|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Šta žena ZAISTA želi za Dan žena?

Helena Primic, 7.3.2024
Za Dan žena, tretirajte svoju ženu kao kraljicu od jutra do mraka. I ne samo materijalnim dobrima, već pre svega stavom.

image
Da li se partner u vašoj vezi oseća cenjenim i saslušanim? Foto: Freepik.com
/11


Naravno, mi žene smo veoma različite. Dok neke žele bar malo vremena sa svojim partnerom za Dan žena, druge će biti najsrećnije ako njihovi partneri organizuju opušten porodični dan zajedno sa decom.

Ali, svim ženama su zajedničke te svete ženske potrebe u partnerstvu. Zato, dragi muškarci, proverite koje su, kako biste svojoj partnerki dočarali nezaboravan dan žena.

Kao i ostatak vašeg zajedničkog života.


1. Više volite razgovor od seksa?

Kada biste pitali današnje žene šta bi izabrale između dobrog seksa i dobrog razgovora sa partnerom, većina bi izabrala razgovor.

Ne zato što više uživaju u razgovoru nego u seksu ili zato što su savremeni muškarci loši ljubavnici, već jednostavno zato što im nedostaju duboki razgovori sa svojim partnerima. I zato što su posledice intimnog i otvorenog razgovora sa partnerom mnogo dalekosežnije od posledica orgazma. Ma koliko nestvarno zvučalo.

Da budemo potpuno iskreni, ovi "ozbiljni razgovori" idu na živce većini muškaraca, pa ih prirodno izbegavaju. I što ih više izbegavaju, ženama više nedostaju. Bez razgovora, ne osećaju se povezane, poštovane i istinski voljene.

"On ne želi da sluša moje misli, ali želi da uživa u mom telu? Pa ja nisam samo telo, ja sam osoba koja duboko razmišlja i oseća!" mnoge moderne žene žale se i žude da konačno budu istinski zrele i da mogu da se povežu sa svojim partnerom na duhovnom nivou, a ne samo na fizičkom i emocionalnom.

Savet za muškarce: Neka Dan žena bude prvi, ali svakako ne i poslednji dan kada se zaista trudite da saslušate partnerku. Svesno se potrudite da upoznate i dotaknete njenu dušu. I ne zaboravite – kada osvojite njenu dušu, potpuno ste osvojili i njeno telo, i ona će vam se tada potpuno predati kao što to može samo duboko zadovoljna žena. Nakon ovog iskustva, duboki razgovori će vam definitivno biti manje dosadni.


PROČITAJ JOŠ: 5 razloga zašto je super biti žena


2. Prihvatam te i ne poredim te sa idealnom ženom

Uf, ovo je zaista težak zadatak za svakog partnera - da prestane da poredi svog partnera sa idealnom slikom partnera. I da ga prihvati sa svim njegovim slabostima i manama. Ali, naravno, to ne znači da je to nemoguć zadatak.

I zašto je ovo toliko važno? Nije bitno da li je u pitanju partner, porodica ili slika o sebi, sve dok stalno upoređujemo stvarnost sa našim idealnim slikama u glavi, osuđeni smo na večno nezadovoljstvo. U stvarnom svetu nema savršene žene ili majke, nema savršenog muškarca ili oca, nema savršenog deteta i savršene porodice.

Savet za muškarce: Gledajte na slabosti svoje partnerke i sve što vam nedostaje u vezi sa njom kao na PDV koji dolazi sa svim njenim draguljima. Čak i kada radimo nešto što nas čini veoma srećnim, da bismo postigli svoj cilj moramo da radimo i konzumiramo mnoge stvari u kojima ne uživamo. Spremni smo da prihvatimo ovo kao pravi cilj bez prigovaranja i sanjarenja. Zato na Dan žena (kao i u druge dane) prihvatite svoju voljenu osobu baš onakvu kakva stoji pred vama na današnji dan. Apsolutno.


PROČITAJ JOŠ: Kako mi slavimo 8. mart, a kako beli svet


3. "Držim te" i čuvam kao najdragoceniju svilu

Zrela žena – posebno ona koja ima i dragoceno iskustvo majčinstva, koje sa sobom nosi mnoge izazove koji pomažu ženi na putu osnaživanja – shvata da muškarac nije njen spasitelj i čuvar. Da je dovoljno jaka da se brine o sopstvenim potrebama i dubokoj ženstvenosti.

Ali u svom čoveku, uprkos ovoj samodovoljnosti, ona traži Kralja koji će biti dovoljno jak da izdrži i njenu vatru. Sve one trenutke kada je ljuta, besna, bespomoćna, tužna, očajna, slomljena i uopšte van sebe.

Pravi Kralj zna da je ovo samo faza kroz koju svaka kraljica mora da prođe da bi postala još bogatija, plemenitija i vrednija. I on je uvek vidi kao takvu – kao najdragoceniju svilu, koju je uvek spreman da zaštiti i za koju se bori.

Savet za muškarce: Za Dan žena počnite da obožavate svoju ženu kao kraljicu od jutra do mraka. I ne samo materijalnim dobrima (svakako će biti srećnog buketa, poklona ili čestitki), već pre svega stavom. Ponašanjem koje treba da odiše vašim dubokim poštovanjem, divljenjem i služenjem. I ne služeći u smislu robovlasničkog odnosa, već kao Kralj koji štiti svoju kraljicu jer zna koliko je ona dragocena. Za njega, za njihovu decu i porodicu, i svet u celini.


PROČITAJ JOŠ: Zašto žene treba da slave 8. mart?!


4. Čak i ako idem svojim putem, spreman sam da priđem tebi i sretnem te

Čak i ako se na prvi pogled čini divnim da muškarci ispunjavaju svaku želju svoje žene, sigurno se sve žene slažu da baš i ne žele „muškarcu-papučara“. Žele muškarca koji zna ko je i šta hoće i šta je njegov individualni sveti muški put - "pravog muškarca".    

Ali u isto vreme, žene ne žele partnera koji će samo sebično brinuti o njihovim potrebama i željama i iskorišćavati ih za postizanje svojih ciljeva. Takav partner zapravo nije partner, već eksploatator.

Pravi partner će se svakodnevno truditi da pronađe pravi balans između zadovoljavanja sopstvenih potreba i potreba svoje žene, dece i porodice. Što, naravno, nije lak zadatak. Ali, više od odredišta, u ovom zadatku je važno putovanje – napor muškarca koji pokazuje ženi da čezne da upozna svoju partnerku i da je upozna na njenom najdubljem nivou.

Savet za muškarce: Kao što se more na svom putu susreće sa obalom i sunce obasjava latice ruže u svom sjaju, ne morate da se žrtvujete da biste duboko zadovoljili svoju ženu. Čak i na Dan žena pokažite joj da vam je važno kako se oseća u vašem društvu, šta želi i šta joj nedostaje. Sama činjenica da nas neko shvata ozbiljno u našim potrebama (ne govoreći nam da očekujemo previše i stalno tražimo nešto) često je dovoljno da se osećamo viđeno, prihvaćeno i voljeno.


Izvor: Ringaraja.net

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Gospođo, to u stvari znači da ste dobra majka
„Ne znam šta ste uradili mojoj majci i kako, ali hvala vam od srca.“
3
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...
3
DOBITNICI u SEBAMED nagradnom konkursu!
Tokom prethodnih mesec dana puno vas je učestvovalo u SEBAMED NAGRADNOM KONKURSU, hvala vam na tako lepom odzivu!
3
POBEDNICI: "Moja priča: Prvi put sa be...
Tokom prethodna 2 meseca poslali ste nam pregršt divnih, emotivnih, sunčanih i nežnih priča o vašem prvom letovanju sa b...
3





OVO JE ZA TATE KOJI SU PRISUTNI
Ovo je za tate koji napuštaju toplinu pokrivača noću, samo da promene pelenu ili šapnu mekane reči ohrabrenja.
Kada ste svom partneru pred decom rekli „V...
Naučimo našu decu šta je ljubav kako bi ovaj svet bio lepše mesto, najpre za njih same. Neka ta slika ljubavi u njihovim...



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here