Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 22.12.2013 20:04:27
|
|
|
|
isidora88
|
vec dva dana isto, prsuta, kulen, zlatiborski sir i kajmak, tursija, pecenje i pecene paprike u belom luku, i naravno torta (reforma)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.12.2013 8:16:23
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 vec dva dana isto, prsuta, kulen, zlatiborski sir i kajmak, tursija, pecenje i pecene paprike u belom luku, i naravno torta (reforma) Njam,njam Isidora što bih sada malo zlatiborskog sira i kajmaka... Mi ćemo danas, ako stignemo da jedemo kući, imati domaću pileću supu sa knedlama od džigerice,krompir pire i sos od paradaiza
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.12.2013 8:21:16
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 vec dva dana isto, prsuta, kulen, zlatiborski sir i kajmak, tursija, pecenje i pecene paprike u belom luku, i naravno torta (reforma) Pa i nije lose . mmm prsuta i kajmak
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 23.12.2013 8:59:56
|
|
|
|
Peace*
|
Kod nas danas supa sa knedlama, pohovano, pire i ćušpajz od tikvica.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.12.2013 10:44:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Za danas sam planirala domaću supu i pohovane štapiće od belog pilećeg mesa
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.12.2013 11:43:36
|
|
|
|
minnica
|
Umesila nasuvo sa sirom i sa orasima.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.12.2013 11:48:58
|
|
|
|
Jole84
|
Kod mene danas pile i krompirići u kesi,domaća supa i salata od cvekle i šargarepe.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 11:26:59
|
|
|
|
mama micki
|
Juče musaka od pire krompira i kupus salata, ostalo malo za i za danas. Napraviću i zapečene makarone sa sirom i šunkom, po želji moje Teodore...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 11:40:08
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam mislila da kuvam pasulj ali nisam videla da ga više nemam,pa ću to sutra kada mm kupi na pijaci.A danas ću špagete sa bolonjeze sosom.za večeru ćemo prženice
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 12:27:00
|
|
|
|
PoisonEve
|
Sočivo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 12:29:05
|
|
|
|
nata11
|
Ja cu danas meni da proprzim provansa mix a za mm zapecene makorone.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 18:51:38
|
|
|
|
New Mom
|
Ova dva dana se grebem, sveki Bozic. Juce lignje u vinu i krompir salata, danas pecena curka, preliv sa medom i podvarak. Juce baklava a danas tiramisu da se zasladimo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 20:03:54
|
|
|
|
minnica
|
Supicu, štapiće od pilećeg belog pohovane u susamu i Frikom royal mešavinu (koja je ).
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 20:06:38
|
|
|
|
Torbica
|
Posna sarma, sa prazilukom i pirincem, puding od cokolade
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.12.2013 20:18:52
|
|
|
|
Verolina
|
Riblja corba, raznjici sa pecurkama i kackavaljem, pljeskavice od boranije, krompir u pari i srpska salata. Posti se
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 9:23:35
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Verolina raznjici sa pecurkama i kackavaljem, pljeskavice od boranije, Ovo sjajno zvuči! Danas su na čuretinu samo dodati preliv pavlaka/majonez i pire krompir i cvekla salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 10:38:06
|
|
|
|
Torbica
|
Danas grasak varivo i kolutici i stapici lignje iz rerne, cvekla salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 11:33:39
|
|
|
|
Peace*
|
Piletina i krompir iz rerne, + ćušp. od graška
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.12.2013 11:44:22
|
|
|
|
nata11
|
Bice pljeske od pileceg mlevenog, salata od sargarepe i pecene paprike. Doduse za veceru posto cu kuci posle ali to je sto je
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.12.2013 20:10:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: Verolina raznjici sa pecurkama i kackavaljem, pljeskavice od boranije, Ovo sjajno zvuči! I ukus je extra
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.12.2013 20:34:57
|
|
|
|
Didy
|
Pastirska pita (udinastan crni luk, mlevena junetina i sargarepa, dodati zacini, nasuto u vatrostalnu ciniju i prekriveno pire krompirom i onda sve to zapeceno u rerni). Njam, njam, planulo sve.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 29.12.2013 14:21:58
|
|
|
|
Torbica
|
Posna sarma sa tunjevinom i pirincem, pire krompir i kolutici lignje iz rerne za klince.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 16:13:29
|
|
|
|
nina26
|
Zene, dajte mi predlog za marinadu svinjkog buta? Htela bih da to stavim veceras, pa sutra uvece taman da pecem, da bude onako socno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 18:28:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina 2 dcl maslinovog ulja, kasicica vegete, kasicica senfa, kasicica aleve paprike, malo bibera, i ostavis poklopljeno, bude super ukusno meso!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 30.12.2013 19:36:38
|
|
|
|
majared
|
Ili ovako: vegeta, aleva paprika, djumbir, beli luk, korica limuna i pola limuna, soja sos, sve zbuckas, dobro utrljas u meso, odstoji neko vreme i na pecenje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciGrašak- čorbastRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Мажење беба.
пеперутка16
Да ли ваше бебе (6-12 месеци) воле да се мазе? Моја чак ни не слуша, само ме одгурује, пење се по мени, вуче,... чак ни не жели да се носи, само гледа да побегне. То ми је стварно чудно.. Какве су ваше?