|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

U susret 8. martu - sjajne nagrade za Ringerajine dame!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 14.2.2018
U susret 8. martu, dragi sponzori/prijatelji Ringeraje, obradovaće Ringerajine dame vrednim nagradama. Takmičenje traje od 16.2. do 8.3.2018. (zaključno sa 8.3.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.

image
/11


 

U susret 8. martu, dragi sponzori/prijatelji Ringeraje, obradovaće Ringerajine dame vrednim nagradama. Takmičenje traje od 16.2. do 8.3.2018. (zaključno sa 8.3.), a pravo učešća imaju svi registrovani članovi.

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?


Potrebno je da osvojite što veći broj bodova, a evo i koje aktivnosti na portalu Ringeraja vam donose bodove (pored svake aktivnosti je naveden broj bodova koje data aktivnost donosi).

1. Registracija na portal donosi 20 bodova
2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova
3. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova
4. Pisanje komentara ispod teksta na portalu (Facebook Comments Plugin ispod teksta na portalu, NE na Ringeraja Facebook stranici) donosi 15 bodova
5. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda
6. Like/Recommend na tekst donosi 15 bodova
7. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova

8. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova

9. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova

 

Broj bodova koje ste osvojili kao i plasman najbolje plasiranih učesnika možete proveriti u svakom trenutku na posebnoj stranici

OVDE



Što se tiče objava na forumu, bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi!

Svi komentari na forumu koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma.

Evidencija svih aktivnosti koje donose bodove obavlja se programski i biće pod stalnom kontrolom Ringerajinih programera.

 

Tokom takmičenja podrazumeva se da i korisnici iz inostranstva mogu da učestvuju, a ukoliko osvoje nagradu, šalje se na adresu u Srbiji (rodbina, prijatelji).

Nakon takmičenja, nagrade će biti poslate na adresu (u Srbiji) dobitnika (poštarinu plaća sponzor).

 

 

Istražite Ringeraju i videćete koliko sjajnih tekstova kao i tema na forumu je tu! Tekstova i tema u kojima ćete naći mnogo korisnih saveta ali i tema koje ćete baš vi obogatiti korisnim informacijama. Neke od njih ćete možda baš vi započeti!


Zato, tastature i miševe u ruke i bacite se na posao!

Pišite, pišite, pišite ...

 

 


Sponzori i nagradni fond:

 

Podelićemo ukupno 30 nagrada!

Sve nagrade se šalju na kućnu adresu (u Srbiji) dobitnika o trošku sponzora, a raspored glavnih i dnevnih nagrada možete videti na dnu teksta!

 

 

 

Weleda je potrebu za povezivanjem čoveka sa prirodom prepoznala mnogo pre nego što je prirodna kozmetika postala trend i ugradila je u svoje bazične vrednosti još od od 1921. Weleda koristi biološku snagu sveže ubranih biljaka koje će ojačati prirodnu snagu kože. Više od 78% sastojaka Weleda kozmetike dolazi iz biodinamičkog i organskog uzgoja ili iz proverenih prirodnih izvora.


www.weleda.rs

Facebook stranica Weleda

Instagram profil Weleda Srbija


Weleda poklanja 8 Weleda paketa, a u svakom se nalaze sledeći proizvodi:


1.       Neven – Hidratantna krema za lice i telo

Nežna nega i hidratacija za izloženu bebinu kožu. Štiti osetljivu dečiju kožu i održava je baršunasto mekom. Intenzivno neguje i ishranjuje suve delove kože. Idealna je za svakodnevnu negu lica i tela.

 

2.       Neven - Dečiji gel za zube

Prirodna nega za osetljive dečije mlečne zube.

Naučite vašu decu dobrim navikama održavanja dentalne higijene sa našom zubnom pastom prijatnog ukusa, bez fluorida namenjenu prvim zubima.

 

3.       Pomorandža dečiji šampon i gel za tuširanje

Osvežavajuće, voćno kupanje za najmlađe.

Blag i nežan 2u1 čistač za osetljivu kožu – specijalno stvoren sa decom, za decu. Bez sintetičkih sastojaka, samo slatka, sveža, voćkasta zabava tokom kupanja, u tubici, 100 % prirodnog porekla.

 

 

 

 


Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga posebno ističe je jedinstven autorski dizajn, a o kvalitetu govore mnogobrojni komentari zadovoljnih kupaca.



Kika Woo pletene torbe, su urađene vrlo zanimljivom tehnikom i dizajnom. Vraćaju u prošlost u trenutke kada su se mamine i bakine tašne “krale”, u trenutke iz filma “Kosa”.

Više o Kika Woo torbama potražite na:

Facebook stranici Kika Woo

Ili na Instagramu Kika Woo


Kika Woo poklanja tašnu.
 

 




Vesele Heklice - Happy Crochet

Prvobitna ideja je bila: svojom rukom izraditi igračku i tako uvek imati spreman rođendanski poklon za naše male rođake ili prijatelje. Ispostavilo se da je heklanje "zarazno" i da ima mnogo ljudi, sličnih nama, koji se dive posebnim poklonima koje ne mogu kupiti u prodavnici. Zahvaljujući našoj pažnji i poštovanju svakog kupca, imamo zadovoljne mališane za koje je mama, tetka ili kuma odabrala igračku koja "prenosi dobru energiju", koja postane veran saputnik i drugarica ili drug pored koga se lepše sanja. A mame ne treba da brinu za kvalitet, bezbednost i higijenu (boje su postojane, pranje je moguće na 40 stepeni).




Vesele heklice poklanjaju 4 lutke:

1. Balerina Isidora

2. Gospodin Zeka

3. Beba

4. Ružičasta žirafa

 



Perla stil nakit, pleten sa ljubavlju, ručno izrađen, nudi širok dijapazon u kome će svako pronaći neki komad za sebe. Perla stil nakit može da se nabavi lično kod Nataše, autorke svakog od ovih predivnih umetničkih dela, preko facebook stranice Perla stil, ili u Galeriji Art 023 u Zrenjaninu.

 



Perla stil nakit poklanja:

1. Ogrlicu i minđuše u obliku trougla, izrađene od najkvalitetnijih japanskih toho perlica tehnikom nizanja. Minđuše imaju antialergenske udice.

2. Okrugli medaljon (roze-plavo-crne kombinacije) izrađen od kvalitetnih preciosa čeških perlica, takođe tehnikom nizanja.

3. Zelenu ogrlicu izrađenu od kvalitetnih preciosa čeških perlica u kombinaciji sa staklenim okruglim perlama, podesive veličine.





Frajla&Kajla

Frajla&Kajla se trudi da svako pronađe jedinstven detalj za sebe. Bilo da volite urbano, ili svedeno, drugačije, a opet u trendu, ovo je pravi nakit za vas, koji garantuje efektnost. Za one nesputane pravilima, hrabre, neposredne, nakit Frajla&Kajla je pravi izbor!


 

 

 

Više o Frajla&Kajla možete videti:

na Facebook stranici Frajla&Kajla

Ili na Instagram profilu Frajla&Kajla

 


Frajla&Kajla poklanja ljubičastu kajlu.


 

 

 

 

 


Copper Lady
Bakar je u organizmu bitan za održavanje imunog sistema na visokom nivou radi odbrane od bakterija, virusa i ostalih spoljnih uticaja. Pored mnogobrojnih lekovitih svojstava, nakit od bakra će vas vizuelno izdvojiti od okoline. Bićete jedinstveni i unikatni! Uživajte dok vam drugi budu zavideli na jedinstvenosti spolja, i dok budete zračili zdravljem iznutra!



Copper Lady poklanja:

1. Ogrlicu sa Onix poludragim kamenom
2. Prsten sa Hematit poludragim kamenom i Minđuše sa gorskim kristalom




Propolis Books je dečji izdavačkreativnih, edukativnih, nesvakidašnjih i smešnih knjiga kojem je jako važno da deca, čitajući, nauče da misle svojom glavom. Knjige su važan deo svačijeg detinjstva, baš kao i igra. Zato se mi igramo, čitajući.

Propolis Books poklanja 3 knjige


Devojčica od leda i druge bajke, Mila Pavićević

 

Kada se stereotipi dobro poznatih bajki ukrste sa stereotipima vremena u kom živimo, nastaje pravi eksperiment, izazov za male čitaoce i čitav jedan novi svet koji treba otkriti.

Svet u kom postoji Zemlja Šećerne Vune, Republika Snova i Močvarni Grad, svet u kom Snežana ne živi sa sedam patuljaka,već sa sedam kaktusa, a patuljci sklapaju poslovne dogovore s vilama i vilenjacima. Dobre vile ispunjavaju želje, ali traže i nešto zauzvrat. A jedna loša vila umorila se od besmrtnosti, pa ju je prodala za sitan novac.

Najvažnije je da prinčevi i princeze i dalje postoje. Kao i u svim bajkama. I na kraju svi žive srećno... ali samo do sledeće prilike.

 

 

 

 

Konrad i Kornelija


Kristel Rens (1960, Finska), ilustratorka i književnica, dobitnica nagrade Finlandija junior, srpskoj publici poznata je po dirljivoj slikovnici Dedica sa dugom bradom (Propolis Books, 2009).

Katarina fon Numers Ekman (1973, Finska) je magistar filozofije i nordijske književnosti, nastavnica i kolumnistkinja, a Konrad i Kornelija, priča o modernim ljudima u savremenom svetu koji čeznu za bliskošću, nominovana je za nagradu Finlandija junior.

 

 

Kornelija i Bendžamin su oduvek živeli zajedno. Dok je Kornelija bila mala, Bendžamin je ostajao s njom kod kuće dok je mama radila, a umesto nje dolazila namrgođena bebisiterka. Kad je Kornelija napunila sedam godina, mama joj je rekla da je prevelika za prijatelje iz mašte. Tad je Kornelija sakrila Bendžamina u orman…

 

 

 

Vuk koji je ispao iz knjige

 

Zoja je devojčica čija je soba puna polica sa knjigama. I u čijoj sobi živi mačak. Jednog dana, jedna od knjiga pala je na pod, a iz nje je ispao – vuk. U svojoj knjizi neustrašiv i strašan, u ovoj sobi postaje uplašen, jer mu je sve strano i tuđe. I mačak je ogroman! Svet u koji je upao mnogo je strašniji od sveta iz kog je ispao. Bežeći od mačka, vuk nasumice odabira knjige u koje će se sakriti. Ali, ni u jednoj nije dobrodošao gost.

Teraju ga ovčice, jer je došao prerano, teraju ga batleri, jer je u toku bal na dvoru, teraju ga i dinosauri jer je njihov svet opasno mesto. Samo ga jedna devojčica nije oterala. Jedna uplakana devojčica obučena u crveni kaputić, sa crvenom kapuljačom...


Tijeri Robereht (1960), nagrađivani belgijski pisac, tekstopisac i autor stripova napisao je brojne novele za decu i mlade. Neprekidno  putuje svetom i piše, jer u knjigama, kao i u životu, voli da ima poslednju reč.

Gregoar Mabir (Francuska, 1975) završio je kuvarsku školu, ali je odmah nakon sticanja te diplome rešio da napravi zaokret u karijeri i da kreativnost ispolji kroz ilustracije časopisa za decu i knjiga za mlade.

 

 


TOFT STUDIO je dizajnerska kuća osnovana 2013. posvećena kreiranju i proizvodnji dečijih igračaka od ekoloških i prirodnih materijala, posebno od drveta.

Poklanjaju za 3 Ringerajina korisnika po komplet Kockica Pričalica


Pet kockica - trideset motiva – beskonačno mnogo priča.
Igra koja pomaže deci da prošire rečnik i da u punoj meri razviju jezičku kreativnost i veštinu izražavanja.
Zasnovana na Montesori metodi i namenjena deci svih uzrasta.




MIMI Jastučići radionica za izradu unikatnih jastuka, detalja i sitnica je brend
nastao sa željom da deci na lice izmami osmehe.

Jastuci se izrađuju od materijala sličnom plišu koji je veoma čvrst i otporan na česta pranja a pune se silikonskim kuglicama. Rade se po porudžbini, i svaki je unikatan. Drugačiji, specifični, originalni i jedinstveni, svakako su upečatljiv detalj koji oplemenjuje prostor, a kako se najčešće izrađuju za najmlađe, postaju neizostavni kada mališani tonu u san sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova, bajki, priča...




MIMI Jastučići
poklanjaju 2 jastuka:

Jednorog, 35cm x 30cm
Betmen, 40cm x 33cm




Kloopko jastuk je ručno rađen dekorativni jastuk. Savršen je aksesoar za vaš dom. Uklapa se i izgleda lepo na polici, kauču, sofi, kutku koji vi predvidite za to a može biti i zgodan i šarmantan poklon. Mekan je na dodir. Izrađen je uglavnom od mešavina raznih materijala: pamuka, poliestera, viskoze.. a punjen je silikonskim vlaknima.

Jastuci se rade po narudžbini. Možete naručiti boju koju vi želite, kao i dimenziju.



www.kloopko.com

https://www.facebook.com/kloopkocrafts

https://www.instagram.com/kloopko/

https://www.pinterest.es/kloopko


Knot cushions and merino wool blankets by KloopkoCrafts


Kloopko poklanja jedan Mini Kloopko u željenoj boji, 12x12 cm

 

 

 

 

 

 

 

Vrhunska šminka neće vas razočarati ni kada govorimo o bojama, nanošenju i postojanosti šminke. Takva šminka u sebi sadrži puno kvalitetnije pigmente boja koje se neće zgrudvati, promeniti boju, a izgleda prirodnije i traje duže. Ista stvar važi i za četkice i druge aplikatore kojima nanosimo šminku.


2 Poklon paketa kozmetike daruje vocicana RR


 

 

 

 

 

I ring je prsten koji se lepi na vaš telefon. Okreće se 360°. Olakšava korišćenje bilo da je u ruci ili naslonjen na čvrstu površinu.

CellRing poklanja jedan Beli I ring.

 

 

 

 

 


Sve nagrade se šalju na kućnu adresu (u Srbiji) dobitnika o trošku sponzora, a raspored glavnih i dnevnih nagrada možete videti ovde:


 

GLAVNE NAGRADE prema ukupnom plasmanu su osvojile: 

1. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je Srecko47E 

2. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je mama Jo 

3. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je Tatjana.87 

4. Kika Woo tašnu osvojila je Anck Su Nmaun  

5. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je veselica RR 

6. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je Jekica86 

7. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je Dragce86 

8. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je Mica93 

9. Weleda paket (dečiji gel za zube, tuš gel pomorandža, krema za 
lice i telo upakovani u tufnasti neseser) osvojila je Sarav






DNEVNE NAGRADE prema dnevnom plasmanu osvojile su: 


16.2. Vesele heklice - Balerina Isidora, osvojila je Vockica smokvica 
17.2. Vocicana - paket kozmetike osvojila je Jekica86 
18.2. Mini Kloopko u željenoj boji & Beli iring osvojila je Coconut 
19.2. Propolis knjiga - Devojčica od leda i druge bajke, Mila Pavićević osvojila je lokicagagica 
20.2. Komplet Kockica Pričalica u boji, laserski sečene potom bojene osvojila je Srecko47E 
21.2. MIMI Jastučići jastuk Jednorog 35cm x 30cm osvojila je sujacar 
22.2. Frajla&Kajla - ljubičasta ogrlica osvojila je mama Jo
23.2. Perla stil nakit - Ogrlica i minđuše u obliku trougla osvojila je Tatjana.87
24.2. Vesele heklice - Gospodin Zeka osvojila je Dragce86 
25.2. Komplet Kockica Pričalica u celosti laserski gravirane osvojila je stojanka306
26.2. Propolis knjiga - Konrad i Kornelija, Katarina fon Numers osvojila je Raja.B1991 
27.2. Vocicana - paket kozmetike osvojila je Sarav 
28.2. Vesele heklice - Beba osvojila je Anck Su Nmaun 
1.3. Copper Lady - Ogrlica sa Onix poludragim kamenom osvojila je mekanica
2.3. MIMI Jastučići jastuk Betmen 40cm x 33cm osvojila je Dragija 
3.3. Komplet Kockica Pričalica u boji, laserski sečene potom bojene osvojila je veselica RR 
4.3. Perla stil nakit - Okrugli medaljon (roze-plavo-crne kombinacije) osvojila je Mala Elena
5.3. Vesele heklice - Ružičasta žirafa osvojila je komka25. 
6.3. Propolis knjiga - Vuk koji je ispao iz knjige, Tijeri Robehert osvojila je Dora89 

7.3. Copper Lady - Prsten sa Hematit poludragim kamenom i Minđuše sa 
gorskim kristalom osvojila je IvanaSK RR
8.3. Perla stil nakit - Zelena ogrlica od kvalitetnih preciosa čeških perlica osvojila je Maraj


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
3
Opšti uslovi korišćenja foruma
Rev. 26. mart 2014.
3
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2





Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here