Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 12.7.2009 23:51:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Prirodno skroz crna i nikad se nisam farbala!
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 0:23:55
|
|
|
|
dunja RR
|
svetlo smedja ali farbam se u tamno smedje, zato sto sam seda puno...ponekad izvucem i pramenove
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 8:27:37
|
|
|
|
barbara
|
svetlo smedja ali izvlacim bele pramenove!mada sam imala boja na glavi kao kameleon
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 9:46:56
|
|
|
|
oliveradj
|
Bila je svetlo smeđa ali se farbam jako dugo i boja je očajna posle trudnoće sam bila dosta izrasla i videla sam i sede po koju i boja neka bljak tamno smeđa nemam pojma. Definitivno posle preporučljive pauze sam počela da se vraćam u plavo jer kad nešto zabrljam imam i opravdanje ja sam plavuša .
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 16:43:01
|
|
|
|
Sneža
|
Tamno smeđa,farbana crnka
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 16:47:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ridje-smedje-plava... zavisi koje je godishnje doba... leti mi je svetlo smedja...skoro plava ali ima crveni odsjaj....zimi tamno smedja isto sa crvenim odsjajem... Moja frizerka moju boju kose zove "boja starog zlata" PS. Ne farbam se...pokushala sam jednom...u plavo...ali poshto imam izrazene crvene pigmente...bila sam gora od shargarepe....
< Poruku je uredio Smeshkica -- 13.7.2009 16:49:15 >
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 16:53:08
|
|
|
|
prolece
|
tamno-smeđa, sa izraženim crvenim pigmentom. tako da je svaki pokušaj farbanja u nešto svetlije(sem crvene), bezuspešan.
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 16:55:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prolece tamno-smeđa, sa izraženim crvenim pigmentom. tako da je svaki pokušaj farbanja u nešto svetlije(sem crvene), bezuspešan. hehe...isto kao ja
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 17:05:50
|
|
|
|
sneza24
|
plava-svetlo smedja tako nesto ali se ferbam u izrazito svetlo plavu.
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 18:24:04
|
|
|
|
Rina
|
Smedja. Ni svetlo- ni tamno- nego samo smedja
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 18:39:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Potamnelo plava (pepljasta)
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 18:40:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad sam bila mala bila sam plava. Onda sam porasla i postala crnka. Sad sam brineta. Imala sam sve faze prirodne boje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 19:27:03
|
|
|
|
marince1
|
Ne farbam se,prirodna sam plavusa
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 21:02:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Prirodno sam smedja-kestenjasta Farbano plava
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 21:08:32
|
|
|
|
stsanja
|
Prirodno plava,u svetliju nijansu se farbam
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 13.7.2009 21:32:07
|
|
|
|
božana
|
Prirodno sam smedja, farbano crna.
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 14.7.2009 19:12:23
|
|
|
|
NadaR
|
Prirodno smedja a i farbam se u smedju. Dosad samo nisam bila crna
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 14.7.2009 19:14:45
|
|
|
|
Maya21
|
prirodno pepeljasto plava, farbam se kad mi nesto smeta ili kad bih nesto promenila na sebi, a nekako mi je kosa tu najzahvalnija, sta god da joj uradis ona poraste druga dakle kada se farbam farbam se u malko svetlije od svoje boje
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 14.7.2009 19:15:17
|
|
|
|
Lilly*
|
Prirodno mi je kosa plava, a ofarbam je u svetlije plavu, kada sam bila mala ovakva mi je bila prirodna, svetlo plava, posebno na moru
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 14.7.2009 19:18:55
|
|
|
|
Brand new mama
|
I ja sam pepeljasto-plava(sad mi je malo u trudnoci potamnila kosa), a jedino nisam bila crna i nije mi uspijelo farbanje u ljubicastu pa sam bila roze Ali zadnje tri godine se ne farbam i bas mi se svidja moja boja kose + sto imam svjetlije pramencice, pa mi ni to ne treba
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 14.7.2009 19:30:29
|
|
|
|
Kiki BG
|
smedjokosa sam prirodno ali sam sada plavusa... dok sam bila klinka imala sam jako plavu kosu i uvek kad sam gledala slike iz detinjstva zelela sam da je ponovo imam... Tako da sam se sad vratila u detinjstvo
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 15.7.2009 9:51:34
|
|
|
|
tixy1
|
Prirodno smedja, sa 50% sedih (genetika), farbam se u crno. ps.mada sam bila i roza, vidi se sa avatara
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 15.7.2009 10:15:38
|
|
|
|
Anastazija
|
tamno smedja prirodno, neka svetlija cokoladna trenutno.. ne znam ni sama sta bih.. sebe vidim kao tamnokosu i ne verujem da bih mogla da se prebacim u grupu plavusa.. jednostavno, to nisam ja..
|
|
|
|
RE: Vasa prirodna boja kose? 15.7.2009 10:25:35
|
|
|
|
Skoki
|
Pepeljasto smedja, leti svetlije, zimi tamnije. Ranije sam obozavala da se farbam, imala sam sve boje od crne do plave. Sada mi je vec dosadno da se farbam, pa sam se okrenula sisanju, obozavam da menjam frizure. Tako da prirodna kosa i mnostvo frizura su moj recept za dorbo raspolozenje .
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?