|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Todoksin
1.6.2010 17:32:54   
Anoniman
Pisala sam u temi Preparati za jačanje imuniteta deteta, ali pošto preparat nije samo za jačanje imuniteta kod dece, već i odraslih, i koliko sam čačkala po netu, neki tvrde da leči neke teže bolesti (ili makar prolongiraju život - čitala sam primer sa rakom prostate, HIV-om), odlučila sam da otvorim novu temu.

Dakle, našla sam ovo: KLIK i KLIK

Iz ovih izvora kopiram par postova:

--> u nasoj porodici je nas osmoro koristilo todoxon br 1 – i to u turama 2X po 6 nedelja (sa pauzom), pre jedno godinu dana.
pa opet, to ce te cuditi, ne mogu sa sigurnoscu da ti kazem kako deluje!
naime, kod najstarijeg clana nase porodice se iznenada (za sve nas) ispoljila teska bolest (hepatitis c) sa svim komplikacijama koje nosi i za 3 meseca od tog saznanja je doslo do smrti.
nije bilo nikakvog, bas NIKAKVOG leka i mi smo nemocno gledali tu neravnopravnu borbu.
slucajno smo saznali za todoxin, ali cak ni to nismo mogli da damo jer je kod bolesne osobe postojala alergija na med kao i na neke biljne preparate.
i tada smo mi (ostali) poceli da uzimamo todoxin da bismo ojacali nas imuni sistem jer smo nesebicno negovali bolesnu osobu, a bili smo i kao u nekom kosmaru sve dok nismo izvrsili testove na tu opaku bolest.
citali smo knjige dr. t.jovanovica i osnova njegovog lecenja je (bar se nama tako cini) je jacanje imuniteta – a to mi deluje krajnje razumno!
preparat todoxin je pakovan u teglice od oko 400gr melema koji jako mirise na limun (med sluzi kao konzervans), a kolicina koja se uzima zavisi od razloga zbog koga se uzima: manja je ako se uzima kao preventiva, a mnogo veca ako sluzi za lecenje.  
1 teglica je trajala oko 1 nedelju (uzimano kao preventiva).
meni je preparat bio izuzetno ukusan, samo je jednom clanu nase porodice bio neukusan.
a dvoje su (iz prakticnoh razloga) uzimali kapsule todoxina koje su skuplje nego melem.
e, sad, kako deluje? meni se cini da zaista imam redje one bicne infekcije (smrkavica i sl) a i ako imam nekako to brze prodje. da li je to zbog todoxina, ne znam.
kako se nama cini, dr t.jovanovic je cenjen vise "vani" nego ovde! ne treba da zaboravimo da se njemu obracaju bolesnici od kojih je medicina digla ruke.
mene je zacudilo koliko ljudi kupuje te preparate, a da se nigde ne reklamisu. mozda ce ti se neko od njih javiti.
u knjigama sam nasla lepe savete o zdravoj ishrani, o upotrebi lekovitog bilja za razlicite poremecaje.



--> Dva sasvim oprečna mišljenja. Meni je ove nedelje doktorka otkrila kondilome u vagini i preporučila Todoxin za podizanje imuniteta, kaže da su  njene pacijentinje koje su ga uzimale zadovoljne.
Uz to planira da ove jeseni nabavi lek i za svoju porodicu.
Eto to je mišljenje jednog lekara.
Na drugim sajtovima sam našla da su preparati pomogli ili jednostavno nije primećeno dejstvo, ili ne odmažu.
Ako se sećate emisije "Crni biseri" Vanje Bulića, od pre jedno 10 godina u njoj je gostovao mladić po imenu Ivan Radojčić, koji je HIV pozitivan. Ono što je zanimljivo da mu je otac, koliko se sećam, bio imunolog na VMA. Baš je Ivan hvalio dr Todora i njegove preparate, posle se oženio i dobio ćerkicu, znači, virus se drži pod kontrolom.
Ako doktor sa VMA, uz to i šef Imunologije, nemojte me držati za reč da je šef, ali je imunolog, doktor je svakako,  odabere da sina leči Todoxinom, onda to, ipak, nešto znači.
Danas imam zakazano u Domu sindikata, razgovor sa doktorom Todorom, nikve posete u stanu , koje pominje herbafun.
Ja ću da odem i vidim šta će da mi kaže, mogu da uzmem i nešto drugo da bih podigla imunitet, zato danas i krstarim internetom u potrazi za informacijama.
Dakle eto 2 mišljenja lekara u vezi sa Todoxinom koja su pozitivna, moja doktorka ginekolog, koja se često susreće sa kondilomima ( virus koji ih izaziva ima oko 80 % seksualno aktivne populacije), ali se javljaju kod osoba kojima je pao imunitet i Ivanov otac.
U međuvremenu sam pogledala neke podatke o Ivanu, HIV pozitivan je od 1993., ćerkica mu ima 8 godina i razvodi se od žene ( ovo je članak od prošle godine ). Vidim da piše blogove i pominje da vodi emisiju na radiju. Život mu nije lak, jer virus i posledica uzimanja heroina uzimaju danak, ali još uvek je živ i aktivan, a 16 godina je HIV pozitivan. U članku pominje i Todoxin, znači uzima ga još uvek.



--> moje dete se sa 2,5godine razbolelo i niko nije mogao da mi pomogne-navodno neki virus ne zna se koji ali je imala i veliku temperaturu pa sam je ja testirala na svoju ruku i dobila odgovor,adeno,koksaki virus stafilokoke,razne bakterije i to se iskomplikovalo do te mere da je dobila upalu pluca,pa upalu pljuvacnih zlezda a dr su mislili da ima zauske i tako posle raznih doktora odemo do specijaliste za orl i covek mi lepo objasni da je detetu toliko opao imunitet da je organizam zatrovan antibioticima da je cak dobila i kandidu i resio da mi lepo pomogne tako sto cemo da izlecimo dete a onda da je skinemo sa svih lekova....kupili smo IMUNOTONIK todoxin sirup,6 bocica koje traju ako se secam 40 dana,nema slatkisa i mesa svinjskog,teske hrane itd.to je bilo poslednje u sta smo suprug i ja verovali jer je u vrticu bila non-stop bolesna ali cudo se desilo.sad ima 4 godine i evo tek sad je dobila neku blagu prehladu tj upalu grla u vrticu naravno ali je bila potpuno zdrava posle terapije
ja sad ponovo planiram da uzmem taj imunotonik preventive radi jer je sve na bazi bilja i verujem u to,a cena tih 6 bocica je bila 1800din


--> Ja sam ga koristila u par navrata i nisam primetila nikakve promene - niti je pomogao niti je škodio. A i nije mi se baš svideo ukus, a ni činjenica da jedem lišće i grančice začinjeno medom i limunom. Mogu da ga koriste i deca. Postoji neko uputstvo kako se koristi, čini mi se da se radi o ciklusima od 21 dan, i sećam se da je jako bitno da se postupi po uputstvu. Postoje i tablete Todoxina koje su znatno skuplje u odnosu na prirodan preparat (čitaj: lišće i granje).
Uzgred, ne znam nikog da je zaista uspeo da se izleči korišćenjem Todoxina. Kod kancera produžava život, ali na kraju...ipak...



--> Todoxin 1 uzimam svake godine i to jednom godisnje. Tretman traje 40 dana, ja sam uzimala kapsule jer svaki dan putujem i zgodnije su mi za upotrebu. Sirup mora da stoji u frizideru. Koliko mi je pomoglo za imunitet, pokazuje to sto gripu nisam imala jako dugo i generalno imunitet mi je mnogo bolji. Naravno, i decu mogu da ga koriste. Moja koleginica ga daje sinu koji je sklon bronhitisu i dosta mu je pomoglo.
A sto se tice slucajeva izlecenja, znam jedan upecatljiv primer. Otac moje prijateljice je operisao rak prostate. Obzirom da je medicinski radnik (radio je na nuklearnoj medicini) odbio je da prima hemoterapiju i citostatike i koristio samo todoxin 2. Pridrzavao se i uputstva sto se tice ishrane. Svake godine ponovi terapiju 40 dana i tome je proslo vec 10 godina... Redovno ide na kontrole i od raka ni traga. Eto...


Kada sam bila sa Lukom kod dr pre nekih 7 dana, imao je laringitis, dr je rekla da uzmem taj sirup, Todoksin. Kaže, dosta dece u ambulanti je koristilo taj sirup, i 90% njih je jako lepo reagovalo (10% nije reagovalo ni dobro ni loše). Kaže, ovih 90% je mnogo ređe bolesno, i ako se i razbole, skraćuju sami tok bolesti, bez antibiotika uglavnom (temperaturu od 5 dana završavaju za dan).

Zna li neko nešto o ovome? Ne mogu da nađem zvanični sajt, jel moguće da ga nema?
I negde među postovima na nekom od gore navedenih sajtova sam pročitala da samo 1 apoteka u NS ima Todoksin, zna li neko koja?
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Todoksin
1.6.2010 17:43:05   
Anoniman
Klik
Mislim da je ovo sajt...
Sad ću da iščitam sve, samo sam bacila pogled,deluje zanimljivo...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Todoksin
1.6.2010 17:44:55   
Anoniman
Našla sam i gde ima u NS, da napišem ovde?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Todoksin
1.6.2010 17:46:30   
Anoniman
Mislim da možeš, bez aktivnog linka na apoteku. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Todoksin
1.6.2010 17:47:27   
Anoniman
Apoteka Ibis, bul. Oslobođenja 4, imaju grupu na fb, ako te nešto više zanima.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Todoksin
1.6.2010 17:48:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Klik
Mislim da je ovo sajt...
Sad ću da iščitam sve, samo sam bacila pogled,deluje zanimljivo...



Koji sam ja krele, to izbacuje prvo na Google, a ja nisam otvorila jer piše Torexin a ne Todoksin... još kontam... šta je prolupao ovaj Google??? user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Todoksin
1.6.2010 17:48:57   
Anoniman
user posted image Ja uvek otvaram prvo što izbaci, bez obzira šta piše, i obično nema veze sa onim što tražimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Todoksin
1.6.2010 18:34:51   
marince1
ovo budi ruzne uspomene user posted image
Ali napisaco,mozda nekome ne dasj boze zatreba.
Kupila sam mami kad je imala kancer,traze ti neke rezultate i iz toga odrede sta je potrebno za konkretan slucaj.

Sve skupa je kostalo oko 400 eura.
nije bilo napredka.
Uz to je bilo zabranjeno da jede gomilu stvari,meso,slatko,ma svasta.
Na zalost nije stigla da ispije user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad sam videla situaciju dala sam joj da jede sta je zelela i sklonila to user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Todoksin
1.6.2010 18:40:23   
ivaj
marince,ista prica i kod meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Todoksin
1.6.2010 18:43:18   
marince1
zao mi je user posted image

Groznog je ukusa to je sigurno,a moje iskustvo je lose


_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Todoksin
1.6.2010 20:31:36   
Anoniman
UF, žao mi je. user posted image

Malo sam zbunjena sada, jer meni je pedijatar to preporučio za dete, ne govoreći da treba bilokakve analize da radim, već kao "Idi i kupi!"... i sada sam baš zatečena. user posted image

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 11
   RE: Todoksin
1.6.2010 20:53:35   
Jeca*
ja se lično ne bih zezala time da sam na tvom mestu. Pogotovo što tvoj Luka nije baš neko bolesno dete, nego sasvim normalno ima te prehlade ko i sva deca..hvala Bogu, pupupu. Možda i da konsultuješ više lekara, pa napravi presek različitih mišljenja.


_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Todoksin
2.6.2010 13:11:03   
Anoniman
Danas sam pitala jednu med. sestru kojoj verujem da li je čula za Todoksin, kaže da jeste, da su skoro svi njeni prijatelji davali deci i sva deca su mnogo ojačala imunitet, ona svom nije smela jer je astmatičar, a Todoksin je na bazi trava, polena, meda...

Onda sam nazvala još jednu dr, nije pedijatar, ali nebitno. Žena kaže da je davala mužu (koji je umro od kancera) Todoksin 2, da je odlično podneo i hemoterapiju i zračenje, i posle se sve povuklo... umro je posle par godina, ali u datom momentu je bio dobro... kaže ona "Dal je od Todoksina, zračenja, citoterapije... nikad nećemo saznati".
Od nje sam saznala da je Todoksin 1 za jačanje imuniteta, a Todoksin 2 se koristi kod malignih oboljenja.
Rekla je da slobodno dam Luki, samo nema pojma kako ću učačkati u njega jer ima čudan ukus.

Mislim da ću ja to isprobati. Luku sam juče zdravog vratila u vrtić, danas je kašljao i curio mu je nos... Ovo više nema nikakvog smisla.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 13
   RE: Todoksin
3.6.2010 10:06:43   
caca81
Blizak član moje porodice je koristio TODOXIN ( za tumor), nije bilo boljitka, čak nije uspeo ni da popije do kraja. Ja mojoj deci dajem propolis kapi, riblje ulje i oligovit. Za sada se dobro bore sa prehladama. Jedno ide u vrtić, drugo u školu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Todoksin
3.6.2010 12:14:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: caca81

Ja mojoj deci dajem propolis kapi, riblje ulje i oligovit. Za sada se dobro bore sa prehladama. Jedno ide u vrtić, drugo u školu.


Ovo je za temu Preparati za jačanje imuniteta kod dece.

Kupila sam danas Todoksin 1.
Daje se 3 kafene kašike na dan, na prazan stomak (sat vremena pre obroka), u trajanju od 6 nedelja (ciklus se ponavlja max 2x godišnje). Jedna bočica, koja traje 7 dana, košta 250din.

(odgovor članu caca81)
  Direktna veza do poruke: 15
   RE: Todoksin
3.6.2010 14:29:47   
ivaj
Tashke,mislim da ovo sto spominjemo todoxin za oboljenja i taj sto je tebi pedijatar rekao nemaju veze jedan s drugim i ne postoji razlog da ti ne dajes svom detetu.Kad sam bila da kupim mami terapiju tamo je na tabli postojao citav spisak koje sve vrste todoxina imaju.Za sve i svasta.
I zato nema brige ako imas i dobre preporuke.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Todoksin
3.6.2010 19:49:55   
Anoniman
Da, da, znam.

Za imunitet ide Todoksin 1, a za maligna oboljenja Todoksin 2. A ima i još nekih silnih drugih.

Hvala svakako. user posted image

(odgovor članu ivaj)
  Direktna veza do poruke: 17
   RE: Todoksin
3.6.2010 20:02:03   
marince1
IZVORNA PORUKA: Tashke

UF, žao mi je. user posted image

Malo sam zbunjena sada, jer meni je pedijatar to preporučio za dete, ne govoreći da treba bilokakve analize da radim, već kao "Idi i kupi!"... i sada sam baš zatečena. user posted image




a neeeeeee,to sa analizama je za bolesne,ti dolazis sa konkretnim slucajem,a ne sa problemom.
Hoces da poboljsas detetu imunitet i to je to.Zna se sta ide za to


_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Todoksin
4.6.2010 8:14:07   
Anoniman
Jutros sam Luki dala prvu kašičicu Todoksina. 

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 19
   RE: Todoksin
4.6.2010 8:23:39   
caca81
Javljaj nam rezultate...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Todoksin
8.6.2010 13:05:22   
Anoniman
Pitala sam privatnu dr kod koje sam vodila Nešu kad je bio bolestan, šta ona misli o Todoksinu,i rekla je da ona preporučuje uzimanje ovog preparata, ali ne za decu koja su tek krenula u vrtić. Kaže da dete ipak treba malo samo da gradi imunitet pre nego što mu se da neki preparat. Rekla mi je da mu dam recimo za godinu dana, kad se malo imunitet izgradi.

(odgovor članu caca81)
  Direktna veza do poruke: 21
   RE: Todoksin
8.6.2010 13:06:54   
Anoniman
Mi smo ga eto gradili sa prekidima oko godinu dana. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 22
   RE: Todoksin
8.6.2010 13:08:56   
Anoniman
Pa da, valjda je na to mislila, da dete ipak treba prvo par puta da bude bolesno...grozno mi zvuči al valjda je žena u pravu, poslušaću je, zasad, pa ću videti kad se vratimo u vrtić.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 23
   RE: Todoksin
8.6.2010 13:09:48   
Anoniman
Kod koga idete privatno?



(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 24
   RE: Todoksin
8.6.2010 13:09:53   
lanajelena
ako je ovo dobro ima da ga kupim i za dete i za mm,on je isto vecito bolestan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
VIDEO: Za vas mame, koje ste se porodile c...
videophoto
Ima li među vama onih koje se osećaju nesavršeno jer je vaše dete rođeno carskim rezom? Da li ti je teško jer nisi mogla...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here