dunja RR
|
Roussi, potpuno te razumem, samo mi koje smo prošle kroz VTO znamo kako je. Ja sam prvo dete dobila iz srmzlića, pre toga sam imala 2 VTO, jedna u Mađarskoj, druga u Beogradu na klinici Ivanović (sada Teofanović). U toj drugoj VTO, sam zatrudnela ali nija bila dobra trudnoća (blighted ovum) i radili su mi kiretažu u 9. nedelji. Jedva sam preprodila psihički taj period posle te neuspele VTO, a bilo je to tačno pre 10 godina, 30.5 je bila kiretaža, znači u ovom periodu godine, na proleće. Rekla sam sebi, saberi se, idi na more, i posle ideš da ti vrate zamrznute embrione, mora uspeti, bićeš majka. Tako je i bilo, na jesen su mi vratili samo jedan zamrznuti embrion, jer drugi embrion nije preživeo odmrzavanje. I taj jedan je danas moj divni dečak koji za 3 dana puni 9 godina. Nakon toga sam radila još 2 VTO, i iz te druge sam dobila ćerku. Želim ti isti ili još lepši scenario od mog, skupi snagu, odmori preko leta, i uspeće se sledeći put. Smrzlići su snažni borci, videćeš Ako misliš da treba da odradiš još neke pretrage, uradi, konsultuj se sa nekim dobrim endokrinologom koji se bavi sterilitetom, ako nisi do sada, jer oni puno mogu pomoći. Želim ti svu sreću
< Poruku je uredio dunja RR -- 10.6.2023 11:40:57 >