|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
22.1.2014 11:58:30   
17 joka
Štetice bice to sve kako treba, svim srcem se radujem za vas uspehuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 601
22.1.2014 12:14:21   
wivern
Stetice jos samo malo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 602
22.1.2014 12:16:21   
dunja RR
Juhu, još malo, još malo user posted image

IZVORNA PORUKA: Štetica

Daco uz je ponovo u petak pa u nedelju.Nedelja-ponedeljak ce najverovatnije biti stop injekcija,tako se dr nada.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 603
22.1.2014 12:49:07   
Skijasica
Zenice,

evo Lilu i ja kafenisemo u VA. Samo da vas pozdravimo!user posted image
Imamo net samo kada smo u kaficu!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 604
22.1.2014 13:01:55   
daca77
Stetice, bas mi je drago sto jos malo pa privodis kraju ovaj postupak.user posted image
Uh...sta ja da kazem, ali izdrzacu sve to...

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 605
22.1.2014 22:24:53   
Štetica
Zenske divne ste stvarno,svaka podrska puno znaci,i zato od toliko navijanja definitivno sam resila da ovaj put budem trudna.
Ako mi verujete da jedva cekam aspiraciju,samo da zavrsim sa ovom terapijom. Mnogo lose podnosim,cas mi je zima cas vrucina,glava me danima boli,stomak naduven,a nervozna sam za medalju.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 606
22.1.2014 22:35:52   
17 joka
Štetice izdrzi još samo malouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 607
22.1.2014 23:16:15   
wivern
Stetice potpuno te razumem ja se tako osecam od kontracepcije...sta ce biti kad pocnem da se bockam ne smem ni da pomislim...mm ce me verovatno vezati u neki cosak user posted image
Jos samo malo i uzimas svoju decicu..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 608
22.1.2014 23:53:50   
Štetica
Wiv ja sam prosli put lose podnela kontracepciju a stimulaciju nisam ni osetila,a sad je obrnuto,kontracepcija super a stimulacija uzas.
Jos par dana pa nam se i ti pridruzujes. Jel bi utorak pocinjes?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 609
22.1.2014 23:59:30   
wivern
U subotu mi je ultrazvuk....trebalo bi da pocnem ili ponedeljak ili utorak...videmo u subotu user posted image
Ja sam prosli put opustenije usla, sad mi je malo frka za taj UZ... valjda je trema zbog pocetka bockanja user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 610
23.1.2014 0:01:35   
17 joka
Vivern, pa to samo sto nije, trema je normalna a na UZ ima da bude sve superiškauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 611
23.1.2014 0:06:00   
wivern
Ma znam, ali sam se usrala od bockanja user posted image ... sta cu kad sam zentara...
Samo kad vise ne pijem kontracepciju, da malo splasnem i danem user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 612
23.1.2014 0:11:27   
17 joka
Bocke ko bocke proce i to brzouser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 613
23.1.2014 9:53:09   
PalcicaBg
Devojke samo napred,drzimo vam palceve moje mrvice i ja... user posted image
Stetice kako ti kazes,a da se ti opustis malo? user posted image Bice to super,no sikiriki,znam da je tesko,al brzo ce proci...Sledece nedelje sve gotovo i ti nama trudnicica user posted image
Wiw sad videh dokle si stigla,bas sam mislila na tebe...Samo pozitivno,nema mesta nervozi,ugovorili smo grupno seljenje na trudnicke strane,ne zelim da se vise vucaramo ovde,dosta je bilo. user posted image
Joko user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 614
23.1.2014 10:01:03   
ivanicasale

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Devojke koje ste iz BG-a imam pitanjce.Da li mozemo suprug i ja da uzmemo upute i pre nego sto stigne pismo iz fonda,ja sam zvala i rekli su mi kad su zakazane konsultacije i da ce stici pismo ali ne bih da cekam zadnji trenutak zbog uputa.meni treba zeleni uput a suprugu plavi za spermogram,jel tako?Sta treba da pise na mom?Treba da su naslovljeni na Valjevo?Jel ih overavamo tamo gde je bila prvostepena u Nemanjinoj i da li mogu ja da overim suprugov uput jer mu je nezgodno zbog posla?

Kinesce za Bg ne znam ali u Leskovac mi nisu trazili pozivno pismo a u Nisu sada jesu cak su ga i uzeli kod sebe.Tako da user posted image

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 615
23.1.2014 11:05:23   
Skijasica
Wivern,

samo hrabro. Ne moras sama da se bockas. Ja sam isla u dom zdravlja, a ovde u VA idem na ginekologiju. Doduse juce smo Lilu i ja imale festu sa sestrom. Bila je sva pogubljene, pa je moju ampulu bacila u kantu, a nije izvukla sadrzaj. Pa smo je vadile iz kante. I onda su biseri krenuli da se redjaju. U svakom slucaju dobro se zavrsilo, a nas dve smo se posle smejale jos pola sata.

Sutra idemo ponovo na uz pa ce odluciti kada ce nam biti stop injekcija!
Zenice user posted image

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 616
23.1.2014 12:42:09   
djanse
Stetice,bravo user posted image user posted image user posted image
Moram reci da mi bockanje bas i ne ide.prvu injekciju mi je dalla sestra,sinoc sam ja. bilo je uzasno,cak sam i user posted image
Najgore mi tek sledi. Ovih par dana radim drugu smenu,moracu na poslu to da uradim,a ne znam kako cu.

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 617
23.1.2014 12:56:47   
wivern
Skijasice meni su u proslom postupku davale sestre iz visegradske, a sad sam rekla da ako mogu druge zene mogu i ja sama...da ne jurim bzvz ko ce mi davati..jer cu ja ovaj postupak raditi u mariboru..
Zenice brzo ce vam proci bockanje a onda sve zajedno da odete u prvo tromesecje...
Joko ako budes u bgd-u uskoro mozes ti da mi dajes..user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu djanse)
Direktna veza do poruke: 618
23.1.2014 16:13:37   
Bebana17
Vratila sam se sa puta, pa sam zavirila na strane da vidim šta se dešava; Štetice, sve će biti uredu, brzo će doca reći da treba da bude stop injekcija, još malo izdrži, a ja navijam da budu lepe zrele jajne ćelije, i da ovog puta bude i za zamrzavanje.
Palčice, ti si svoje odradila svojski, sad odmaraj i nek mužić ljubi bebe user posted image
Wivern, neka ovaj put bude berićetan postupak i dve bebice user posted image
Skijašice, Đanse, Lily, navijam da bude najbolje moguće, i da ubrzo budete naše nove user posted image

Daco, valjda će taj LH da spadne, pa da možeš da počneš sa stimulacijom. Šta doktorica kaže?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 619
23.1.2014 17:35:16   
17 joka
Vivern, bilo bi lepo ,ja do utorka neznam kad ce se i sta raditi,ako nam prvo daju kontracepciju necu biti u BG-u ,ali ja sam sigurna da ces se ti lako snaciuser posted image

Skijasice,Lilu,Šteticeuser posted image

Bebanauser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 620
23.1.2014 21:17:59   
daca77
Bebana, po dr je sve u redu, ali po meni i nije...no, sutra cu cuti njeno misljenje, nakon ponavljanja Lh.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 621
23.1.2014 21:33:25   
wivern
Daco a sta to znaci u redu, mislim tebi ne ide konstantno nego samo ponekad nesto izleti koliko sam ukapirala...

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 622
23.1.2014 21:52:00   
daca77
Wivern, po dr je u redu kako pada LH...a za curkanje joj nisam rekla...ostavila sam to za sutra.user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 623
23.1.2014 22:06:06   
wivern
Pa onda je to super...bitno je da tebi lh opada...

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 624
24.1.2014 9:51:25   
PalcicaBg
Bebana user posted image bas sam ovih dana mislila na tebe,primetila sam da te nema duze vreme.Kako si mi ti?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here