|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

NOVA ANTI-AGE IKONA IZ VICHY-JA – FILER U BOČICI

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 20.1.2021
Da li ste znali da se sa porastom neinvazivnih estetskih procedura tokom poslednjih godina hijaluronska kiselina istakla kao jedan od ključnih sastojaka kada je anti-age nega u pitanju? Prateći najnovije trendove, a prema dermatološkoj ekspertizi, stručnjaci iz Vichy-ja lansirali su prvu anti-age inovaciju u vidu seruma sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler.

image
INTENZIVNA NEGA PROTIV BORA I ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE
/11


 

Februar, 2021. godine – Kako se oko 80% starenja kože može pripisati štetnom uticaju ekspozoma, dobra vest je da pravilnom brigom o svom licu u velikoj meri možemo da doprinesemo zdravlju svoje kože spolja i iznutra. U borbi protiv uticaja ekspozoma, a pod  parolom Zdravlje je bitno – započnite od svoje kože, eksperti iz Vichy-ja kreirali su jedinstvenu inovaciju Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler sa moćnim molekulom – hijaluronskom kiselinom, koja pozitivno utiče na vezivna tkiva i na taj način vraća koži elastičnost i čvrstinu i smanjuje znakove starenja i vidljivost bora.  Ovaj efikasan serum namenjen za lice i  područje oko očiju koji ciljano deluje na postojeće bore i tanke linije možete naći u prodaji u svim ovlašćenim apotekama početkom februara.

 

 

Delotvorna sinergija aktivnih sastojaka i odgovarajuća doza nege prema kliničkom ispitivanju rađenom na 53 žene, dokazano smanjuje bore do 47% za šest nedjelja, 60% tanke linije, te nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa, dok uz pidruženu negu sa LiftActiv Supreme linijom proizvoda daće još bolje rezultate u borbi protiv bora. Lice će izgledati zategnuto, podignuto i sveže.

 

 

 

NOVA ANTI-AGE IKONA I NJENA SNAŽNA EFIKASNOST

 

#1 NADOKNAĐUJE 100% DNEVNOG GUBITKA HIJALURONSKE KISELINE IZ EPIDERMISA

 Osnovna uloga hijaluronske kiseline je da „veže” vodu, hidrira kožu, aktivira proizvodnju kolagena i elastina i omogući bolju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka. Osim što marljivo zadržava rezerve vode u dermisu, kako bi se sprečilo isušivanje epidermisa, hijaluronska kiselina dovodi i hranljive materije do ćelija kože i podstiče ćelijsko obnavljanje.

 

#2 MOĆNA SINERGIJA ODABRANIH SASTOJAKA KOJE DERMATOLOZI VOLE I PREPORUČUJU

 Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum ojačan je sa snažnim dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, kao što su 1,5% čiste hijaluronske kiseline različitih molekularnih težina sa progresivnim efektom, zaštitni vitamin Cg (askorbil glukozid) koji ima antiinflamatorni efekat zahvaljujući antioksidantnom delovanju, efikasni tripeptid[1] koji deluju protiv bora, kao i jedinstvena Vichy vulkanska voda.


#3 DVOSTRUKO DELOVANJE I PRIMENA – ZA LICE I ZA PODRUČJE OKO OČIJU

 Još jedna inovacija – od sada u obliku seruma za intenzivnu hidrataciju i negu kože lica, ali i predela oko očiju. Ova dermokozmetička formula ima visoku toleranciju za negu kože lica, ali i predela oko očiju. Da bi se to potvrdilo, formula je klinički ispitana na osetljivoj koži i testirana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.  

 

 

EKSPOZOM I FAKTORI STARENJA KOŽE

S godinama, kao posledica starenja, koža postaje suva, javlja se bled i nejednak ten, gube se tonus i čvrstoća i pojavljuju bore i tanke linije. Na proces starenja utiču različiti faktori, od kojih na neke možemo uticati,  a na neke ne. Ipak, za oko 80 % vidljivih znakova starenja odgovoran je ekspozom - spoj okruženja i životnih navika koji kumulativno deluju na naš organizam. Pod faktore ekspozoma spadaju brojni spoljašnji faktori kao što su UV zraci (UVA, UVB, IC, vidljiva svetlost), zagađenje vazduha i smog, koji uzrokuju oksidativni stres što dovodi do starenja kože i pojave tamnih mrlja, kao i klimatske promene - visoke temperature koje pospešuju lučenje sebuma, dok niske temperature značajno isušuju kožu. Potom, upotreba duvana i alkohola, kao i loša ishrana koja dodatno potencijalno može uticati i na nastanak akni i problema sa kožom kao što su rozacea, atopijski dermatitis i psorijaza. Osim toga, i psihološki stres, nedostatak sna i fizičke aktivnost takođe narušavaju kožnu barijeru, ali i hormonski disbalansi koji se javljaju u pubertetu, tokom menstrualnog ciklusa, trudnoće ili menopauze.

 

 

 

 

VICHY NUDI REŠENJE U BORBI PROTIV ŠTETNOG UTICAJA EKPOZOMA NA KOŽU

Da bi kožu učinili jačom u borbi protiv štetnih uticaja ekspozoma na kožu, Vichy tim stvorio je moćne hipoalergene formule sa Vichy vulkanskom vodom bogatom mineralima obogaćene aktivnim dermokozmetičkim sastojcima u vidu Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma, kao i Liftactiv Supreme SPF 30 kreme. Formule ciljano deluju na ključne komponente mladosti kože i pomažu u njihovoj zaštititi.

 

 

 

 

 

PERSONALIZOVANA NEGA: SAZNAJ SVE O SVOJOJ KOŽI

Kao dodatna podrška u borbi protiv štetnog uticaja ekspozoma na kožu tu je personalizovana dijagnostika (više: www.SkinConsultAI.com),  koja je stvorena u saradnji s dermatolozima i stručnjacima za zdravlje kože, a putem koje možete saznati koji su prioriteti vaše kože. Ova dijagnoza omogućila je razvoj sveobuhvatnih protokola nege koji odgovaraju vašim specifičnim kožnim problemima

 

 

NOVA BEAUTY PRAVILA: KAKO KORISTITI LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER SERUM I LIFTACTIV SUPREME PF 30?

Vichy anti-age inovativni Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum dolazi u elegantnom prozirnom pakovanju sa preciznim aplikatorom koji će olakšati proces nanošenja i učiniti vašu beauty rutinu još jednostavnijom. Nanesite ga svako jutro pre nege za lice – lagano pritisnite aplikator, precizno dozirajući 2-3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju nanesite na čisto i suvo lice i razmažite. Može služiti i kao podloga za šminku. Za optimalne rezultate preporučuje se da prvi korak anti-age rutine bude nanošenje Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma, dok se kao drugi korak preporučuje LiftActiv Supreme Day dnevna krema, namenjena ženama s normalnom i mešovitom kožom, koja ima kontinuirano lifting dejstvo koje traje ceo dan, hrani i hidrira kožu, koriguje nesavršenosti i smanjuje vidljivost bora, a sadrži ramnozu, kofein i hipoalergena je. Kako je poznat sve veći štetni uticaj UV zraka, kao potpora redovnoj nezi, ali i zaštiti, Vichy je predstavio još jednu inovaciju – LiftActiv Supreme SPF 30 kremu koja ima dvostruko delovanje - smanjuje i ublažava bore i učvršćuje kožu. Lagane je teksture, veoma hidratantna i svežeg mirisa.

 

 

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.rs.


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

KREMA ZA SVE – OD GRUBIH STOPALA DO PELENS...
Eucerin® Aquaphor Regenerativna mast, ipak je, pre svega namenjena nezi suve, izrazito suve i ispucale kože.
6
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2
Žene zimi izgledaju starije i do četiri go...
Stručnjaci za lepotu jedne laboratorije u Njujorku potvrdili su činjenicu da zimsko vreme negativno utiče na kožu žena, ...
2





KOŽA ŠTITI NAS, MI ŠTITIMO KOŽU!
Eucerin® Oktobar – mesec suve kože
MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here