|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Voliš slatkiše? Imamo rešenje za tebe!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 19.6.2019
Evo, još danas, a od sutra okrećem novi list. Ipak, hajde od ponedeljka, imam vremena da se organizujem tokom vikenda. Poznato?
Ključne reči:

image
/21


Evo, još danas, a od sutra okrećem novi list. Ipak, hajde od ponedeljka, imam vremena da se organizujem tokom vikenda. Poznato?

 

Da li si ti jedna od onih koja uživa u slatkišima? Čokolada. Sladoled. Kolač. Torta! Sve same delicije u kojima uživamo. Nekada sa grižom savesti, a nekada i bez. Uglavnom strahujemo od ovih malih slatkih zadovoljstava zbog kilaže. A da li si znala da se zdravlje i njen uticaj ogledaju na koži?

 

Generalno, znamo da šećer nije dobar. Ali ne samo šećer, već i druge namirnice sa visokim glikemijskim indeksom koje podstiču lučenje insulina.

 

Zapravo, jedan od uzroka bora jeste šećer! Šećer se trajno vezuje za kolagen u koži i taj proces poznat je kao glikacija. Glikacija predstavlja proces kada se molekuli šećera vežu za elastična proteinska vlakna, pri čemu se umrežavaju u krutu strukturu i time umanjuju delotvornost elastina i kolagena i ubrzavaju njihovo propadanje.


Glikacija dovodi do gubitka elastičnosti, čvrstoće kože,  te izaziva ubrzano starenje. Mikrocirkulacija u ćelijama kože postaje oštećena i obnavljanje ćelija se usporava, te dolazi do gubitka volumena u licu usled preraspodele masti. 

 

Laboratorija NUXE je patentirala liniju koja deluje na deglikaciju (proces odlepljivanja šećera od proteina) zahvaljujući kompleksu Dnevnog ljiljana (Daylily Oleoactif), Mimoze iz Konstantinopolja koji su sadržani u Merveillance expert anti-age liniji, i deluju upravo na 3 ključna proteina zadužena za mladalački izgled kože – kolagen, elastin i vimentin.

 

Nakon 20. godine koža godišnje gubi 1% kolagena. Odnosno, već sa 40 godina ima čak 20% kolagena manje. 

 

 

Kada je vreme za Merveillance expert liniju?

Starosno doba između 39 - 49 godina
Bore su postale dublje
Konture lica više nisu iste
Koža je izgubila punoću i čvrstoću

 

Kada je vreme za Merveillance expert liniju?

Starosno doba između 39 - 49 godina

Bore su postale dublje

Konture lica više nisu iste

Koža je izgubila punoću i čvrstoću

 


 

 

 



Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

NIVEA Rose Touch sa organskom ružinom vodicom
Beograd, jul 2021. - Ruža je poznata kao kraljica cveća, simbol lepote i znak ljubavi. Međutim, ona ima i dugu tradiciju...
4
Da koža ponovno diše: NIVEA Rose Touch pen...
NIVEA je ponovno postavila stepenicu više, te vam donosi nove pene za čišćenje lica koje ne samo da pružaju dubinsku hid...
3
Prepusti se NIVEA Q10 losionima za telo!
Većina nas svake godine ima jednu želju – da leto potraje barem mesec dana duže. Okej, možda ne možemo da bezbrižno upij...
3
Kako da zablistate ovog leta na plaži?!
Da bi imali više samopouzdanja i bili sigurni da ste spremni za letnju sezonu, predstavljamo nekoliko saveta kako bi bil...
2





MELA B3 revolucionarno rešenje protiv hipe...
photo
Ovaj revolucionarni proizvod, kreiran u saradnji s vodećim svetskim dermatolozima i stručnjacima za hiperpigmentaciju, d...
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here