|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ŠKOLA ATOPIJE na Klinici za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije uz podršku BIODERMA Laboratorije

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.1.2018
Kako bismo obezbedili pouzdane informacije osobama sa atopijskim dermatitisom organizovali smo besplatnu ŠKOLU ATOPIJE, koja će se održavati nekoliko puta godišnje na Klinici za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, uz podršku francuske BIODERMA Laboratorije.

image
/11


Atopija je nasledna sklonost ka burnijem reagovanju na uobičajene stimuluse (alergene) iz spoljašnje sredine. Jedna od manifestacija atopije, atopijski dermatitis (često nazivan ‘’ekcem’’), posebno je učestao, a u poslednjih 30 godina broj obolelih se utrostručio. Osobe sa atopijskim dermatitisom susreću se sa mnogo nedoumica vezanih za pravilnu dijagnozu, lečenje, negu kože i svakodnevni život praćen neprijatnim simptomima bolesti. Nedoumice su dodatno pojačane kontroverznim natpisima u medijima, posebno na internetu.

 

Kako bismo obezbedili pouzdane informacije osobama sa atopijskim dermatitisom organizovali smo besplatnu ŠKOLU ATOPIJE, koja će se održavati nekoliko puta godišnje na Klinici za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, uz podršku francuske BIODERMA Laboratorije.

 

Škole atopije pomažu boljem razumevanju bolesti, dokazano povećavaju uspešnost terapije i kontrole bolesti i dovode do poboljšanja kvaliteta života pacijenata sa atopijskim dermatitisom.


Prijavite se za besplatnu ŠKOLU ATOPIJE, koja će se održavati nekoliko puta godišnje na Klinici za dermatovenerologiju Kliničkog centra Srbije, uz podršku francuske BIODERMA Laboratorije.

Naredna radionica će se održati 27.1.2018.

Prijavite se na atopijskidermatitis.rs

 

Atopijski dermatitis zahteva multidisciplinarni pristup, pa će i učesnici na radionicama ŠKOLE ATOPIJE imati priliku da čuju savete dermatovenerologa, pedijatra alergologa i psihologa, kao i da ovim stručnjacima postave pitanja tokom interaktivnih radionica u malim grupama.

 

Predvideli smo pet ŠKOLA ATOPIJE u periodu od oktobra 2017. do aprila 2018. godine, sa do 50 novih učesnika u svakoj od njih, radionice će trajati oko dva sata, a broj učesnika je ograničen. Do sada su uspešno održane dve radionice ŠKOLE ATOPIJE.

 

Treća radionica će se održati 27. januara od 11 sati.

 

U stručnom timu druge radionice su specijalista dermatovenerolog dr Jelena Perić, specijalista pedijatar alergolog doc. dr Marina Atanasković-Marković i psiholog Vukašin Čobeljić, a spektar tema na radionicama pomoći će polaznicima da bolje razumeju uzroke, tok bolesti, lečenje i lakše se nose sa simptomima bolesti u svakodnevnom životu.

 

bioderma

 

 

Bioderma laboratorija nagradiće 3 Ringerajina korisnika sa po jednim
paketom, svaki sadrži Bioderma Atoderm Ulje za tuširanje 100 ml i
Atoderm Intensive baume 45 ml.

Nagradni konkurs traje od 23.1.2018. do 4.2.2018.

Šta je potrebno da uradite da biste osvojili jedan od paketa pročitajte OVDE

 

 

 

 

NAĐA HIGL, plivačica sa zlatnom medaljom sa Svetskog prvenstva, poznata kao veliki borac, biće specijalni gost radionice i preneće vam svoja iskustva borbe sa ekcemom.

 

Za ŠKOLU ATOPIJE mogu da se prijave osobe sa dijagnozom atopijskog dermatitisa, kao i roditelji dece sa atopijskim dermatitisom.

Prijave se primaju posredstvom internet stranice atopijskidermatitis.rs. Broj mesta je ograničen.

 

Za više informacija o ŠKOLI ATOPIJE, temama i terminima, pratite naše internet stranice

www.atopijskidermatitis.rs

www.bioderma.co.rs

Facebook stranica Bioderma

Instagram Bioderma Srbija



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kakve sve bakterije donosimo iz šopinga?
Svi volimo šoping! I dok bezbrižno isprobavamo novi bikini, haljinu, šešir ili ruž za usne, presabiramo koliko smo ušted...
4
Uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Lumin...
Beograd, 28. aprila 2024. – Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentnih fleka od sunca često znaju da nam...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2
Pete meke kao pamuk
Sezona sandala jeste počela, ali mnoge dame su još uvek u zatvorenoj obući. Pedikir u kućnim ulovima počinje s potapanje...
2





Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...
MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here