|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Priključi se kampanji, učestvuj i osvoji vredne nagrade - BEZBEDNOST NIKADA NIJE NA ODMORU!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 23.6.2017
U periodu od 5.7.2017. do 9.7.2017. BeSafe, Reer i Chicco za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama.

image
/11


Drage Ringerajke i Ringerajci,

Takmičenje »BEZBEDNOST NIKADA NIJE NA ODMORU« može da počne!

U periodu od 5.7.2017. do 9.7.2017. BeSafe, Reer i Chicco za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama.

Bilo da redovno na forumu razmenjujete iskustva, ili više volite da čitate Ringerajine sadržaje, svi imate mogućnost da učestvujete!!!



U okviru projekta „Bezbednost nikada nije na odmoru“,  koji za cilj ima edukaciju roditelja o važnosti sigurne vožnje i upotrebi auto-sedišta kako bi se zaštitili najmlađi kao putnici u automobilu, prošle godine uspešno je realizovana donatorska akcija. Fiksatore za bezbedan prevoz dece dobile su službe Hitne pomoći u devet gradova u Srbiji, u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Šapcu, Kruševcu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici.

Kako bi što više službi Hitne pomoći dobile fiksatore za bezbedan prevoz najmlađih, nastavlja se ova humana akcija. U periodu od 1. juna do 31. avgusta 2017. od prodaje svakog auto-sedišta brendova BeSafe, Chicco, Britax Römer i Cybex biće izdvojeno po 100 dinara. Sredstva koja budu prikupljena na ovaj način biće utrošena na kupovinu još 10 fiksatora za bezbedan prevoz dece u kolima Hitne pomoći.

Saznajte više na: shop.aksa.rs/auto-sedista





U okviru takmičenja »BEZBEDNOST NIKADA NIJE NA ODMORU« biće podeljena ukupno 21-na vredna nagrada: glavna, specijalne i dnevne.



  • Glavna nagrada (1 ukupno)


Glavna nagrada se dodeljuje takmičaru koji je sakupio najviše bodova u ukupnom plasmanu tokom pet dana takmičenja. Nagrađuje se 1 takmičar.


GLAVNA NAGRADA je BeSafe auto-sedište (15-36kg) 2/3 iZi Up X3 fix

 

 

 

Auto-sedišta norveške kompanije BeSafe važe za jedna od najbezbednijih na svetu. Odlikuje ih maksimalna bezbednost i jednostavno korišćenje.

Auto-sedište iZi Up X3 fix namenjeno je mališanima od 15 do 36 kg. Odlikuje ga izuzetno dobra zaštita za dete zahvaljujući revolucionarnom patentu zakretanja pri bočnom udaru koji će zakretanjem auto-sedišta zaštiti dete u slučaju sudara.



 

 

 

 


  • Specijalne nagrade (5 ukupno)


Specijalne nagrade automatski osvajaju korisnici koji pronađu i sakupe Specijalnu ikonu koja se tokom takmičenja može pronaći po jednom dnevno, u toku svakog od 5 takmičarskih dana. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu specijalnu nagradu.


Specijalna nagrada je Reer dodatni retrovizor za automobil


 


Reer dodatni retrovizor za auto se uz pomoć vakuuma lako postavlja u automobil. Zahvaljujući kuglastom zglobu prilagođava se svim modelima automobila i lako postavlja u položaj koji vam najbolje omogućava da motrite na mališana smeštenog na zadnjem sedištu.



 

 

 

 


  • Dnevne nagrade (15 ukupno)


Svakog dana takmičenja biće nagrađena po 3 takmičara sa najviše sakupljenih bodova prema dnevnoj klasifikaciji. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu dnevnu nagradu. To znači da posle osvajanja dnevne nagrade, takmičar u klasifikacionim tabelama neće više biti među dobitnicima dnevnih nagrada, bez obzira na to da li ima dovoljan broj bodova. Takmičar nastavlja takmičenje za glavnu ili specijalnu nagradu.


Dnevna nagrada je Chicco zaštita od sunca vozić, 2 komada

 

 

 

 

Chicco zaštite od sunca za kola lako se postavljaju pomoću dva vakuuma koja ih čvrsto drže na mestu. Osim što štite mališana od sunčevh zraka, imaju i zabavnu funkciju, jer su oslikane zanimljivim i šarenim dečjim motivima. U pakovanju dolaze dve zaštite.

 

 

 

 

 

 


Zanimljiva pravila svim registrovanim korisnicima daju mogućnost učešća, tako da ne zaboravite da ih pročitate pre početka takmičenja, kako bi ste dobili najbolje informacije o načinu osvajanja bodova i naravno o nagradama.

Želja za osvajanjem titule »Najaktivnijeg korisnika« je tu ...

Zato, ne odustajte, možda baš Vi budete jedan od najaktivnijih korisnika i osvojite neku od sjajnih nagrada!!!

Važno je učestvovati!


 

 shop.aksa.rs/auto-sedista


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2
Intervju:Julijana Vasileska, direktor Ring...
Julijana Vasileska nam priča intimnu priču o Ringeraja.mk projektu. Kako je makedonska Ringeraja postala neprikosnoveni ...
2





Otkrij tajnu Kekilou lutkica!
Za sve devojčice od stila, stigla je nova linija lutkica inspirisana modnim trendovima
Ringerajin vodič :)
Pogledaj spisak alata koje MORAŠ da koristiš u određenom periodu svog života :) Šta sve možeš da nađeš na svom omiljenom...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here