|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Laguna vam na Ringeraji poklanja najlepše knjige za decu tokom Dečjih dana kulture!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 6.4.2023
I ovog aprila, specijalno za Dečje dane kulture stigli su hitovi domaće i svetske književnosti za decu, koje vam sada i poklanjamo na vašoj Ringeraji!

image
Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%.
/11


Dečji dani kulture 2023. održavaju se od 5. do 9. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

 

Važe veliki popusti na Lagunine knjige za decu a mališane mogu da se druže sa piscima! Popust na jednu Laguninu knjigu za decu iznosiće 25%, na dve 30%, na tri 35%, a na četiri ili više knjiga 40%. Navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co. i Egmontova izdanja, ali bez mogućnosti da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi odabranih izdavača biće na popustu od 20%, dok će odabrani gift program biti snižen do 20%. Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

 

I ovog aprila, specijalno za Dečje dane kulture stigli su hitovi domaće i svetske književnosti za decu, a neke od njih vam poklanjamo na Ringeraji!

 

Predivno ilustrovana zbirka poezije za decu „Dobri svitac“ Mirjane Dević ohrabriće mališane i motivisati ih da budu istrajni u svojim željama i stremljenjima.

 

Čitajući ovu knjigu saznaćete čega se plaši jedna mačka, zašto bubamara misli da je ružna, zbog čega svitac želi da ugasi svoj sjaj, zašto je stonoga u problemu, kako jedan mrav može da bude opasan. Tu su i još mnoge druge sjajne pesme, kao što su: „Pospana sova“, „Skakavac“, „Radovi u šumi“, „Neobičan vuk“.


Dobri svitac

 

Ako ste voleli „Agija i Emu“ volećete i „Priče o skoro svemu“! Iz pera Igora Kolarova stižu priče koje će vas nasmejati, koje možete sami da dovršite i koje ćete pročitati dok traju reklame. Ovo su priče koje se ne završavaju i koje ćete zavoleti do suza. Ovo su maštovite glavolomke iz kojih ćete sami izvući pouke. Ovo su neočekivane priče.


Priče o skoro svemu


Autorka popularnog serijala za decu o vampirici Ameliji Zubić, Lora Elen Anderson napisala je priče o desetogodišnjoj Dugani Sivić, koja živi na čarobnom Nebesju, visoko na nebu – „Duga Sivić“ i „Duga Sivić: Oko oluje“. Okružena je vremenoscima obdarenim čudesnim nebeskim moćima, ali mala Dugana nema nikakvu moć! Međutim, nakon odlaska na Zemlju Dugani će se život zauvek promeniti. Dugana Sivić postaće DUGA SIVIĆ! Uz pomoć svojih najboljih drugara (i praskavog mačkoblaka Nima) Dugana mora da nauči da vlada svojim novim moćima i da spase svet od najstrašnije oluje koja ga je ikad pogodila…


Duga Sivić


Jeste li čuli za Hildu? Smatra sebe pustolovom. Živi na selu sa majkom arhitektom i provodi dane u potrazi za čudovištima, u crtanju i tumaranju po fjordovima i prirodi. Njene avanture zabeležio je Luk Pirson u nagrađenom serijalu, koji ima i animiranu verziju u produkciji Netfliksa. Laguna je nedavno objavila izdanja „Hilda i crni pas“ i „Hilda i povorka ptica“. Uživajte u prelepim pričama koje predstavljaju mešavinu fantazije i avanture, zasnovane na skandinavskom folkloru, i izuzetnim živopisnim crtežima koji će vas sigurno povesti na mesto odakle će vam naš svet izgledati potpuno drugačije.


Hilda i crni pas


Spisak svih naslova možete pogledati na stranici www.laguna.rs


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Izvini što sam galamila na tebe
Izvini što sam galamila na tebe iz svih onih razloga kojih se više ni sjetiti ne mogu, a ti ih se sigurno sjećaš, jer ka...
3
OVO JE ZA TATE KOJI SU PRISUTNI
Ovo je za tate koji napuštaju toplinu pokrivača noću, samo da promene pelenu ili šapnu mekane reči ohrabrenja.
3
U Srbiju stigao novi hit Lijan Morijarti
Devet potpunih stranaca je fascinantan triler čije se stranice „gutaju“ bez daha. Uzbudljivost ove priče na viši nivo di...
3
Deca od 15 meseci razlikuju pravdu od nepr...
Deca o pravednosti "uče" posmatrajući način na koji ljudi tretiraju jedni druge. U uzrastu od svega 15 meseci mali...
2





Premijera BARBI: VELIKI GRAD, VELIKI SNOVI
photo
Uprkos tome što su se odmah sprijateljile, Barbi i njena nova drugarica moraju da se takmiče za „solo u centru pažnje“ n...
POKLANJAMO: Nova kosmička priča Dejvida Va...
Dejvid Valijams ovog puta vodi decu pravo do kosmosa! Iskoristi 35% popusta tokom prve nedelje!



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here