|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
7.2.2014 21:06:49   
Skijasica
Nije lose, brojim dane do bete!
Jedino sto imam nesanicu i kosmarne snove. Mislim da je to od utrogestana!user posted image

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 776
7.2.2014 21:48:35   
Štetica
Kinesce,treba ti da poneses spavacicu,i za licnu higijenu,i briseve,to prvo pregledaju u viziti. Prvi dan ciklusa zoves da zakazes,napomeni da si na kontracepciji i da ti nije bitan dan ciklusa,jer znaju da odloze ako im je guzva,a inace se radi 7-10 dan ciklusa. Da boli,boli,ali sreca pa kratko traje. Obavezno ponesi neku tabletu za bolove jer oni uglavnom nemaju-nedaju nista. To ko ce da ti radi je potpuno nebitno. Ja sam isti dan izasla kuci,bio petak kad sam radila,dr je hteo da me ostavi za vikend ali smo se posvadjali i rekla sam ja idem a ti otpusnu listu kucaj kad god hoces,ja za vikend neostajem,jer vikendom nema otpusta. Inace im je praksa da zadrze jednu noc,da isprate zbog temperature ili nedaj boze krvarenja. Zakazujes na br 014 295-158.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 777
7.2.2014 21:48:52   
Kinesce
Mogu misliti kako si nestrpljiva...
Meni se od utrogestana non-stop spavalo.

Verovanje je stvar vere,a ne logike.

(odgovor članu Skijasica)
Direktna veza do poruke: 778
7.2.2014 21:49:11   
Štetica
Kinesce,treba ti da poneses spavacicu,i za licnu higijenu,i briseve,to prvo pregledaju u viziti. Prvi dan ciklusa zoves da zakazes,napomeni da si na kontracepciji i da ti nije bitan dan ciklusa,jer znaju da odloze ako im je guzva,a inace se radi 7-10 dan ciklusa. Da boli,boli,ali sreca pa kratko traje. Obavezno ponesi neku tabletu za bolove jer oni uglavnom nemaju-nedaju nista. To ko ce da ti radi je potpuno nebitno. Ja sam isti dan izasla kuci,bio petak kad sam radila,dr je hteo da me ostavi za vikend ali smo se posvadjali i rekla sam ja idem a ti otpusnu listu kucaj kad god hoces,ja za vikend neostajem,jer vikendom nema otpusta. Inace im je praksa da zadrze jednu noc,da isprate zbog temperature ili nedaj boze krvarenja. Zakazujes na br 014 295-158.

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 779
7.2.2014 21:55:26   
Kinesce
Hvala Stetice user posted image .Dao mi je Budimirovic broj,zvala sam ih vec dva puta da kukam da hocu anesteziju i da izadjem odmah,rece teta danas "pa vi hocete sve mimo bolnickih pravila,ne moze".Mada na kraju rece da bolnica nije zatvor,ne mogu me na silu zadrzati user posted image .
Uffff ne znam kako cu ali kad se mora mora se user posted image .

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 780
7.2.2014 21:59:52   
Kinesce
Inace ja sam odusevljena i doktorom i sestricama i atmosferom,bas su me prijatno iznenadili.

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 781
8.2.2014 10:18:41   
MakiB
Poslala sam ti ja poruku. Ja imam stan u Va, jednosoban, nov, kompletno namešten. Javi ako si zainteresovana.

Pozdrav

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 782
8.2.2014 11:27:32   
Bebana17
Bila sam na autobuskoj u Beogradu, rekli su da mogu da mi daju potvrdu o ceni koštanja karte za sve pravce gde imaju prevoznike, tj za pravce za koje prodaju karte, ali da za Valjevo voze samo Lastini autobusi i da od njih mogu to da dobijem. Odštetala sam i do lastine autobuske. Naravno, seljaci koji rade u Lasti su me otkačili i rekli da kupim povratnu kartu do Valjeva i da je to potvrda o ceni koštanja karte, da druge potvrde ne izdaju, došlo mi da bacim bombu na onu tetku što radi na informacijama, sa frizurom iz prošlog veka, ali sam se ljubazno zahvalila i otišla (i bila besna na roditelje što su me vaspitali da budem ljubazna, i da se zahvaljujem čak i kada ne treba, a ne da budem drska i da otvaram nogama vrata, sve dok ne dobijem to što tražim).

(odgovor članu MakiB)
Direktna veza do poruke: 783
8.2.2014 11:29:41   
Bebana17
Skijašice, Štetice, približava se beta, jeste li dobre, ili muštrate muževe user posted image pod uticajem utrogestana i trudnoće user posted image
Navijam da beta obema bude trocifrena user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 784
8.2.2014 11:42:04   
djanse
Zenske,evo upravo dosla kuci,u utorak aspiracija!!! Za sada sam ok. Jedva cekam da prestanem da se bodem. Kako ide cekanje bete? Hocete li dolaziti u Va za betu?
Ljubim i pozz sve

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 785
8.2.2014 11:50:04   
MakiB
Za Valjevo ne vozi samo Lasta. Voze i privatnici. Jedan od njih je Evropa (ne znam kako im piše na busevima Evropa ili Europa bus). Imaju i svoju stanicu u Valjevu.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 786
8.2.2014 21:18:07   
Skijasica

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Skijašice, Štetice, približava se beta, jeste li dobre, ili muštrate muževe user posted image pod uticajem utrogestana i trudnoće user posted image
Navijam da beta obema bude trocifrena user posted image

Jao, moj mm se izvukao, nije bio tu 6 dana, poslom odsutan. Inace ja sam kod mojih, pa mama i tata zapatise.
Blizi se beta, jos 3 dana!

Djanse, necemo dolaziti za VA za betu. Uzela sam uput od moje dr. pa cu je raditi u mom gradu. Ne mogu da putujem po onim krivinama, nesto mi bas i ne prija. Vidis kako brzo prodje. Navijam jako da bude sto vise jc! user posted image

Bebanice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 787
10.2.2014 11:09:27   
PalcicaBg
Cekalice kako idu dani? Navijam za debele bete! user posted image

Direktna veza do poruke: 788
10.2.2014 11:11:02   
PalcicaBg
Djanse srecno sutra,da sve prodje u najboljem redu i da bude puno kvalitetnih jajasca! user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 789
10.2.2014 11:35:17   
Skijasica
Palcice,

jos 2 dana. Nekako cu ih preziveti. Mene su do danas malo bolele grudi, danas nista. Jutros mi je malo bilo muka. Inace nikakve simptome nemam. Mada se trudim da ne mislim previse i da ne osluskujem telo. Sta bude u sredu bice!

user posted image

Direktna veza do poruke: 790
10.2.2014 19:10:13   
Skijasica
Djanse,

srecno sutra!user posted image

Direktna veza do poruke: 791
11.2.2014 9:19:54   
wivern
Skijasice i ja sam imala uzasne snove prvi put kad mi je uspela VTO user posted image

Djanse navijam za barem 3 eskima pride ...user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 792
11.2.2014 9:28:22   
Štetica
Djanse drzim fige da nas danas obradujes sa velikim brojem jc.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 793
11.2.2014 20:49:36   
Skijasica
Drage moje,

meni je danas poslepodne krenula ona braonkasta sluz koja predhodi vestici. Bolela me je glava i stomak bas kao sto me uvek boli pred vesticu, mislim da ce mi sutra krenuti normalno, a i sutra treba da dobijem. Radicu betu ali cisto reda radi, mislim da nismo uspeli! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 794
11.2.2014 21:50:30   
PalcicaBg
Skijasice nadam se da ce to braonkasto stati i da ces nas sutra obradovati lepom betom.Drzim palceve tebi i Stetici!
Devojka iz moje grupe sutra ide u Va na ultrazvuk da se potvrdi trudnoca.Pa eto ocekujemo lepe vesti i od nje. user posted image

Direktna veza do poruke: 795
12.2.2014 1:41:28   
17 joka
Palcice user posted image za devojku iz tvoje grupe

Skijasice, nemora to braonkasto znaciti da nije uspelo, beta ce sutra sve pokazatiuser posted image Srecno

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 796
12.2.2014 7:51:31   
daca77
Stetice, Skijasice, ocekujem ovde lepe vesti, danas user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 797
12.2.2014 8:16:50   
mika79
Štetice, Skijašice navijamo za visoku betuuser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 798
12.2.2014 8:20:27   
wivern
user posted image user posted image stetice, skijasice navijam jako

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 799
12.2.2014 10:44:07   
Štetica
Jedna zenica iz nase grupe je trudna,beta joj 200,. Ja jos cekam da me zovu za rezultat.A Skijasici nazalost nije uspelo,beta joj 0,1. Javice se ona vec.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Začeće (video)
video
Nakon što siđe niz jajovode, rani embrion se ugnezdi u sluznicu materice. Taj proces, zvan implantacija, počinje 6 dana,...
Začeće - 2. deo
video
Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here