|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Zdrava ishrana najmlađih tokom zimskog perioda

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 15.12.2023
Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ostanu zdravi i otporni.



Kvalitetna ishrana kod dece tokom cele godine od vitalne je važnosti za pravilan rast i razvoj njihovog organizma. Međutim, posebna potreba za nutritivno bogatom ishranom javlja se tokom hladnih dana kada je telu neophodan dodatni podsticaj energije za očuvanje zdravlja.

 

Kada govorimo o kvalitetnoj ishrani, najveći fokus stavljamo upravo na raznovrsnost u ishrani, bogatstvo vitaminima i mineralima, kao i redovan unos voća, povrća i žitarica. Pravilan rast i razvoj mališana zahteva dnevni raspored obroka koji bi trebalo da obuhvata doručak, ručak i večeru kao glavne obroke, uz obavezan dodatak međuobroka u vidu užina. Održavanje redovnosti u konzumaciji obroka, kao i uključivanje voća i povrća, takođe predstavlja veoma važan aspekt u ishrani.

 

Nutrino

 

Zimski period predstavlja poseban izazov, jer deca obično manje vremena provode napolju što uzrokuje manju fizičku aktivnost i kraću izloženost na suncu, što vrlo često može prouzrokovati razne prehlade i viruse koji vladaju tokom zimskog perioda. Tokom hladnih zimskih meseci, redovan unos voća i povrća ključan je za jačanje imunološkog sistema dece, pomažući im da ostanu zdravi i otporni. Dodatno, tokom zime javlja se problem nabavke svežih namirnica, gde roditelji često moraju da pribegnu zamenskim rešenjima pomoću kojih će svojim mališanima obezbediti dovoljan unos vitamina i minerala. Ono što se pojavljuje kao brzo i kvalitetno rešenje jesu kupovne kašice u teglicama. Prilikom odabira pravog proizvođača važno je birati proizvode koji pružaju raznovrsnost i zadovoljavanje nutritivnih potreba dece. Preporučljive su kašice koje se odlikuju pažljivo kontrolisanim poreklom i kvalitetom sastojaka.

 

Nutrino

 

Pametna hrana svakog dana

Pravi izbor i saveznik u obezbeđivanju kvalitetne ishrane mališana tokom hladnih zimskih dana su Nutrino kašice u teglicama. Napravljene od 100% prirodnog voća i povrća, bez dodatog šećera i konzervansa, Nutrino hrana za bebe zadovoljava nutritivne potrebe u svakoj fazi razvoja deteta. Nutrino asortiman kašica je raznovrsan i pruža sjajne ukuse u kojima će vaši najmlađi uživati.


Savršenu kombinaciju povrća, bez soli i glutena pronaći ćete u Nutrino povrtnim kašicama. Kašica mešano povrće pružiće obilje vitamina i minerala, i idealna je za mališane, naročito u početnim fazama uvođenja nemlečne hrane. Pored toga, u ponudi su i kašice od različitih vrsta mesa u kombinaciji sa povrćem koje takođe čine sjajan izbor u ishrani najmlađih. Pored povrća, podjednako važno za decu jeste unos voća, a Nutrino voćne kašice pružaju pravo uživanje. Ukusa je zaista mnogo, pa tako možete pronaći voćni pire od jabuke u kombinaciji sa kruškom, bananom, breskvom i drugih voćki ili žitarica i keksa koji pružaju bogatstvo minerala i vitamina.


Nutrino

 

Svi Nutrino proizvodi doprinose pravilnom rastu i razvoju dece, zato budite bez brige, jer Nutrino pažljivo bira najkvalitetnije namirnice, omogućavajući vam da uživate u trenucima dok vaše dete istražuje čudesni svet oko sebe.


Promo objava

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

USPORI MALO, MAMA
Jer detinjstvo će naše proći brzo kao dlanom o dlan.
6
Druženje zvezdica JOHNSON`S® baby kalendar...
Da li znate gde se „rađaju zvezde“? Ne ni na televiziji, ni u različitim emisijama za talente, već se rode i zasijaju u ...
3
Zašto su duo i trio sistemi kolica dobar i...
Kada je beba na putu, još ako je prva beba u pitanju, najveća slatka muka većine roditelja je odabir pravih kolica. I on...
3
Aprilska zvezda baby kalendara za 2020. go...
Razdragana aprilska zvezda baby kalendara za 2020. godinu zeleno proleće nam donosi!
3





Povratak u školu uz ukusnu užinu koja staj...
Kada su u pitanju odmori između časova, Nutrino Junior užine su uvek pri ruci!
Od kad sam majka, niko mi nije rekao najva...
Shvatila sam vremenom da se sve na kraju svodi na ljubav i vreme koje provodimo sa mališanima, jer je upravo to najvažni...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here