|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

OSVOJI Mermerni električni radijator!!!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 21.8.2017
Kompanija Mermo lux d.o.o u susret hladnim danima poklanja jednom Ringerajinom korisniku jedan vredan Mermerni električni radijator za kupatilo - MHS-L 400W Volakas.

image
/11


Svi smo još pod utiskom vrelog leta 2017. u Srbiji, međutim avgust nam odbrojava poslednje dane, jesen i zima su pred vratima, a sa njima nam stiže i grejna sezona.


Kompanija Mermo lux d.o.o u susret hladnim danima poklanja jednom Ringerajinom korisniku jedan vredan Mermerni električni radijator za kupatilo - MHS-L 400W Volakas.

Mermerni električni radijator za kupatilo je proizvod snage 400W koji zračenjem prirodnog kamena ugreva kupatila i manje prostorije površine do 9 m3. Posebno je pogodan za prostorije u kojima borave deca i osobe sklone alergijama. Proizvod omogućava zdravo grejanje bez buke, prašine i dima uz minimalnu potrošnju električne energije. Uz proizvod se dobija pribor za montažu na zidu kao i utikač i termostat.
Garancija je 5 godina.



A šta je potrebno da uradite da možda baš vi osvojite ovaj vredan radijator koji će vaš dom učiniti toplijim, ugodnijim, funkcionalnijim i lepšim, pročitajte ispod.

 

 

 

 

1. Označite da vam se sviđa ("lajkujte") stranica 

http://web.facebook.com/mermolux.mermerniradijatori (obavezno)


2. U komentaru na temi na forumu OVDE prijavite se / upišite da učestvujete (obavezno)


3. Možete svojim prijateljima podeliti link ovog teksta sa objavom nagradnog konkursa, nije obavezno ali bi nas svakako obradovalo.


4. Budite vredni, odnosno pišite do mile volje na Ringeraja forumu tokom septembra, jer što više postova, tim bolje!

 


Podrazumeva se da ste ulogovani i registrovani korisnici, i da poštujete opšta pravila portala i foruma.

Brojanje postova obavlja se programski, i biće pod stalnom kontrolom Ringerajinih programera.

 


 


Nagradni konkurs traje od 1.9.2017. u 00h do 30.9.2017. u 24h, troškove slanja snosi sponzor (nagrada se šalje na teritoriju Srbije).

 

 

 


Mermo lux d.o.o. se 25 godina bavi proizvodnjom i prodajom električnih radijatora od prirodnih mermera i granita.

Tokom ovih godina poslovanja stekli smo ogromno iskustvo, uveli mnoge inovacije, i svakim danom se trudimo da donesemo nešto novo i bolje. Našim proizvodima se opremaju poslovni objekti, domaćinstva i drugi prostori gde je potreban spoj kvaliteta, elegancije i efikasnosti.

Mermo lux mermerni radijatori su jedini radijatori na nasem tržištu koji poseduju sertifikate o bezbednosti.

 


www.mermolux.rs

http://web.facebook.com/mermolux.mermerniradijatori



Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
8
OBAVEŠTENJE: Održavanje i ažuriranje sajta...
Tokom večeri i noći u periodu između 8.10. i 9.10. može doći do smetnji u radu portala Ringeraja.rs u cilju održavanja ...
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2





UČESTVUJTE U WOW USKRŠNJOJ AVANTURI!
Takmičenje »WOW USKRŠNJA AVANTURA« može da počne! U periodu od 19.4.2019. do 23.4.2019. WOW i Ringeraja.rs za Ringerajin...
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here