|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Endometrioza
20.7.2012 12:20:27   
jance

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Crvenkapice to je sjajna vest! Gde radi dr Luka Anđelića?


radi i privatno operacije u NS, dolazi jednom nedeljno mislim. ako te zanima javi mi se na pp da ti dam link za bolnicu u kojoj radi, da ovde ne reklamiram.

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 451
   RE: Endometrioza
20.7.2012 14:50:21   
nina26

IZVORNA PORUKA: crvenkapica4

dunja gel se stavlja,tj aplikuje u stomak tokom operacije.kazem ti da je moj dr najbolji,prvi je poceo da radi laparoskopiju na teritoriji bivse sfrj,radi i u bel medicu i u jevremovoj.



i jeste stvarno najbolji, radi punom parom, poradja, operise, ide u ne znam koliko gradova, nema mu ravnoguser posted image


_____________________________

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu crvenkapica4)
Direktna veza do poruke: 452
   RE: Endometrioza
20.7.2012 14:51:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jance


IZVORNA PORUKA: dunja RR

Crvenkapice to je sjajna vest! Gde radi dr Luka Anđelića?


radi i privatno operacije u NS, dolazi jednom nedeljno mislim. ako te zanima javi mi se na pp da ti dam link za bolnicu u kojoj radi, da ovde ne reklamiram.


Zašto? Bel medico može da se napiše javno, a MC ne može? user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 453
   RE: Endometrioza
20.7.2012 15:05:32   
crvenkapica4
nije bitno gde radi,bitno je da je najbolji.ja sam privatno isla na preglede kod njega i u Novi Sad i u Beograd,operisana sam u bolnici u Subotici,gde je nacelnik ginekologije.i svakome bi preporucila njega.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 454
   RE: Endometrioza
20.7.2012 17:25:45   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: jance


IZVORNA PORUKA: dunja RR

Crvenkapice to je sjajna vest! Gde radi dr Luka Anđelića?


radi i privatno operacije u NS, dolazi jednom nedeljno mislim. ako te zanima javi mi se na pp da ti dam link za bolnicu u kojoj radi, da ovde ne reklamiram.


Zašto? Bel medico može da se napiše javno, a MC ne može? user posted image



Može da se napiše ime bolnice. Hvala vam na informacijama. Iskreno se nadam da neću opet morati na laparo, ali ako slučajno zatreba nije loše znat ko je najbolji dr.
user posted image


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
   RE: Endometrioza
9.8.2012 22:21:42   
zenkica
Dunja,nikakvu terapiju mi nisu dali,cista raste,menstruacije su sve oskudnije i bolnije,niko mi ne prati ni da li ima ovulacije i ja vise ne znam gde da idem i sta da radim!!!Niko se ne izjasnjava,samo praticemo i to je to a vreme prolazi....meni je vec odstranjen veliki deo i jednog i drugog jajnika.Sta da radim,gde da idem da se neko zauzme za mene!?user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 456
   RE: Endometrioza
29.8.2012 18:52:41   
Bianca!
Drage moje... veliki pozdrav svima!
Nisam puno čitala ostale komentare, ali ukratko sta se sa mnom sve desilo. Ako neka ima nekakvog iskustva sa ovim neka mi napiše.
Iz Novog Sada sam, pa sve ove muke koje budete pročitale su se dešavale u ovom lepom gradu.

   Naime, 2008 godine sam imala jake iznenadne bolove u predelu slepog creva,medjutim nisu hteli da me prime u bolnicu pa sam posle nekih mesec dana bolova primljena u privatnu kliniku (MC bolnica), gde su me i operisali. Izvadjeno mi je slepo crevo koje je bila napala endometrioza. Doktor mi nije rekao tada da je to cista koja je opasna, nekad i po zivot, pa sam ja tako bez mog slepog creva i bez ikakve terapije otisla kuci.
   Zatim, 2010godine su poceli uzasni bolovi koji su se širili na sve strane, od želuca, ledja, nogu pa i jajnika. Niko nije znao sta mi je, mislili su da su mi se creva uvila i tako neke stvari, medjutim nista od toga. Sto puta su me vraćali kući posle jedne boce infuzije i jednog diklofen čepića. Ništa nije pomagalo. Otišla sam na redovnu kontrolu(idem svakih 6 meseci godinama) kod ginekologa u studentskoj amb. gde mi je rekla doktorica da je sa mnom sve u redu i posle vaginalnog uz. Pošto znam svoje telo, osetila sam da nije sve u redu, i kako sam se opekla dosta puta u studentskoj, otišla sam ponovo u privatnu MC bolnicu, gde sam imala šta da vidim. Rekla mi je doktorica da imam endometriozu velicine 7cm, na levom jajniku, i da mi je jedna verovatno i pukla, koja je bila sigurno duplo veća. Ne znajući šta je to, prihvatila sam njenu pomoć, pila sam po njenoj preporuci samo 1mesec neke tablete.

   Došla je i kontrola gde sam morala pod hitno otići na operaciju. Pošto dotična dr.radi i u Betaniji, rekla mi je da dodjem tamo. Ostala sam 7dana u bolnici, bolovi su bili nesnosni, nisam dobijala pomoć ni od koga, ni jedan jedini lek, osim infuzije i gde su mi govorili da nisam hitan slučaj. Dolazilo je 3 doktora svaki dan, svi su me pregledali, ali niko ništa nije pričao. Dok nije majka poludela, nazvala doktoricu i kako mi to kažemo očitala bukvicu. Majka se sastala sa njima i rečeno joj je da se ovakve stvari trebaju malo pogurati, i da je potrebno malo nagraditi doktore.

   Klapna je pala. Nismo mogli da verujemo šta pričaju. Da, sve se to dešavalo jer su znali gde majka radi i kako je i prošla operacija plaćena od firme (1200evra).
Prošao je još jedan da, gde sam se ja i dalje savijala od bolova, kada me je majka nazvala i rekla da je firma opet odobrila plaćanje kao izuzetno hitan slučaj. Otišla sam u roku od 10minuta, sa otpusnom listom u MC bolnicu jer mi je to jedino u tom trenutku ostalo, gde su mi izvršili brze analize i poslali me na sto. Nakon 1h operacije i datih 1600 evra ovaj put, rečeno mi je da je cista već bila pukla, napravila mi je priraslice i nova i stara (za koju sam ja saznala tek pre par meseci, neznajući latinski,jel), da sam imala žarišta svuda, i na crevima, i na materici i da sam trebala ranije doći jer sam ipak bila hitan slučaj! I to sve u prisustvu one doktorice što me vodi od početka.

   Shvativši da se sve vrti oko para, više nisam odlazila tamo, nego sam našla novu, privatnu doktoricu u Perinatal ambulanti. Sada idem kod nje svakih 6 meseci, gde mi je žena rekla da su mi uništili levi jajnik, upola je manji i da je sigurna da se moglo ostaviti više. Poslednja kontrola mi je bila u utorak gde mi je doktorica koja je u tom trenutku zamenjivala moju, otkrila novu endometriozu na desnom jajniku oko 3cm, inače je desni jajnik obložen i zataškan priraslicama, videla je i jednu veliku endometriozu na crevima( zbog koje imam užasne bolove ovih dana...neopisive, ali ne i stalne) i rekla mi je da misli da je cista zahvatila i jajovod i celu malu karlicu.

-Preporučena mi je operacija, ali sada idem u utorak opet na kontrolu kada će raditi moja doktorica, pa ćemo videti šta ona kaže.
-Prestala sam posle 2 godine da pijem yazz pilule i pokušavala da zatrudnim 3 meseca, ali bezuspešno (sprermogram je dobar).

-Promenila sam poslednjih mesec dana ishranu, ne jedem meso, ne jedem mlečne proizvode, hleb, ne pijem gazirano, kafu, slatko, previše slano, pijem stalno čajeve za miome i ciste... jedem samo smedji pirinač, proso, heljdu, smedji šećer, povrće, voće, brazilski orah, semenke, suncokret, pahuljice, pasulj, cveklu...itd :D

   Drage moje, ja imam samo 23 godine, i ima li nade ostati trudna u ovakvoj situaciji? Šta je najbolje, kakvo je vaše iskustvo sa svim ovim cistama, laparaskopijama, da li je neko imao endom.i na crevima...? Nadam se da neće nikome biti teško da pročita moj post.
    Hvala Vam puno i nadam se da ćemo se dopisivati :*

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 457
   RE: Endometrioza
7.9.2012 18:06:18   
twinss
evo ja nesto da napisem o endometriozi jer pratim tu temu i imala sam je. kao prvo moras da nadjes dobrog ginekologa koji ce da ti se posveti i resi problem a ne da menjate doktora. ja sam imala dugo endometriozu, pokusavala vise od 2god da zatrudnim i nista. onda mi je dr rekao da moram na laparoskopiju. kad se zavrsilo, rekao mi je da sam imala endom.cistu na desnom jajniku 5cm i tkivo iza mazerice koje je sraslo vremenom a levi jajnik mi je bio policistican, to mi je izbusio laparoskopijom. onda je usledila terapija injekcije diferelin 6 meseci odmah nakon laparosk. kada sam dobila prvu menstruaciju od injekcija a to je bilo posle 9 meseci od pocetka terapije, onda sam krenula na folikumetriju da pratim ovulaciju. kada nisam ni onda ostajala trudna, predlozena mi je inseminacija. prva nije uspela, druga jeste user posted image i ja sam sada treci mesec user posted image . znaci, mora da postoji terapija i neki protokol dr. ja sam sve radila u drzavnoj bolnici, nista nisam platila, ni dinar cak je inseminacija radjena na staromodni nacin bez obrade sperme i eto uspelo je. a od mog muza nije bio idealan spermogram. toliko..pitajte detalje..pozzzzzz

(odgovor članu Bianca!)
Direktna veza do poruke: 458
   RE: Endometrioza
9.9.2012 18:18:11   
*Maki*
Twins jako mi je drago što ste uspeli user posted image Meni su otkrili malu endometriozu manju od 4 mm kazu i savetovali me da ne radim laparaskopiju jer bi to dodatno usporilo rad mojih ionako usporenih jajnnika,ima je samo na levom jajniku,levi jajovod je takodje zatvoren i ne pokazuje se uopste na snimku. Nisam pametna sta mi je ciniti ali eto dobila sam isti savet dva strucnjaka

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 459
   RE: Endometrioza
11.9.2012 21:07:34   
twinss
*Maki* ja ti iskreno savetujem da odes na laparoskopiju . endometrioza ti je mala samo 4mm brzo ce ti ocistiti sve i jajovod produvati.a vidis meni je moj dr rekao da ne moze preko ultrazvuka da vidi gde je sve srasla endometrioza, samo kad me otvori laparoskopski se dijagnostikuje. operacija nije strasna ja sam se oporavila za 3 dana, nista strasno. brze ces zatrudneti, mislim da nije bas tacno da ce ti posle usporiti rad jajnika vec naprotiv ubrzace bar je meni. a ja nisam prvi slucaj da je brzo posle laparoskopije zatrudnela , i moja kuma je posle 3 meseca od laparoskopije zatrudnela a mucila se 4-5god. u svakom slucaju, srecno user posted image

(odgovor članu *Maki*)
Direktna veza do poruke: 460
   RE: Endometrioza
12.9.2012 10:24:59   
Ninnochka
Unapred se izvinjavam ako ovaj post bude malo duzi, ali naisla sam na ovu temu i zelim ovo da podelim sa vama.
Pre nekoliko godina moja najbolja drugarica je imala neredovne cikluse i bolove u janicima. Dok su se lekari premisljali i dogovarali sta joj jeste a sta nije, njena endometrioza je uznapredovala toliko da joj je zahvatila oba janika i to je bilo potrebno hitno operisati. Isla je na GAK, imala je operaciju sa rezom preko stomaka, kao carski rez. Operacija je trajala 5 sati, ocistili su joj oba janika i jedva ih nekako spasli. Posle toga, oporavak je bio malo duzi, ali se sve zavrsilo dobro, s tim sto su joj rekli da se to vraca i da bi morala za godinu dana da ostane u drugom stanju. Ona u tom trenutku nije imala momka, niti je planirala trudnocu. Sve u svemu - nezavidna situacija. Proslo je 3 godine. Povremeno je isla na kontrole i bilo je sve u redu. Upoznala je decka sa kojim je stupila u brak i poceli su da rade na bebi. Nije islo... Trebalo im je par godina da ona zatrudni. Sada imaju devojcicu od 2 meseca :)
Zelim da vam kazem, da i pored ekstremne situacije u kojoj se ona nazalost nasla i svih muka kroz koje je prosla, postoji uvek nada.
I isto tako da je sve otkriveno na vreme, bilo bi mnogo lakse.

(odgovor članu twinss)
Direktna veza do poruke: 461
   RE: Endometrioza
18.10.2012 9:01:37   
pari
drage, ako neko zna gde se nabavlja Intercoat gel koji služi ponekad prilikom operacija laparo, neka javi please... Hvala!

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 462
   RE: Endometrioza
27.10.2012 13:19:09   
pepino
Cao drugari!
Nije me bilo odavno,neki se sjecaju da sam u ovoj temi vise puta pisala o svojoj cisti,da se ne vracam opet da sve objasnjavam...
Uglavnom sve ove godine smo je redovno pratili na UZ i po nekada odradimo tumor markere,CA 125 mi je vec 2,5 godine malo povisen,ali kazu nista strasno...
Prije par dana sam bila na kontroli i konacno su me uputili na operaciju jer je cista sada porasla na 5,7 cm i pojavila se nova na lijevom-policisticnom jajniku oko 2,3 cm....
Nisam citala sada detalje oko operacije,dok ne odem u utorak privatno kod svog Dr. i ne vidim sta i kad,onda cu vjerovatno imati pitanjauser posted image

Za sad samo znam da ce mi to pogledati,i dati da odradim tumor merkere i neki novi nalaz,nisam zapamtila kako se zove,ja sam za to da mi to odstrane,da to konacno rijesim,ali vidjecu sta kaze moj doco
Pozzzz

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 463
   RE: Endometrioza
27.10.2012 13:28:14   
Verolina

IZVORNA PORUKA: nina26


IZVORNA PORUKA: crvenkapica4

dunja gel se stavlja,tj aplikuje u stomak tokom operacije.kazem ti da je moj dr najbolji,prvi je poceo da radi laparoskopiju na teritoriji bivse sfrj,radi i u bel medicu i u jevremovoj.



i jeste stvarno najbolji, radi punom parom, poradja, operise, ide u ne znam koliko gradova, nema mu ravnoguser posted image


Ali i dere kozu s ledja.user posted image

_____________________________

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 464
   RE: Endometrioza
3.12.2012 17:25:49   
pepino
Dunjuska mozes li mi napisati sta je bitno kad krenem na operaciju da ponesem,trebaju li ulosci,koliko otprilike,u cemu je najlakse,spavacici,pidzami?
Planiraju mi raditi laparoskopiju ako bude izvodivo,ako se ne bude dalo tako rez skroz...
Da li se ikome od vas koje ste imale ciste pojavljivali cesti gasovi,mene poslednji mjesec bas muce,pa ne znam dal moze biti da je od cisti?user posted image
Jel uvijek stavljaju kateter?
Pisi sve sto mislis da je bitno i da ce mi olaksati...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 465
   RE: Endometrioza
3.12.2012 17:34:35   
dunja RR
Evo me mila user posted image

Ponesi mrežaste uloške, jer sigurno će biti krvarenja psole operacije, što je sasvim normalno. Ja sam obično nosila dva paketa. Ponesi i one mrežaste gaće, jer su one lagane i ne stežu ranu, a opet drže uložak.

Za kateter bih rekla da je neophodan, i meni je značio moram da priznam, jer mi je prjao odmor i nije mi se odmah ustajalo. Obično sam tražila da mi ga ostave bar pola dana duže nego ostalima, ali onda kada sam ustala, za nijansu sam se brže oporavila od drugih, mislim da je baš zbog tog odmora. Ali ti uradi kako osećaš.

Možda ćeš imati i dren, on služi da se rana čisti od krvi, ja sam ga imala dvaput, jedmom nisam. Ovaj poslednji put jesam, ali mi nije smetao i nisam osetila ni kada su ga izvadili, samo sam duboko udahnula i to je bilo to.

Za gasove, ne mogu se setiti, ne bih rekla da sam ih imala pre operacije, Ali posle dauser posted image i to je normalno.

Pišem još ako se setim, srećno hrabrice naša user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 466
   RE: Endometrioza
3.12.2012 17:37:18   
dunja RR
E da, meni je više odgovarala spavaćica, zbog odlaska u toalet, samo podignem. Sada je malo hladnije, pa ne znam šta bih ti tačno rekla. Bade mantil obavezno, zbog zime.
I najbolje je neke gumene papuče ako imaš (najbolje kao one kroksice, da možeš i na čarape), opet mi je ta opcija bolja zbog tolaeta, tuširanja ..

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 467
   RE: Endometrioza
3.12.2012 18:07:51   
pepino
Da,te papuce imam,ali su Kineskeuser posted image i vec sam i planirala da ih ponesem,kako sam vec 3 puta lezala u bolnici znam odprilike sta mi treba i kako je lakse,ali nikada nisam imala vanjske rezove ni katetar pa mi sve novo...
Uloske cu ponjeti,a nemam pojma kakve su to gacice?user posted image
Znam da ste spominjale mrezaste,ali nemam pojma koje su to,ali nema veze,ja cu ponjeti neke malo komotnije,nece biti problema...
Ponjecu i pidzame i spavacicu,pa kad mi zahladi mogu ispod spavacice donjio dio pizdame...
Katetar neka rade kako oni misle da je lakse,samo se nadam da mi nece stavljati na zivo,citala sam da ste pisale da je to jako neugodno i bolnouser posted image
Bade mantil takodje znam da je obavezan,pitam ako se sjetim jos cega...
Hvala na podrsci,ljubimmmm

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 468
   RE: Endometrioza
3.12.2012 18:11:41   
pepino
Da sjetila sam se jos nestouser posted image
Znam da se trebamo skroz dole obrijati,a dal si ti sama sebi i stomak brijala ili su oni?
Ja imam ispod pupka uzduz jake dlake,to cupam sama i ovaj put cu,ali ne znam dal treba i ove manje dlacice,svjetlije,sto se manje vide?
Da i jel su tebe klistirali ili ti daju tabletice za wc?

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 469
   RE: Endometrioza
4.12.2012 8:55:40   
mine
Pepino,

ja sam se sama brijala pa oni popravili. Mora apsolutno sve da se obrije.
Davali tabletice pa posle radili klistir....sta god poprave uvekuser posted image
Bice sve ok...
IZVORNA PORUKA: pepino

Da sjetila sam se jos nestouser posted image
Znam da se trebamo skroz dole obrijati,a dal si ti sama sebi i stomak brijala ili su oni?
Ja imam ispod pupka uzduz jake dlake,to cupam sama i ovaj put cu,ali ne znam dal treba i ove manje dlacice,svjetlije,sto se manje vide?
Da i jel su tebe klistirali ili ti daju tabletice za wc?


(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 470
   RE: Endometrioza
4.12.2012 10:21:10   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: pepino

Katetar neka rade kako oni misle da je lakse,samo se nadam da mi nece stavljati na zivo,citala sam da ste pisale da je to jako neugodno i bolnouser posted image



Meni su ga stavljali čini mi se kada sam ulazila u anesteziju, ali nisam ni osetila, jer sam zaspala posle dve sekunde, a pričala sa dr. dok su mi ga stavljali. Samo sam videla da prčkaju nešto dole, to je verovatno bilo stavljanje kateterauser posted image


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 471
   RE: Endometrioza
4.12.2012 10:25:07   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: pepino

Znam da se trebamo skroz dole obrijati,a dal si ti sama sebi i stomak brijala ili su oni?
Ja imam ispod pupka uzduz jake dlake,to cupam sama i ovaj put cu,ali ne znam dal treba i ove manje dlacice,svjetlije,sto se manje vide?
Da i jel su tebe klistirali ili ti daju tabletice za wc?


Meni nisu brijali stomak, nemam tu nikakve dlačice. Dole sam se sama sredila i dva puta je bilo ok, jednom (u gradskoj nisu bili zadovoljni, pa su me doradili).
Klistir sigurno dva puta tokom pripreme a čini mi se da smo i neke tabletice pre toga.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 472
   RE: Endometrioza
4.12.2012 10:30:33   
jance
ja sam se za laparo ovde u NS brijala sama, oni tako trazili.. popila ricinus, i to 2 velike kasike, nis nije pomoglo, ali su me kako god tamo klistirali. i uvek ponavljam da mi i nije bilo tako neprijatno ko sto sam mislila. sad razumem ljude kji placaju da im to rade :)

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 473
   RE: Endometrioza
4.12.2012 19:13:02   
pepino
Ok cure,hvala vam
Znaci ne gine mi klistiranje user posted image ali ok,vec sam jednom vidjela sta je i nije uopste strasno,izdrzacu sve...
Ja se volim vise sama brijati,nisu me nikada oni,i ovaj put cu,ali eto zanimalo me da nesto ne omasim,samo ce me namuciti tamo ka guzi,to ne vidim i jako tesko ide i toliko mi je osjetljiva koza da kad to brijem sva se izaspem i odma drugi dan svrbi,pece,i mislim da onda izgledam kao da sam se osugala,a ja volim da je sve cisto,njezno i glatkouser posted image ali bitno je da sam cista,drugo ko sisauser posted image
Sutra zovem da zakazem operaciju,tek mi je drugi dan mece,cim prodje idem da to rijesim

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 474
   RE: Endometrioza
4.12.2012 19:17:42   
pepino

IZVORNA PORUKA: mine

E ako znas sta je pepito uradila napisi molim te.
Dok sam citala ovu temu kao da citam neki zanimljiv roman hoce ici na laparo nece ici hoce ici nece ici i sve navijam da ode i vidim na kraju da se nije javljala.
Nadam se u stavri da je prirodno trudna i da je odjahala sa foruma ;)


Mine hvala ti sto si se zanimala za moj slucajuser posted image
Kamo srece da sam trudna,imala sam mnogo vece probleme,to je sad gotovo,sad rijesavamo ovo moje i tako...idemo dalje
user posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...



Anketa

Нос.
пеперутка16

Како чистите нос мале деце?

Click Here