Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.8.2013 11:07:50
|
|
|
|
Olga75
|
al ste vi uzivale blago vama
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.8.2013 12:09:56
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 Kako se super druzite! Zao mi je sto slabo dolazim na forum, pre sam bila aktivnija. Puno propustam! ljubim vas! dodji sledeci put! dogovaramo se za 16. ili 20.!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.8.2013 12:26:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Glasam za 20 ti... mozda budem zauzeta 16...ipak je petak, a mm ide na fudbal
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 7.8.2013 20:57:17
|
|
|
|
lelaigor
|
Jao, blago vama, baš vam je bilo lepo. Nama bi bio problemčić taj bazenčić zbog DArie, htela bi u njega a ne sme.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.8.2013 20:55:06
|
|
|
|
pocahontas
|
zene kad se vidimo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.8.2013 20:59:59
|
|
|
|
Torbica
|
Heej! Ja nikako da nacnem temu, sve sad cu, sad cu... Jutros sam ispratila ceru, svekra i svekrvu kod njih, tako da sam sa momcima. Sto se mene tice, moze kod mene, samo nece biti kupanjca, smrc.... Prosle vrucincine..... Tako da, kako god zelite, i gde god zelite. 20-i? Pisite, pa cemo se organizovati!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.8.2013 21:52:51
|
|
|
|
pocahontas
|
moze 20. sto se mene tice.. Torbice aj molim te na temu o dojenju, treba mi savet
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 0:09:57
|
|
|
|
isidora88
|
moze 20. ako nije za kupanje mozemo u scenario, meni je svejedno
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 10:04:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam , naravno, za... Whenever, Wherever..
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 11:00:52
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja sam , naravno, za... Whenever, Wherever.. potpisujem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 12:34:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao u stvarri nemojte joooos... pa nisam knjigu procitala
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 12:38:38
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, nema veze za knjigu, kad procitas vratices, opusteno. Pa hocete onda Scenario? Klinci imaju vise mesta da jurcaju, s obzirom da bazen sad nije interesantan... nazalost! Sve vas
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 12:40:36
|
|
|
|
New Mom
|
Ajd onda Scenario, 20.og. Koje vreme? 17h? Ranije, kasnije?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 12:40:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa mozda bolje ..pa da i ti budes opustena , ne da trckaras da svima udovoljis...mada si sjajna domacica Bas sam juce bila u Scenariju .. svi su pitali za vas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 12:43:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bas sad kazu 20 tj. utorak zahladjenje, samo se nadam da ne bude kise :p Ajde neka bude 17h onda... bar za sada, sem ako nesto ne promenimo! NM nadam se da ces nam se ovaj put zaista pridruziti nismo se odavno videli
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 16.8.2013 12:46:36 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 12:47:13
|
|
|
|
Torbica
|
Anck , hvala ti, dogodine ima da startujemo od prvih vrucina, pa cemo i da se rashladjujemo kod nas. Ok, meni odgovara 17h, Scenario.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 15:04:32
|
|
|
|
pocahontas
|
ondak se vidimo 20. u 17h u Scenariju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.8.2013 15:26:03
|
|
|
|
lanajelena
|
vidimo se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.8.2013 17:28:48
|
|
|
|
isidora88
|
jupi druzenje, vidimo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.8.2013 21:26:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
U utorak popodne najavljuju nevreme
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.8.2013 21:39:24
|
|
|
|
Torbica
|
Ako bude kao i ovo proslo najavljivano, mozemo pod otvorenim nebom!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.8.2013 21:40:45
|
|
|
|
Torbica
|
E, sad sam pogledala na Vremenskoj prognozi http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/novi-sad Suncano!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.8.2013 22:11:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
PROGNOZA Hah!..pomerilo se malo za sredu.... PROGNOZA 2
< Poruku je uredio nela79 RR -- 19.8.2013 16:52:31 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.8.2013 22:17:02
|
|
|
|
Torbica
|
Jeeeee! Anck, Tarine gacice ti donosim, ostale kod nas!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.8.2013 22:46:32
|
|
|
|
isidora88
|
mateja cim je cuo da cemo ici u kafic sa toboganom, odmah je poceo da se oblaci, jedva mu objasnih da mora da saceka 2 dana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana pričaMirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?