|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 1/14 [chat]
16.1.2014 7:49:13   
doktorkakristal
dobro jutro i od mene Dora prespavala noc u kontinuitetu od pola deset do pola sedam jutros ,zato ce nam dan biti veseo user posted image

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 301
16.1.2014 9:56:13   
Biserce
Jutro!
Mene donji stomak od jutros bas boli, nadam se da nije nista za brigu. Mm gletuje nesto u kuhinji, bebac papa a V se igra. Danas me ceka detaljno ribanje kuhinje kad ispratim mm-a.

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

Direktna veza do poruke: 302
16.1.2014 10:37:41   
Torbica
Vrti mi se u glavi od pretrazivanja Hotela za more, hehe, slatke muke!
Dobar daaan! user posted image Odoh da ruckam! Sve vas pozdravljam, danas imam full program! Po decake u 14h, gospodjica ima engleski i sportic, pa po nju u 15 i 45. Onda opet od 17-18 i 30h ona ide na Slikanje, to je samo cetvrtkom, a ja kod kume za to vreme. A vec zevam! user posted image Jos ne znam sta cu kuvati, ali nista komplikovano! Pozdrav

< Poruku je uredio Torbica -- 16.1.2014 10:42:12 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 303
16.1.2014 10:39:24   
mama micki
E žene, evo mene opet, ja i Sara išle u nabavku pa smo malo prošetale, baš je lepo napolju. Sad odoh da stavim ručak. Da se pohvalim, danas počinjem da vežbam...vreme je, ide leto, svaki dan po sat vremena zumbe...samo se nadam da ću istrajati i da mi umor neće pokvariti motivaciju.
Uživajte danas i ljubite dečicu!

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 304
16.1.2014 13:57:12   
reve84
Ja ljudi pa ovo je da popi.....
Stigao nam je rezultat brisa nosica. Imamo klebsielu i stafilokokus aureus. Odakle nam sad ovo? Posle 3 dana antibiotika ona je i dalje razdrazljiva, lose spava, ne moze da jede...Uzas!
Popodne idem do pedijatra da vidim sta ce pametno sad da mi kaze.
Nadam se da ste vi bolje i da setate po ovom lepom danu!
Pozz

Posle kise dodje duga :))))

Direktna veza do poruke: 305
16.1.2014 14:49:04   
mama micki
Reve vi se baš namučiste, odakle bebi sve to? Želim da vam što pre bude bolje!

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 306
16.1.2014 17:31:57   
ivaMark
Uh Torbi, kakve slatke muke user posted image
Reve, da ozdravite sto pre user posted image
Kod nas nista specijano, bebana prespavala celu noc. Eno je sa tatom na vazduhu.
Inace, mm je isao na razgovor za posao u staroj firmi (u kojoj je dao otkaz zbog male plate), sam direktor ga zvao i covek mu nudi iste uslove rada... Misliiiiim, naravno da se nije vratio user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 307
16.1.2014 17:34:34   
viktori
Evo i mene dan mamike! pravimo pauzu u setkanju evo ga kuka sto smo prestali a ja kicmu ne oseeeeecam. Sad vise nece za dve rukice vec za jednu i tu jednu oce da pusti al je naravno nesmotren...sou. A mama user posted image pala sa nogu. Da nam je makar veca kuca i da ima manje stvari i da je mama ahhahha mladja jedno minimum 10 godina ahhahhahha e da je...
Nego reve pa kako to sve da nadju misa mu bas se mucite.
Mamike pa gde ste nestale?

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

Direktna veza do poruke: 308
16.1.2014 17:35:33   
reve84
Ma pojma nemam...Sad sam dosla od doktorke kaze zena da smo to pokupili u porodilistu...:(
Dodje mi da ih zapalim sve!

Hvala drugarice!

E moja Ivamark to mi lici na srpska posla. A mene ceka resenje o tehnoloskom visku kad mi istekne porodiljsko...slepci sve trudnice i porodilje proglasili viskom!

Posle kise dodje duga :))))

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 309
16.1.2014 17:42:37   
ivaMark
Uh reve, nemoj samo da se nerviras oko toga sto je pokupila iz porodilista, protiv toga ne mozemo-na zalost user posted image zbog bebane budi smirena.
I iskreno mi je zao zbog situacije tvoje na poslu. Debili, a ovamo-natalitet opada, radjajte decu, bla...bla, blaaaaa....

(odgovor članu reve84)
Direktna veza do poruke: 310
16.1.2014 20:11:19   
jole82
Dobro veče mamike
Sinoć sam odlučila da ukinem Teodori cuclu..evo ceo dan je bez nje..prvi spavanjac lako zaspala al na meni, a drugi je kukala u krevecu nekih 10 min...videćemo večeras kako će biti..a tačno se vidi da joj fali još joj i zub raste pa je baš nervozna....
Reve držite se...
Jelenazvezda pročitaj OVDE šta sam pisala o tortikolisu, pa čitaja na dalje...a možeš i od prethodne strane da virneš kako je tekao razgovor...al ipak je odvedi da neko pogleda i da se vidi tačno da li je samo SCM mišić ili i još neki...ali ne verujem da je strašno...inače (negde sam skoro pisala ne znam gde) je bebama prekretnica u rastu sa 3 meseca(poklapa se sa skokom u rastu) i mnogima se tad baš vrat diskretno iskrivi u tzv fiziološkim granicama što može samo da se ispravi (mnogi to i ne primete) ili pak trebaju i vežbice kratak period...i gledaj kad je nosiš da je nosiš na njenom boku tako da je strana koja nije skraćena okrenuta ka plafonu (kako bi ta strana bila antigravitaciona i jačala..a samim tim "ispravljala" tj "vukla" skraćenu stranu) kad je tako nosiš glava ne bi trebalo da ima potporu jer u protivnom mišć ne jača(kad glava ima oslonac)
ili
da je nosiš opet da neskraćena strana bude ka plafonu ali da je glava osnonjena o tvoju ruku pa polako podiži svoju ruku(gde joj je glava) a telo nek joj ostane u istom nivou da joj tako kriviš vrat (tj istežeš donju - skraćenu stranu)
Bebe tako lakše podnose to pasivno istezanje još ako je nosaš da razgleda okolinu neće ni primetiti da možeš toliko da joj iskriviš vrat da se maltene uvo i rame (okrenuti ka plafonu) dodirnu...pa kad stigneš dotle malo zadržiš pa polako i popuštaš...u početku(prvih par pokreta) će se buniti al budi smirena i polako i tonus popušta...
Mislim komplikovano je i meni da napišem opis vežbe, pa ne znako koliko sam uspela da objasnim...a ako nisi sigurna sačekaj do odlaska kod dr...nećeš ništa propustiti....to se i mojoj T desilo sa 3 meseca a ako ja nisam vodila računa o nošenju i okretanju kad spava-onda ne znam ko jeuser posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 16.1.2014 20:13:56 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 311
16.1.2014 20:23:55   
Modessty
osuo mi se Nikola. poludeću više od njihovih alergija na sve i svašta!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 312
16.1.2014 23:15:52   
ninulina
Večer mame i laku noć.

Ja skršena, dobila sam user posted image , sve me boli , otkida, potoci iz mene liju, a F. je večeras bio strašno nervozan , samo bi da se nosa, na kraju ga moja mama uspavala jer ja nisam mogla od bolova da se pomjerim, sreća pa postoje tablete, sad mi je ko nešto malo lakše.

Ljubim vas i laku noć

16.07.2013. - 17 : 04

...''Biti majka znači učiti o snagama koje niste znali da imate
i doživjeti strahove za koje niste znali da postoje.''

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 313
16.1.2014 23:43:40   
jelenazvezda
jole skapirala sam :) i malopre smo vezbale... e sad sam opet zbunjena,ja nju kad stavim na stomak odma pocne da place,nikako ne mogu da je namestim da se podigne na aktove i da gleda,prosto nece,kako da joj olaksam da dize glavicu

kakve su ti misli,takav ti je zivot <3

(odgovor članu ninulina)
Direktna veza do poruke: 314
17.1.2014 7:42:07   
mama micki
Jutro mame! Sara sinoć zaspala oko pola 10, probudila se oko pola 2, tražila da siki ali joj nisam dala, prislonila sam je na sebe i nekako je zaspala posle pola sata, ustala je u pola šest i evo je baulja po kući. Ja pijem kaficu pa onda na sređivanje kuće.
Juče sam počela da vežbam i evo već me sve boli ali neću odustati, imam energije.
Želim vam svima lep dan!Dečici da brzo bude bolje!
Jole a da je pustiš možda do godinice? Mada ako i večeras izdrži bez nje, to je super. Ja bih volela da moja Sara hoće cuclu,ali ne ona hoće samo mene...

(odgovor članu jelenazvezda)
Direktna veza do poruke: 315
17.1.2014 8:32:00   
doktorkakristal
dobro jutro user posted image
Boli me glava,moja migrena user posted image jos od pola pet jutros
JELENA neka deca ne vole da leze na stomaku,moja Dora tek od skoro hoce tako da podize glavicu,ali zato dok je lezala na ledjima odizala se poprilicno,pa i to pratimo da ne pretera,ja sam ista takva bila
Doru hranim u onom sedistu i super je spasila sam se,ali zato moj gospodin muz smatra da je dete u losem polozaju grrrrrrrrr user posted image sve mora da pokvari njegovim komentarima

Direktna veza do poruke: 316
17.1.2014 8:57:37   
jole82
Dobro jutrouser posted image
mama micki..pa godinu će da napuni 01. februarauser posted image inače sinoć je stavljam na spavanje i ona po navici pruža mi otvoren dlan da joj dam cucu i gleda meeee...aaaa..šta ću sad? i u sekundi se snađem i dam joj nekog malog tigrića, poljubim je i izađem iz sobe...ostala je zbunjena al nije zucnula user posted image ..mislim da je najgore prošlo..naravno očekujem negodovanje još par dana, dok skroz ne prevaziđe..
Razmišljala sam da krenem na vreme jer za tačno 2 meseca kreće u jaslice pa da joj ne bude i cuca dodatno opterećenje na adaptaciju...
jelenazvezda...jes ima dece koja ne vole stomak..kao što moja ne može da smisli da bude na leđima i tako od prvog dana...moraš je malo stavljati i na stomak i polako će da prevaziđe..a isto tako i dok je nosiš okreni je od sebe..jednom rukom drži izmedju nogu a drugom tj dlan stavi na njene grudi i nagni je od sebe pod nekim uglom od 45 stepeni za početak...pa malo nosiš ma nasloni na sebe da odmori..vremenom povećavaj ugao (obaraj je od sebe tj više licem ka podu) videćeš i sama kako bude napredovala...a sa takvim vežbanjem (plus ono za tortikolis)će se poboljšati kontrola glave pa ćeš moći ugao i da smanjuješ tj da je dovodiš više u vertikalan položaj...
Videćeš prvih nekoliko dana nema mnogo razlike, e onda krene da se primećuje napredak...uostalom kao i kod nas velikih kad vežbamo..
Lep dan vam želim

Enyoj the silence!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 317
17.1.2014 9:04:49   
mama micki
Pa da vidi stvarno, Jole ne zameri, odlepila sam u zadnje vremeuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 318
17.1.2014 9:31:28   
Anoniman
jelenazvezda, ni moja nije htela na stomak sve dok nije naucila sama da se okrece, onda je pocela da ga preferira.

Direktna veza do poruke: 319
17.1.2014 9:37:27   
jole82
HAhaha..ma ne zameram ..šta ti je user posted image
Manje vremena imam za RR od ovog malog prilepka...samo hoće da hoda...ponekad pusti sama jednu ruku...al u svakom slučaju pažljivko je i kad se diže i spušta..prvo opipa pa se onda prihvati posebno na mestima koje ne zna..što je super..i kad je sama (tj kad ne zna da je gledam) tad kao da je duplo pažljivija...
Sad hoće i da se dobacuje loptom...dobila neku kao krpenu loptu sa zvončićem unutra pa je zgrabi jednom rukom i kad joj tražim da mi baci...sad stvarno baci u mom pravcu(u početku je bacala bilo gde)..doduše ne baš uvek do mene...jer zamahne al kasno pusti loptu..pa dođe na pola putauser posted image al dobra je..hoće tako i 5 minuta da se dobacujemo...i kad joj dojadi okrene se i ode daljeuser posted image

Enyoj the silence!

Direktna veza do poruke: 320
17.1.2014 10:20:33   
doktorkakristal
e ljudi slusajte provalu
Pita mene jedna baba kako je beba i spava li,ja kazem dobra je za sada spava,a ona ce na to
'KOD NAS NEKAD U SELU KAD DECA NISU HTELA DA SPAVAJU MI IM DAMO PO MALO RAKIJE I DA VIDIS SPAVAJU PO DVA DANA,TAKO I TI URADI AKO TI BUDE MNOGO PLAKALA' user posted image ,ma vazi baba

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 321
17.1.2014 10:22:21   
Sanjica26 RR
Ovo kao da pricas o mojoj Teodori u tom periodu.user posted image
Dobar dan od mene. Ne stizem da pisem. Cekam da zaspi beba, pa da spremam rucak. Teodora je u vrticu. Slavimo u nedelju 3 godinice, pa se razmisljam sta da spremam. Docice joj samo dva druga sa mamama. A moji ce tek sledece nedelje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 322
17.1.2014 10:31:40   
jole82
Pa Sanjice nisam znala da su nam Teodore blizu i sa rođendanima user posted image pošto im se dosta stvari koliko vidim do sada poklapaju
Kako je mlađa princeza user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 323
17.1.2014 10:32:57   
ivaMark
Dobar dan mamike,
jelena, ni moja bebana nije htela na stomak, jaooo kad se setim kakva je to kuknjava bila, hihiihhi... Ma odmah plakanje, ni 10sec nije uspevala da lezi na stomaku ali vremenom ih to prodje user posted image
drkristal, ma kakav nepravilan polozaj, pa sediste i jeste napravljeno za bebe, lepo pise za koji je uzrast user posted image nisi je stavila u stolicu za hranjenje
Jole, super za malu hodalicu user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 324
17.1.2014 10:41:21   
Sanjica26 RR
Pocela je puno da bljucka I desi joj se da povrati. Cekam da mm dodje da idem kod dr. Trazicu uput za nstitut. Ovo mi lici na refluks.user posted image Tacno se vidi da detetu nesto smeta. Izbacila sam mlecne proizvode, pa cemo da vidimo dok ne odemo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prekretnice u razvoju deteta (od rođenja d...
Od momenta kada žena ostane u drugom stanju, roditelji stalno nešto iščekuju vezano za dete. Da osete pokrete u stomaku,...
Mame zarađuju prodajom svog mleka bodibild...
Mnoge mame se bave dodatnim poslovima, a tu je i pretvaranje sopstvenog tela u mali biznis. Sve veći broj majki radi upr...

Anketa

Мама дечака.
пеперутка16

Да ли сте ставили пенис/скротум/курку ваших дечака лицем нагоре пре него што сте их повили? И ако јесте, зашто?

Click Here