|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Predstavljanje knjige Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.3.2023
Subota 25. mart, 17 časova – Ada Mall Shopping Centar

image
Deo od prodaje knjige usmeren je na opremanje dečjih biblioteka širom Srbije.
/11


Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć, jedinstvena zbirka priča osam autora u izdanju Vulkančića, biće predstavljena publici 25. marta u 17 časova u Ada Mall Shopping Centru (Radnička 9, III sprat). Svi posetioci biće u prilici da upoznaju kreativne autore ove inspirativne knjige za decu I roditelje, kao i da nabave svoj potpisani primerak.


Autori priča u knjizi Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć, koje se zbog izuzetne maštovitosti mogu nazvati i bajkama, jesu: Staša Vukadinović, Ranko Trifković, Ivan Tokin, Jovana Kešanski, Jelena Jovanović, Stefan Tićmi, Bogdan Stevanović i Dušan Pejčić, a za nadasve kreativne ilustracije zaslužna je Andrea Gligorijević.


Već u uvodnim stihovima ove originalne knjige naglašeno je da je 13 priča koje slede namenjeno deci koja veruju u čuda, ali i odraslima koji su možda zaboravili kako je biti dete.

 

Predstavljanje knjige


Kako da sanjaju samo velike i slatke snove, kroz priče koje su idealne za uspavljivanje i inspiraciju za druženja roditelja i dece, podseća ih osam autora među kojima su i popularni i nagrađivani autori koji do sada nisu pisali za decu, poput Ivana Tokina i blogera Blogdana.


Knjigu Povratak u Neobuzdaniju i druge priče za slatku noć priredili su Vulkančić i brend Munchmallow. Deo od prodaje knjige usmeren je na opremanje dečjih biblioteka širom Srbije.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kako se Srpkinje svađaju sa muževima na moru
Svakoj ženi događa se da se svađa sama sa sobom, kada se svađa sa svojim mužem! I Moma je to lepo primetio
7
5 razloga za kuvanje na indukcionim pločama!
Uz elegantan dizajn, efikasnu upotrebu i bezbednost, Gorenje indukcione ploče su savršen izbor za bržu i lakšu pripremu ...
6
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
4
Nije valjda da decu šalješ u vrtić, a ti n...
Kad si mama dvogodišnjaka i četvorogodišnjaka uvek imaš šta da radiš. Kuvaj, peri, ribaj, peglaj, odvezi u vrtić, vrati ...
3





POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!
Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.
U Grčku možete otputovati avionom i autom,...
Ne propustite izuzetno delo Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? grčkog arheologa i pisca Teodora Papakosta...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here