|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Nagradni konkurs u susret 8. martu!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 29.2.2016
Nagradićemo 12 najaktivnijih članova, koji budu dali najveći doprinos forumu!!!Istražite Ringerajin forum i videćete koliko sjajnih tema je tu! Tema u kojima ćete naći mnogo korisnih saveta ali i tema koje ćete baš vi obogatiti korisnim informacijama. Zato, tastature i miševe u ruke i bacite se na posao!

image
/11


Drage naše dame, vaša Ringeraja.rs je i ove godine zajedno sa sjajnim sponzorima, odlučila da vas obraduje u martu! Takmičenje traje od 1.3. do 15.3.2016. (zaključno sa 15.3.), a pravo učešća imaju svi registrovani Ringerajini članovi!

Nagradićemo 12 najaktivnijih članova, koji budu dali najveći doprinos forumu!!!

 


Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?

 


Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do sjajnih nagrada! Nakon završetka takmičenja, nagrade u vidu poklon paketa biće poslate na adrese dobitnika u Srbiji (poštarinu plaća sponzor).

 

Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma.



Nagrade?

Nagrade su kao i do sada više nego sjajne!

 


Brend Kräuterhof poklanja 5 paketa Kräuterhof proizvoda

 

Brend Kräuterhof u svom portfoliu ima tradicionalne meleme i biljne kreme, ali i linije proizvoda za efikasnu borbu protiv celulita i proizvoda za negu kose. Svi proizvodi su napravljeni po tradicionalnoj nemačkoj recepturi, na bazi prirodnih sastojaka. Lako su prepoznatljivi po jedinstvenom pečatu – „100% ORIGINAL NEMAČKI proizvod sa tradicijom.”


U svakom od Kräuterhof nagradnih paketa se nalazi:

  • Anticelulit serum
  • Anticelulit gel
  • Anticelulit piling
  • Dva gela za tuširanje
  • Šampon sa koprivom za normalnu kosu
  • Balzam za kosu za negu i sjaj.




Jellyfish art poklanja torbu

 

Iza imena „Jellyfish Art“ stoji Miljana Jovančić (25) iz Niša, koja uz pomoć svoje majke Snežane izrađuje unikatne ženske torbe od klasične ili prevrnute eko-kože, ali i od prirodne kože. Osim ženskih torbica one izrađuju i muške torbe, torbe za foto-aparate, kaiševe, kaputiće, haljine i još mnogo toga. Za sve one koje pored osmeha žele da ponesu sa sobom deo drugačijeg sveta, prepunog različitih boja, ideja I snova. Sveta koji je stvoren upravo zbog vas...

 



Torbe M&M poklanja torbu
 


Torbe M&M su unikatni komadi od prirodne i eko kože. Izrađuju se specijalnom tehnikom, sa najrazličitijim motivima. Idealne su za dan, veče, poklon, venčanje ili drugu specijalnu priliku. Budite kreator svoje originalne tašnice izborom motiva, dimenzija i boje. Kombinacije su neograničene. Torbe mozete naruciti putem poruke u inboxu ili preko maila: mimtorbe@gmail.com

 

 

 

Djin Djuve poklanjaju ogrlicu i narukvicu (posebno)

 

Svaki komad nakita je ručno izrađen sa puno entuzijazma, mašte, strpljenja i ljubavi! Unikatan - napravljen samo po jedan primerak. Materijali koji se koriste pri izradi ovog lepog, maštovitog i jedinstvenog nakita su kožice različitih boja, dimenzija, debljina, konci, lanci, poludrago kamenje, dugmići, alkice, drvene, staklene i kašaste perle... jedinstveno,originalno uklopljeno i osmišljeno u jedan drugačiji nakit.

 

 

 

Grape Accessories - Grape_nakit poklanja narukvicu i minđuše (posebno)

U ponudi možete naći ručno rađen nakit - narukvice i ogrlice raznih boja i materijala, minđuše, lance za naočare, nanogice, prstenje ali i muške narukvice za sve moderne muškarce. Svakom komadu nakita posvećujemo posebnu pažnju, a najbolji pokazatelj našeg kvaliteta su naši zadovoljni kupci.

 

 

 

 

Modni studio DONATEA poklanja jednu narukvicu (dizajn narukvice zavisi od trenutnog stanja, primer na slici). 

 

U ponudi modnog studia DONATEA su pletene kape, grejači, tube, šalovi, kao i narukvice, ogrlice, broševi... Narukvice koje proizvodi modni studio DONATEA izrađene su od pažljivo odabranih materijala ukombinovanih u jedan izuzetan modni detalj. Lanci koje koriste pri izradi su aluminijumski, dakle, lagani, ne menjaju boju i nisu alergeni.

 

 

Istražite Ringerajin forum i videćete koliko sjajnih tema je tu! Tema u kojima ćete naći mnogo korisnih saveta ali i tema koje ćete baš vi obogatiti korisnim informacijama.

Zato, tastature i miševe u ruke i bacite se na posao!

Pišite, pišite, pišite ...

Nagradićemo 12 najaktivnijih članova, koji budu dali najveći doprinos forumu!!!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kontakt
Želite da se oglašavate na portalu ili vam treba naša pomoć?
4
Naša Ringeraja.rs je napunila 3 godine!
Srećan vam treći rođendančić mile naše Ringerajke, Ringerajci i Ringerajčići!
2
Ringerajina himna
Ne dešava se često da je zajednica toliko lojalna svom okruženju da o tome napiše himnu. Počašćeni smo što su članovi Ri...
2
O Ringeraji.rs
Pročitajte više o tome ko smo, kakva nam je misija i čiji smo :)
2





Opšti uslovi korišćenja foruma
Rev. 26. mart 2014.
Opšti uslovi korišćenja portala
Opšti uslovi opisuju, određuju i regulišu uslove korišćenja sadržaja i usluga portala Ringeraja.rs čiji je vlasnik i ope...



image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here