|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Osvojite Baby natalnu kartu za vaše najdraže!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.5.2018
Koliko puta se vama desilo da ste se namučili oko izbora poklona povodom rođenja, rođendana, krštenja ili bilo koje druge prilike? Krpice i igračke deca brzo prerastu… Podarite im nešto drugačije, novo na tržištu, trajno, potpuno originalno i lično – Baby natalnu kartu, personalizovanu knigu koja je urađena baš za njih. Od 15.5. pa do 15.6. samo na Ringeraji je u toku nagradno takmičenje gde možete osvojiti Baby natalnu kartu! Igrajmo se!

image
/11


Personalizovana Baby Natalna karta je posebna knjiga, idealan poklon za svaku priliku, za svako dete, a prvenstveno je namenjena roditeljima.

Ova knjižica treba da pomogne roditeljima kako bi lakše ostvarili komunikaciju sa svojim detetom i kako da na specifičan način pristupe svom detetu, motivišu ga na stvari koje voli, ali takođe i na one stvari koje ne voli da radi.

Baby natalna karta nije svemoguća i nepogrešiva, ali može biti dragocena pomoć u najtežem, ali ujedno i najlepšem poslu na svetu – odgajanju deteta.

Knjižica je personalizovanog karaktera. To znači da se izrađuje po narudžbini na osnovu pola, datuma, vremena i mesta rođenja deteta i roditelja. Knjižica je štampana na masnom papiru, full color, tvrdi povez, dimenzije 15×21,5cm (A5), na 32 strane obostrane štampe. Segmenti koje knjižica obuhvata su:

  • posveta naručioca,
  • posveta autora roditeljima
  • dete u horoskopskom znaku
  • mama u svom horoskopskom znaku
  • tata u svom horoskopskom znaku
  • profil deteta
  • vaspitanje deteta
  • aktivnosti deteta
  • ljubavni aspekt
  • obrazovanje deteta
  • odevanje deteta
  • zdravlje deteta

Natalnu kartu za Vaše dete izrađuju astrolozi sa dugogodišnjim iskustvom u izradi natalnih karti.


 

  

Baby natalna karta vas daruje!

Nagradni konkurs traje od 15.5. do 15.6.2018. a najvredniji korisnik/ca u okviru nagradnog takmičenja, bilo da je to mama, tata, baka, tetka… će osvojiti za svoje najdraže potpuno personalizovanu knjigu - Baby natalnu kartu, svojevrsan vodič za roditeljstvo namenjen baš njima!


 

  


Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik/ca sjajne nagrade?

 

Najpre treba da budete član Ringeraje, zatim da budete ulogovani i što aktivniji na forumima Beba i Dete, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do ove predivne nagrade!

Najbolje plasiran/a korisnik/ca prema boju objava na Ringerajinim forumima Beba i Dete, osvojiće jednu knjigu Baby natalna karta, koja će nakon završetka takmičenja, i dogovora oko detalja između dobitnika i sponzora, biti poslata na adresu dobitnika/ce u Srbiji (poštarinu plaća pošiljalac).

Takmičenje traje od 15.5. do 15.6.2018. (zaključno sa 15.6.)

Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Brojanje postova je pod stalnim nadzorom Ringerajinih programera.

 

 

Podržite našeg sjajnog sponzora lajkom i praćenjem njihove facebook stranice Baby natalna karta!


A više detalja pogledajte i na sajtu natalnakarta.online 

 

 

 

Za sve članove portala ringeraja.rs obezbeđen je popust od 30% na punu cenu knjige.

Prilikom poručivanja knjige na sajtu unesite PROMO KOD: ERR10 i poručite primerak Baby natalne karte za vaše dete.



 

 TAKMIČI SE I OSVOJI!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2
Intervju:Julijana Vasileska, direktor Ring...
Julijana Vasileska nam priča intimnu priču o Ringeraja.mk projektu. Kako je makedonska Ringeraja postala neprikosnoveni ...
2





Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here