Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.9.2013 22:37:11
|
|
|
|
reve84
|
A evo malo i mene... Dunja mnogo mi se dja haljina! Gde si je uzela?
< Poruku je uredio reve84 -- 24.9.2013 22:38:17 >
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.9.2013 22:58:21
|
|
|
|
viking
|
Ćao Reve
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.9.2013 23:00:57
|
|
|
|
reve84
|
Zdravo draga Vik
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.9.2013 23:06:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Reve eto i tebe, super ti je kosa Haljinu uzela u jednom malom butiku sa neobičnim (i ponekim unikatnim stvarima), nalazi se na Vračaru u Žičkoj, na pola stanice od Krsta ka Ustaničkoj.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.9.2013 23:20:05
|
|
|
|
reve84
|
Hvala Dunja! :) E jednog dana kad mi budu dozvolili da setam...mozda i prosetam do te radnje...:)
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.9.2013 23:42:39
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 7:31:56
|
|
|
|
Lu
|
Naše znatiželjno pilence Znatiželjno u pozitivnom smislu, prati nas sve kao velika sestra i brine se da nam rr bude što bolja. Vesela, komunikativna, suosjećajna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 9:44:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Lu moja lepa, baš mi nekada fališ
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 17:01:36
|
|
|
|
17 joka
|
evo mene u novom izdanju misleci na manje kg. ima me još ali sad je mnogo bolje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 17:27:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Joko woooooow pa ti si se prepolovila, super izgledas Koliko si izgubila kg? Svaka cast
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 17:36:51
|
|
|
|
17 joka
|
Dijana ukupno 22 kg manje
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 17:37:00
|
|
|
|
doktorkakristal
|
REVE divna ti je kosa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 17:43:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Joko
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 17:47:40
|
|
|
|
17 joka
|
Dunja, Dijana, hvala vam ima tu da se skida još ali ipak sam zadovoljna
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 18:26:38
|
|
|
|
viking
|
Joko, pa ti si dete Mislim, znala sam da si mlada, ali ne baš ovoliko. Ne znam kako si ranije izgledala, ali sad si super!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 19:50:55
|
|
|
|
17 joka
|
Vik, da dete po liku i u izvodu iz maticne knjige rodjenih , sve ostalo od 1 god pa nadalje me je napravilo mnogo starijom
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 21:46:51
|
|
|
|
ivaMark
|
Joko, ti sa tim prugama dobro izgledas i svaka cast za -22kg. Reve, nekako mi izgledas srecno i zadovoljno Dunja, kao agent iz nekog filma (samo da je haljina crna) odmah mi je pala na pamet spica za neki film
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 21:50:45
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 22:01:32
|
|
|
|
17 joka
|
ma Dunja je kao sa naslovnice nekog časopisa za haljine,mnogo dobro stoji Iva,hvala ali ja sam jos mnogo nezadovoljna sobom trudicu se za ovih mesecak dana da skinem 5 kg
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 22:22:08
|
|
|
|
lokica77
|
Joko bravo za novi izgled!!!! Kako si uspela podeli sa nama ne bi li se i ja pokrenula sa mrtve tacke i izgubila koji gram
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 26.9.2013 23:49:50
|
|
|
|
17 joka
|
Lokičice draga miksirala sam voce i to sam pila jela,, mleko ili jogurt , belo pilece meso, supice i čorbice bez testenine povrce vise ono zeleno i losos ili soma filete jedino to volim to je to, ja sam se davila u vocu meni ga nisu branili iako sam imala problema sa IR sada sam sve dovela u red i to dobro,ali bih volela da sam skinula još ovih 10 viška ali sad to cemo videti kupila sam onu spravu od bicikla sto pokreces rukama i puno šetanja
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.9.2013 10:52:50
|
|
|
|
Torbica
|
Joko, svaka cast!!! Dunja i Reve, bas ste cice!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.9.2013 14:02:08
|
|
|
|
Verolina
|
Joko, super si se stesala..
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 27.9.2013 16:27:35
|
|
|
|
17 joka
|
Verka, trudila sam se i jos uvek imam još 20 i neki dan
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?