|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Vulkanov sajam knjiga – erupcija sjajnih naslova za decu i odrasle!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 3.10.2023
Četvrti put zaredom, tradicionalno u oktobru, pre Beogradskog sajma knjiga, Vulkan izdavaštvo i knjižare Vulkan organizuju svojevrsni praznik književnosti – Vulkanov sajam knjiga.

image
Ove jeseni uživajte u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!
/11


Manifestacija će biti održana od 14. do 22. oktobra, a ljubitelji pisane reči koji je s nestrpljenjem iščekuju biće u mogućnosti da željene naslove i nova izdanja nabave po specijalnim cenama u 32 knjižare Vulkan širom zemlje i putem dva sajta – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

 

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, na policama knjižara Vulkan i na pomenutim sajtovima pojaviće se i niz novih, najatraktivnijih naslova svetske i domaće književnosti.

 

Za ljubitelje trilera prijatno iznenađenje je bestseler Njujork tajmsa Kako ubijaju dobre devojke autorke Holi Džekson, prvi deo fascinantne trilogije koja je prodata u milionima primeraka, a po kojoj BBC priprema televizijsku adaptaciju. Ova misteriozna priča o ubistvu prelepe maturantkinje Endi Bel ovenčana je britanskom Nacionalnom književnom nagradom 2020. godine.

 

Ništa manje uzbuđenja neće izazvati roman Kradljivac duša nemačkog majstora trilera Sebastijana Ficeka, autora bestselera Igra žmurke, koji je doživeo veliki uspeh u Evropi i Aziji i preveden je na više od 20 jezika.

 

Vulkan

 

Zadovoljstvo čitanja probudiće senzacionalni triler Ešli Odrejn – Šaputanja. Autorka bestselera Instinkt u novom romanu otvara tamne hodnike porodičnih odnosa i u emotivnom rolerkosteru otkriva sve izazove majčinstva.

 

Posebna pažnja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće posvećena najmlađoj publici. Neodoljiva Britanika: Bebina prva encikopedija u izdanju Vulkančića poziva na igru i istraživanje sveta. a serijal Jednorograd dobio je svoj nastavak u priči Jednorograd: Naopaka rođendanska žurka.

 

Kruna niza uzbuđenja tokom Vulkanovog sajma knjiga biće promocija knjiga Nikole Đurička Konačno sve dogodovštine jednog Džonija i Vrabac Džoni, koja će biti održana 17. oktobra od 11 sati u knjižari Vulkan u Sremskoj.

 

Dan kasnije, na istoj lokaciji sa početkom u 19 sati, biće predstavljena nova knjiga jednog od najznačajnijih srpskih putopisaca Dušana Miklje – Istraga o neprilagođenima, u kojoj, istražujući slučaj neprilagođenih, autor preispituje mnoge paradokse naše civilizacije, nad kojima je svako od nas bio bezbroj puta zamišljen.

 

Ove jeseni uživajte u najboljim Vulkanovim knjigama po najpristupačnijim sajamskim cenama!


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

5 pravila za savršene vaskršnje praznike
Da li ste suzdržani prema zapadnoj tradiciji i lovu na jaja, koji nemaju veze sa našom uskršnjom tradicijom? Zaboravite ...
5
"Mali dinosaurus", Rijanon Filding...
Tutnjilo ne želi da spava. Kao sva deca. Svet je suviše zanimljiv da bi vreme tek tako uludo potrošio. Ali svi beže od e...
5
Vladika Grigorije: da li ŽIVOT BEZ DECE IM...
Da li je uloga roditelja najvažnija u životu jednog bračnog bara i da li je za jednu ženu najveći blagoslov da postane m...
4
POKLANJAMO: Izgubljeni kit, Hana Gold
Emotivna i topla priča o prijateljstvu, ljubavi i zajedništvu. Potrebna kitovima. I potrebna svim ljudima…
4





“DUEL 1 dinar"- podrška za samohrane m...
Beograd, 7. mart 2024. - U prijatnom okruženju, kompanija Beohemija, koja posluje u okviru češkog CE Industries holdinga...
L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Rin...
Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here