kao inovativni, prirodni sastojak u nezi kože. Kao nova superzvezda u nezi protiv starenja, Bakučiol pokazuje neverovatne efekte: podstiče proizvodnju kolagena u ćelijama kože za 48% za samo 4 sata*. Na taj način pomaže koži da efikasno smanjuje čak i duboke bore, koži vraća blistavost te poboljšava čvrstoću i elastičnost kože ojačavajući njena potporna vlakna. Bakučiol I njegove efekte protiv starenja često porede sa retinolom. Intenzivne studije NIVEA istraživačkog centra ukazuju na njegovu fantaštičnu efikasnost: „Bakučiol podstiče aktivnost ćelija kože i štiti kožu od oštećenja zahvaljujući slobodnim radikalima, koža se regeneriše čak i bolje od Retinola** i pokazuje bolju podnošljivost kože“, objašnjava Dr. Svenja Möllgaard, rukovodilac laboratorije za istraživanje i razvoj NIVEA nege za lice.

Za nove NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT formule protiv starenja dnevne i noćne nege ovo znači: bakučiol već deluje kao kolagena buster već nakon 4 sata!* Bore su vidljivo smanjene, čvrstina i elastičnost kože je poboljšana a ten blistaviji i ujednačeniji.


Dve vrste hijaluronske kiseline za optimalan efekat

Inovativne formule NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT dnevne i noćne nege protiv starenja sadrže dve vrste hijaluronske kiseline. Makro hijaluronska kiselina obezbeđuje intenzivnu hidrataciju i njena sposobnost je da sakuplja vlagu, i to čak do hiljadu puta više od svoje težine. Koža je intenzivno hidrirana i njena gipkost poboljšana. Mikro hijaluronska kiselina je 40 puta manja od makro hijaluronske kiseline i može da prodre dublje u slojeve kože i popunjava bore iznutra. Od sada će vaša svakodnevna rutina nege lica protiv starenja biti još efikasnija - zahvaljujući inovativnoj formuli NIVEA sa bakučiolom i dve vrste hijaluronske kiseline.



NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT dnevna krema SPF 30 protiv bora definiše konture, učvršćuje kožu i smanjuje čak i duboke bore, dok SPF30 nudi zaštitu od štetnih dejstva UV zraka.

Rezultati govore sami za sebe:

• Posle samo jedne nedelje koža je nahranjena i glatka i primetno je čvršća, konture lica su više definisane.

• Posle dve nedelje duboke bore su vidljivo smanjene. Koža izgleda mlađe i izgledati ujednačenije.

• Posle četiri nedelje, celokupni ten izgleda poboljšano. Barijera kože je ojačana - ovo sprečava nove znake starenja kože.



NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT noćna krema protiv starenja definiše konture, regeneriše i čini kožu mekšom kožu tokom noći, čak i duboke bore su umanjene.

Rezultati govore sami za sebe:

• Posle samo jedne nedelje, koža je sa manje stresa, primetno je glađa i elastičnija, dok su konture lica su više definisane.

• Posle dve nedelje, duboke bore vidno su ublažene. Koža izgleda mlađe, odmornije i glađa je.

• Posle četiri nedelje ten i tekstura kože je poboljšana. Barijera kože je ojačana – ovo sprečava nove znake starenja kože.


*testirano in vitro na ćelijama kože

 

**testiran in vitro na ćelijama kože na odabranim krajnjim tačkama



Za više informacija o NIVEA proizvodima posetite www.nivea.rs


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA pantalonice za oblikovanje i zatezan...
PET RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH ZAVOLETINIVEA Q10 pantalonice za oblikovanje & zatezanje tela
6
Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Lumin...
Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2





NIVEA DNEVNA I NOĆNA NEGA PROTIV BORA
Inovativna nega protiv starenja sa čistim bakučiolom i dvostrukom hijaluronskom kiselinomdefiniše konture, učvršćuje kož...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here