Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 12.11.2013 15:07:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Nado i kod mene isti manjak samo sto se ja osecam gladnoooo
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 12.11.2013 15:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
iscrpljeno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 12.11.2013 15:13:52
|
|
|
|
madre
|
ne znam ni sama kako bih objasnila, ali ne bas najbolje
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 12.11.2013 16:36:59
|
|
|
|
Žapkić
|
<Presrećna sam!!! Moja najbolja drugarica je, posle 18 godina , trudna i čeka svoje prvo dete!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 12.11.2013 18:31:31
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Big mum,sada je i meni jako teško kada sam pročitala tvoj post...Znam koliko je detetu u tom uzrastu bitan kolektiv i vršnjaci..i moj sin je završna godina vrtića tj. predškolsko i voli da ide ako se slučajno desi da ga ne možemo odvesti u vrtić bude onda katastrofa E sad neznam kako je kod vas ali ovde je predškolsko obavezno i svi moraju da pohađaju taj pripremni program, i oni koji nemaju para da plaćaju celodnevni vrtić upisuju decu u poludnevni na 4 sata Baš mi je žao ako stvarno budete primorani da ispišete dete pokušajte naći način da ga ipak neispisujete iz vrtića U pitanju je državni vrtić. Kod nas predškolska nije obavezna ali je poželjna čisto zbog adaptacije djece na novu okolinu i vršnjake.I oni koji idu u vrtić nema potrebe da idu u predškolsko. U vrtiću koji pohađa moja malena do prije 6-7god bio je poludnevni poravak(što bi nama i odgovaralo)međutim zbog velikog broja djece koja bi bila na cjelodnevnom ukinuli su poludnevni.Jer im se naravno cjelodnevni više isplati. Još pregovaramo sami sa sobom,duša nas boli kako joj reći Kako mrzim ovakve trenutke. Razmišljamo kako,šta.Valjda ćemo naći neko razumno rješenje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 12.11.2013 18:41:13
|
|
|
|
ivekpivek
|
dosadnoooooooooo ,nagovaram muza da idemo nekud njemu se neda ,a ja ludimm
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 9:27:06
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Nado i kod mene isti manjak samo sto se ja osecam gladnoooo Ma ,neka je manjak .. Sta ima veze , jesces neki drugi put . Danas sam bljaks , dobila pa bole ledja i svee Sutra ce valjda vec biti bolje.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 9:37:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam od jutros ustala puna neke pozitivne energije a zašto je to tako,nemam pojma...verovatno sam nešto lepo sanjala a sada se nesećam...Nadam se da ću se ceo dan ovako osećati
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 9:45:21
|
|
|
|
nata11
|
Ja se osecam radno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 9:49:21
|
|
|
|
minnica
|
Umorno. Idem da stavim sebi kaficu.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 9:55:54
|
|
|
|
Didy
|
Već danima sam nešto bezvoljna. Valjda ovo vreme utiče na mene. Kako se natmurilo, tako je i meni nivo energije pao skoro na nulu...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 10:45:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
besna sam ko ris na sebe i na svoju dunju jer sam ja kriva sto ona ne zna sama da se uspava a to mi iskreno mnogo energije oduzima.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 11:17:37
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: Figaro88 Nado i kod mene isti manjak samo sto se ja osecam gladnoooo Ma ,neka je manjak .. Sta ima veze , jesces neki drugi put . Danas sam bljaks , dobila pa bole ledja i svee Sutra ce valjda vec biti bolje. Ovo bljaks je upravo preslo u Nocas se udavio drug mog brata , nas 'mali ' komsija sa kojim smo odrasli. Nije bilo posla pa je otisao na brod .I tamo je i skoncaoo .. '88godiste . Dusa me boli.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 11:22:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Nado kakva tuga
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 11:26:10
|
|
|
|
Didy
|
Nado, baš strašno!
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 11:34:08
|
|
|
|
jole82
|
Uuuhhh
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 13.11.2013 11:39:43
|
|
|
|
nata11
|
Uzasss
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.11.2013 19:54:04
|
|
|
|
Torbica
|
Besna na mm
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.11.2013 19:57:31
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Besna na mm Odmah osmeh... Osecam se izmrcvareno...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.11.2013 20:15:02
|
|
|
|
Žapkić
|
Ne znam...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.11.2013 20:17:22
|
|
|
|
Torbica
|
Evo, sipa mi vino, nisam vise besna! Jao zene.....mozda me drmaju hormoni veceras...ima neku varijantu posla 20 dana inostranstvo, 20 dana kuci, odlepila.... Ne dolazi u obzir! Ma naravno, nece ni on bez dogovora a ja stvarno nisam za takve varijante..
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 14.11.2013 20:29:17
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam besna na samu sebe...a razlog je što sam svoju ćeru izgleda i previše razmazila i naučila da joj sve pomažem pa sad neće ništa bez mene Torbi i ja bi bila ljuta na muža da mi predloži takvo nešto,ti sama sa troje dece 20 dana
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 16.11.2013 8:58:56
|
|
|
|
Štetica
|
Razocarano. A uz to i besna sam na sebe jer sam mnogo dozvolila jednoj osobi koja to definitivno nije zasluzila.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 16.11.2013 9:04:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam ustala na levu nogu i sve mi nešto smeta,osećam se baš bezveze
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 16.11.2013 10:54:45
|
|
|
|
nata11
|
Uzasno. Juce nam upao na poso neki pijan debil i izvredjao samo tako sve redom. Jos nemogu da se povratim.
|
|
|
Anketa
tetovazapisuljicaDa li tetovaza mnogo boliDa (
13%)

Ne (
16%)

ne znam (
71%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!