|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo)
28.8.2013 15:53:21   
Anoniman
I ja sam nesto smorena, a ne bih trebala biti, danas mi je tek druga godisnjica brakauser posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 1776
28.8.2013 15:55:38   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Unina mama

I ja sam nesto smorena, a ne bih trebala biti, danas mi je tek druga godisnjica brakauser posted image

zato si i smorena user posted image (salim se) srecna godisnjica user posted image

Vik sta mislis kako je tek onda meni sto treba da spremam rucak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1777
28.8.2013 15:58:22   
Anoniman
Hahahhahaha procitala si izmedju redovauser posted image Hvala Lj, a imala sam i prvi roditeljski sastanak u vrticu pa su mi osecanja pomesanauser posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1778
28.8.2013 22:21:24   
Azra_
Danas smo krstili dete. Samo mi, kum i roditelji. Bilo je jako dirljivo... Plakali smo svi kao kiša. Jučerašnji dan nikada nećemo zaboraviti. Bilo je suza, smeha... Sada sam psihički jako umorna i iscrpljena. Dete pravi junak i juče i danas!user posted image Odložićemo put na more koji dan. Rekoh mužu da mi treba par dana da se priberem...nije pravio problem....

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1779
29.8.2013 9:15:49   
pipi_coco
Pospana ko' medo u januaru user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1780
29.8.2013 10:18:28   
lanajelena
Azra bitno da je sve do kraja ispalo dobro user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1781
30.8.2013 14:10:54   
pipi_coco
Pozitiva danas user posted image

Petak je, uskoro će i kraj radnog vremena, sunčan dan, na temi crtice pljušte crtice roze i plave

P.s. Azra tek sad pročitah, drago mi je da je sve ispalo dobro i da ste prošli nepovrjeđeno user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1782
31.8.2013 0:42:10   
Azra_
Hvala vam žene... Ja sam još uvek u bunilu. Nikako da se povratim. Upravo sam završila sa pakovanjem za more. Preumorna. Sa ovoliko mozga koliko mi je ostalo ko zna šta sam sve zaboravila. Iskreno, smorena sam, spava mi se i d+ne ide mi se na more. user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1783
7.9.2013 16:17:59   
nata11
Umorno, bez energije user posted image ... i danas sam radila.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1784
7.9.2013 16:43:00   
tijatija
ljuto... mm je otisao da radi na 2-3 sata ja jos od 12 sedim spakovana sa decom da krnemo na planinu a njega jos nema user posted image izgleda da cemo kuci ostati jer mi ne pada na pamet da idem uvece tamo!!! (mozda je ovo vise bilo za negativu _)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1785
8.9.2013 6:08:08   
vukosava
Ja super, bili napolju ceo dan, divno vreme 26 C

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 1786
11.11.2013 12:50:47   
lesica
Sjajno, vrlo vrlo vrlo srećno user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1787
11.11.2013 13:32:46   
vikiveki
Ja sam nešto umorna i sva sam kilava,kao i ovo vreme napoljuuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1788
11.11.2013 13:58:20   
big mum
Grozno.Čula sam jako ružne vjesti koje me tjeraju da ovagnem između ralnosti i sreće svog djeteta.Duša me moja boliuser posted image user posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1789
11.11.2013 14:01:02   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: big mum

Grozno.Čula sam jako ružne vjesti koje me tjeraju da ovagnem između ralnosti i sreće svog djeteta.Duša me moja boliuser posted image user posted image user posted image

Pa u čemu je problemuser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1790
11.11.2013 14:16:17   
big mum

IZVORNA PORUKA: vikiveki

IZVORNA PORUKA: big mum

Pa u čemu je problemuser posted image

Problem koji već odavno visi u zraku samo je bilo pitanje dana kad će doći na red.
U fifmi gdje radi mm došlo je do revizije a samim tim i smanjenje plate.A na to sve su došli neki nenedani troškovi i situacija je postala dosta teža.Naime više nismo u mogućnosti da kćerki plaćamo vrtić.Dosad smo gurali nekako zakasnimo jedan mj pa sledeći platimo oba.E sad su nas zvali i rekli da to ne može više tako (jer je došla nova vlast)i mora da se redovno plaća.Čak do 5. za taj mj.A mi to nemožemo tako.
Ona jako voli da ide u vrtić da se igra sa svojim drugarima.Ide već punih 5 god.Sad je završna godina kad imaju jako puno aktivnosti,radionica ,predstava.I baš voli da ide.Ona je jedno jako veselo i aktivno djete koje obožava da se druži sa djecom i kad ne ide bude jako tužna.

Žao mi je zbog svega ovoga,duša me moja boliuser posted image user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1791
11.11.2013 20:49:52   
nata11
Big mum bas tesko user posted image Jel to drzavni ili privatni vrtic_

Ja se osecam nekako cudno. Nit sam srecna, nit tuzna, nesto mi hvali user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1792
12.11.2013 0:11:13   
vikiveki
Big mum,sada je i meni jako teško kada sam pročitala tvoj post...Znam koliko je detetu u tom uzrastu bitan kolektiv i vršnjaci..i moj sin je završna godina vrtića tj. predškolsko i voli da ide ako se slučajno desi da ga ne možemo odvesti u vrtić bude onda katastrofauser posted image
E sad neznam kako je kod vas ali ovde je predškolsko obavezno i svi moraju da pohađaju taj pripremni program, i oni koji nemaju para da plaćaju celodnevni vrtić upisuju decu u poludnevni na 4 sata
user posted image Baš mi je žao ako stvarno budete primorani da ispišete deteuser posted image pokušajte naći način da ga ipak neispisujete iz vrtića

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1793
12.11.2013 13:48:29   
Torbica
Big mum, tuga! Bas se rastuzim kad procitam ovako nesto. Nadam se da cete ipak naci neko resenje!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1794
12.11.2013 13:57:52   
Ivanka 75
Puca mi glava, popila sam Brufen ali ne pomaze, sreca pa su deca diiivna, igraju se a ja coooliram i cekam da brufen pocen delovati user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1795
12.11.2013 14:02:56   
vikiveki
Ja imam osećaj kao da imam T,merila sam ali nemam, ni sama neznam šta mi je...ne osećam se dobrouser posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1796
12.11.2013 14:04:19   
Peace*
Fino. Dosta radim na sebi u poslednje vreme, uspevam da balansiram energiju (negativnu i pozitivnu) i da nekako budem smirena. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1797
12.11.2013 14:07:09   
serpica
S obzirom na vreme osecam se divnooouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1798
12.11.2013 14:28:00   
vonavoj
pocinje glava da me boliuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1799
12.11.2013 14:41:50   
NadaR
Finoo ..

Manjak 2 kg i sve super ! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Mame,
sandrina

Da li vam je u redu da vasa najbolja drugarica krsti vase dete jer vi i vas muz niste vencani ili bi ipak uzeli kuma koji je krstio i vaseg nevencanog supruga?

uzeli bi druga-ricu (78%)

uzeli bi kuma koji je krstio muza (22%)

Ukupan broj glasova: 181

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here