|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vozačka dozvola
4.5.2012 10:06:50   
Jole84
Danas idem po dozvolu user posted image
zamenila iz probne u pravu,isteklo godinu dana.
Sad mogu da vozim bez mužića,tako da ako me nema na rr neko vreme,znajte da sam vas volela user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 251
13.6.2012 13:16:17   
indy_25
I napokon polozila po drugi put vozacki jeenom u Bosni i sad nakon 4 puta puta ovdje u Nl. Oooo jedva cekam da se djiram okolo :))))

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 252
13.6.2012 13:48:36   
minavb
Mašala.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 253
15.6.2012 11:01:06   
Anoniman
Indy user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 254
15.6.2012 11:12:57   
vukosava

IZVORNA PORUKA: indy_25

I napokon polozila po drugi put vozacki jeenom u Bosni i sad nakon 4 puta puta ovdje u Nl. Oooo jedva cekam da se djiram okolo :))))

user posted image Sloboda kretanja !

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 255
15.6.2012 11:13:25   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Jole84

Danas idem po dozvolu user posted image
zamenila iz probne u pravu,isteklo godinu dana.
Sad mogu da vozim bez mužića,tako da ako me nema na rr neko vreme,znajte da sam vas volela user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 256
15.6.2012 16:05:43   
NadaR

Čestitam Indy user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 257
29.6.2012 16:54:51   
Štetica
Devojke i ja da vam ispricam sta mi se skoro desilo. Polozila sam voznju pre 10godina,normalno vozila isla kolima 8 puta preko granice i sve bilo ok. Odem u sup da zamenim dozvolu(da promenim prezime jer sam se udala u medjuvremenu i naravno da je produzim) zena na salteru kaze da nepostojim u registru vozaca i da sumlja da mi je dozvola lazna. Kad se nisam slogirala tad necu nikad. Vrati me u sup gde je dozvola izdata da joj donesem neku potvrdu,tamo na salteru ista prica,nepostojim. Kod nacelnika ista prica kaze moras u Ljermontovu u Bg da oni izdaju potvrdu jer sam kod njih dobila medjunarodnu vozacku. Haos i ludilo su trajali nekih 15dana,sve zbog greske jedne neodgovorne salterske radnice koju je mrzelo da unosi u sistem vozace koji imaju dozvolu iz onog perioda kada se pisalo u knjige a ne u komp. Najcrnje je sto nas je 52 tuzilo istu sluzbu i istu sluzbenicu zbog istog problema. A ukupan broj izdatih dozvola je u tom mupu je oko 6500.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 258
25.7.2012 14:01:41   
dunja RR
Šta da izeberam (na čemu da vozim): polo, citroen, punto ili jugo?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 259
25.7.2012 14:24:49   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Samo nemoj Juga, ostalo možeš i na eci peci pec.user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 260
25.7.2012 14:28:44   
jacagoga
Sto se tice ucenja voznje moj savet je (suprug mi je instruktor vec 8god) ucite na jugu!!! Ko nauci da vozi juga lako ce voziti bilo koji drugi bolji auto, ali ako ucite voznju na puntu, citroenu i sl. a onda sednete u neki stariji, osrednji auto tesko vama

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 261
25.7.2012 14:32:09   
maslackic

IZVORNA PORUKA: dunja RR

nemoj Juga , a ostalo , pa, mozes da biras po auto kome ces voziti kad polozis...ako imas italijana kuci uzmi Punta ,a ko imas francuza uzmi citroena, nemca ondak polo..tako bih ja...

ja nisam mogla da biram pa mi dadose Punta i nije los, a da sam mogla da biram sigurno bi bio citroen...

inace testove polazem 9,8, user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 262
25.7.2012 14:33:54   
Anoniman
Skoro sam sela u Juga i rekla sam radije ću ići autobusom nego Juga voziti. user posted image

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 263
25.7.2012 14:38:25   
jacagoga

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Skoro sam sela u Juga i rekla sam radije ću ići autobusom nego Juga voziti. user posted image

Ja se slazem s time, mada bih i juga kotrljala samo da ne idem autobusom, ali ako je rec o ucenju voznje onda preporucujem juga

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 264
25.7.2012 14:38:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jacagoga

Sto se tice ucenja voznje moj savet je (suprug mi je instruktor vec 8god) ucite na jugu!!! Ko nauci da vozi juga lako ce voziti bilo koji drugi bolji auto, ali ako ucite voznju na puntu, citroenu i sl. a onda sednete u neki stariji, osrednji auto tesko vama

Pa ako ćeš voziti juga, onda odabereš juga. Ako ga nećeš voziti, ne znam zašto bi se maltretirao.

(odgovor članu jacagoga)
  Direktna veza do poruke: 265
25.7.2012 14:42:11   
jacagoga
Cesto se desava kad dodju kod nas u auto skolu da upisu voznju, uplate za pola ili pezoa i sl. a onda odu kuci i voze tatinu ladu ili keca starog 20god i onda je kriv instruktor sto taj neko ne zna da vozi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 266
25.7.2012 14:44:45   
dunja RR
Oki, pošto imamo u planu nemca ili japanca da uzmemo, onda bi pola. Hvala na savetima :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu jacagoga)
Direktna veza do poruke: 267
25.7.2012 14:47:33   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Pa ako ćeš voziti juga, onda odabereš juga. Ako ga nećeš voziti, ne znam zašto bi se maltretirao.

hahahah ovo je tacno!user posted image
user posted image

Ja sam polagala na nekom drndavom Yugu, i kuci nisam znala da vozim Mercedesa user posted image , svi su mi se smejalai , ja samo rekla dajte vi meni lepo onog drndavca user posted image
Ali zato uz malo prakse , sad bih znala cini mi se i avion da vozim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 268
25.7.2012 14:51:35   
dunja RR
Ja odvozala časove pre 15 godina, na JUgu. Na kraju obuke umrla mi baba, to me baš pogodilo i nikada ne izađoh ni na testove ni vožnju. Imam potvrdu i ona važi, tj. ne moram da vozim, mogu odmah na polaganje ali ću uzeti bar 20 časova, ako budem videla da mi je osećaj tu, polagaću, ako ne - odvozaću celu obuku.

Inače vozila sam i bez vozačke, mlado-ludo. user posted image

Obučavana sam na jugu i dobra sam bila, golfa sam vozila ovako, mislim da ne moram opet juga.

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.7.2012 14:52:21 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 269
25.7.2012 14:55:24   
Anoniman
Ja sam učila na Golfu 2-ci, dizel. 

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 270
25.7.2012 14:59:38   
Sanjica26 RR
Dunjice odlican je polo. user posted image Ja sam na njega ucila. Bas mi je zao sto ne mozemo sebi da taj auto priustimo. Ali kad budemo u boljoj situaciji obavezno ga kupujemo.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 25.7.2012 15:08:14 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 271
25.7.2012 15:06:56   
Anoniman
Ja sam učla na Seatu (Ibiza) a sad vozim Punta.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 272
25.7.2012 15:42:05   
indy_25
Ma sve ti je to isto, vazno ti je da provozas koji krug i naviknes se na drugo auto vrlo brzo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 273
25.7.2012 17:29:57   
Anoniman

Ma sve ti je to isto, vazno ti je da provozas koji krug i naviknes se na drugo auto vrlo brzo.

Ovo ne važi za Juga. Posle juga eventualno možeš na kombajn da se navikneš.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 274
26.7.2012 8:40:06   
*Alexx*
Ja sam vozila časove na Opel Corsi 1.4 dizel. Pipneš gas, on poleti. Pipneš kočnicu, on se zakopa u mestu. E, onda sam dva časa vozila na jugu, pošto je Corsa išla na servis. Volan šeta, gas moraš da stisneš do daske i da sačekaš da ga "primi". Kočnicu isto tako. Ja nikome ne bih savetovala da uči na jugu ako neće posle voziti juga, jer su to neuporedive kategorije.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majčinstvo posle 45: Da li je biološki sat...
Gotovo svako od nas poznaje nekoga ko je "imao sreću" i uspeo da zatrudni u svojim srednjim 40-im godinama. Te žene če...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Kalendar vakcinacije
Vaše dete trebate vakcinisati kako bi njegov organizam stekao imunitet na neke od težih zaraznih bolesti. Vakcina je pre...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Žena koja je jutros pored kontejnera prona...
Neverovatna vest stigla je jutros kada se saznalo da je kod kontejnera u ulici Dunavska 15 u Zemunu ženska beba bačena z...

Anketa

Одвикавање од пелена.
пеперутка16

Да ли се ваше дете прво одвикло од пишкања у пелену или од какања и да ли постоји одређени редослед којим једно долази прво, а када друго?

Click Here