|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Povratak u školsku klupu uz ukusnu užinu koja staje u džep!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.8.2023
Kada su u pitanju odmori između časova, Nutrino Junior užine su uvek pri ruci!

image
Užine su tu da ih podrže kad se koje slovo piše ili kad se pitaju ko je smislio ovu matematiku?.
/11


Letnji raspust je za nama, a povratak u školske klupe donosi sa sobom nove avanture, ali i nove rutine, posebno kada je u pitanju priprema obroka i ishrana vaše dece tokom školskog dana. Nema potrebe za brigom – Nutrino Junior je tu da vam pomogne u osiguranju ukusnih i zdravih užina za vaše školarce!


Tokom leta, mališani su sa zadovoljstvom mljackali Nutrino Junior užine i zaljubili se u četiri čudovišno zgodne kombinacije omiljenih voćki i nezaobilaznih namirnica svakog detinjstva, koje su se savršeno uklopile u sve njihove letnje avanture. Sada su spremni da se ponovo posvete školskim obavezama i zagreju stolicu, a Nutrino Junior voćne užine sa keksom, čokoladom ili žitaricama su tu da im daju energiju. Konačno možete biti bezbrižni i sigurni da ste pronašli zdravije opcije bez konzervansa, aditiva, glutena i dodatog šećera, a vaši mališani će imati tajnu formulu za maksimalnu koncentraciju i istraživanje sveta svim čulima.

 

Nutrino Junior

 

Kada su u pitanju odmori između časova, Nutrino Junior užine su uvek pri ruci! Neodoljivi ukusi hranljivih voćnih mikseva sa keksom, čokoladom ili žitaricama, spremno čekaju klince u svakom pauziranju da ih smažu u pokretu BRZO, BRŽE ili ZA ČAS! I ne samo to, užine su tu da ih podrže kad se "koje slovo piše" ili kad se pitaju "ko je smislio ovu matematiku?”.


Svi voćni pirei upakovani su u praktična pauč pakovanja koja čuvaju svežinu, miris i ukus, i bez problema staju u svaki školski ranac, torbu, pa čak i u džep. Deca mogu da uživaju u njima kad god požele. Bilo da im je potreban podsticaj za učenje, kreativnu igru ili dodatna snaga pre ili posle sportskih aktivnosti, Nutrino Junior užina je pouzdan saputnik koji će ih podržati u svakoj situaciji, ćineći sve mnogo lakšim i zabavnijim.


Nutrino Junior

 

Zajedno sa šarmantnom četvorkom Junior monstruma Mljacanom, Njammmom, Žderom i Zubojem, koje mališani već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa omiljenim proizvodima, deca će uživati svim čulima u ukusnim i zdravim užinama. Kombinacija jabuke, jagode, vanile i žitarica je na svim top listama i pruža bogatstvo biljnih vlakana i vitamina C. Celo leto nije bilo dovoljno da se pronađe lak način za odabir da li prvo otvoriti pouch od jabuke i banane sa čokoladom ili pre kombinaciju jabuke i banane sa keksom. U svakom slučaju budite bez brige, jer su obe kombinacije sjajan izvor antioksidanasa i zdravih ugljenih hidrata koji će mališanima pružiti snagu za sve aktivnosti koje ih očekuju u toku dana. A kad je u pitanju miks jabuke, pomorandže, keksa i čokolada, šuška se po gradu da jedan pouch nije dovoljan za jednu užinu, jer se pojede brzo i slasno, dok si rekao keks – ili kakao.

 

Nutrino Junior

 

Pored ukusnih Nutrino Junior užina u praktičnom pouch pakovanju koje dolazi u 180g i 100g, tu su i Nutrino suve žitne kaše kada je potreban brzi doručak ili lagana večera. Vaši klinci će uživati u dva odlična ukusa suvih žitnih kaša sa dodatkom kakaa ili keksa, koje donose dobroćudni proždrljivi monstrumi Le Žvak i Dobrila. Nutrino suve žitne kaše su jednostavne za pripremu, a njihov hranljivi sastav pružiće im osećaj sitosti za sve planirane aktivnosti.


Naši čudovišni drugari spremili su za vas užine koje će biti idealan saveznik za sve školske aktivnosti. Pronađite Nutrino Junior užine koje prate povratak vaših mališana u školu i budite bezbrižni znajući da detetu obezbeđujete kvalitetnu i potpuno bezbednu hranu.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
6
Novi Pampers Pants sa džepom za zadržavanj...
Sada su se pojavile i pelene Pampers Pants sa džepom za stolicu i elastičnim delom oko struka, koji pružaju zaštitu za g...
5
JOŠ NE HODA SAMA? NAŠA, BOME, ENO VEĆ TRČI
Volim kada čujem mame ponosne na svoju decu. Ne volim da čujem mame koje se nadmeću (i one su naravno ponosne, ali one t...
5
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
4





Izaberite užinu koja prati letnji tempo va...
Leto stiže, donoseći sa sobom sunčane dane i mnogo zabave za celu porodicu! Uživajte u svakom trenutku, u prvim malenim ...
Mama i beba u epizodi - idemo napolje!
Hajde da se potrudimo, da promenimo stvari dok se još promeniti mogu. A promene su najlekše ako krenemo dok su mali...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here