|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

ČLANCI

PROMO KUTAK

Minimax: Čarobna priča o avanturama dinosaurusa

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 15.1.2022
image

Po zamisli Stivena Spilberga i Džordža Lukasa i pod rediteljskim vođstvom Dona Bluta, „Zemlja pre vremena“ je prelepa, maštovita i duboko osećajna animirana priča o prijateljstvu, vernosti i ljubavi, koja će osvojiti srca svih gledalaca, mladih i starih.

PROMO KUTAK

Premijera 3. sezone animirane serije Džepna Poli

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 14.12.2021
image

Sa harizmatičnim doskočicama i vrednim životnim lekcijama koje obožavaoci očekuju od Poli, ova potpuno nova sezona pokazuje da mlade devojke mogu biti sposobne, hrabre i uporne.

PROMO KUTAK

Premijera 14. sezone animirane serije RADOZNALI DŽORDŽ

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 17.11.2021
image

Džordž, pored toga što sjajno zabavlja sve članove svoje porodice, ima i mnogo korisnih informacija o prirodnim naukama na poljima matematike, ali ako dobro paziš, saznaćeš ponešto i iz tehnike.

PROMO KUTAK

Premijera BARBI: VELIKI GRAD, VELIKI SNOVI

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 9.11.2021
image

Uprkos tome što su se odmah sprijateljile, Barbi i njena nova drugarica moraju da se takmiče za „solo u centru pažnje“ na Tajms skveru.

VREME SA DETETOM

Ponovo sa nama OSKAROVA OAZA

Autor: Uredništvo portala Ringeraja.rs | 18.10.2021
image

Spremite se na strašnu avanturu, prepunu akcije među bodljikavim kaktusima i po prašnjavim putevima; avanturu, koja se odvijaju na strmim liticama i puna je divnih i nezaboravnih likova.

STRANA 1 OD 1



L’ERBOLARIO 8-martovsko darivanje na Ringe...
Proslavimo Dan žena uz L'Erbolario najlepše mirisne note!
Da li se i tvoje dete otkriva noću?
Da li je deci noću hladno ili toplo? Šta im obući i čime ih pokriti? Kako da se ne preznoje, otkriju, prehlade?



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image
Click Here