|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za devojcicu
21.2.2014 14:31:21   
degu
user posted image Bitno je i kako ide uz prezime, mi ne bismo mogli neko staro srpsko ime, iako neka baš volim, al smešno bi išlo uz mađarsko prezime user posted image

Jeste i Mateja i Božidarka user posted image

< Poruku je uredio degu -- 21.2.2014 14:32:41 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 576
21.2.2014 14:33:19   
Trcosava
Ja koliko znam, stojadin je proizvodila zastavauser posted image

A što se tiče kučića, mačića i ostalog... Držaću jezik za zubima user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 577
21.2.2014 14:36:25   
mamica 91
A moja baka s mamine strane se ja mislim jos nije navikla na Unino ime user posted image duuusa moja kad smo rekli da ce biti Una zena u cudu ostala: kakvo vam je to sad ime user posted image user posted image lako je meni za devojcicu, nego nzm kako sin sad da mi se zove user posted image
IZVORNA PORUKA: Unina mama

E da, i da znace, Una se rodila u nedelju, i moja baka kada me je pozvala u porodilistu rekla je rodila se Neda, nije znala da ja imam vec ime za nju, lepo mi je i to ime...

Teodorauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 578
21.2.2014 14:38:17   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ja koliko znam, stojadin je proizvodila zastavauser posted image

Ma lada, kec, stojadin, sve je to na istu foru....

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 579
21.2.2014 14:39:27   
Jole84
Stojadinka user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 580
21.2.2014 14:41:17   
Verolina
Ha ha ha...ne zezaj me, ja se prezivam Stojadinovicuser posted image
Ha ha ha ha...Zamisli te kombinacijeuser posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 581
21.2.2014 14:41:41   
Verolina
Ili jos gore, Lada Stojadinovicuser posted image Umrecu, ha ha ahuser posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 582
21.2.2014 14:42:35   
Jole84
Jooooj user posted image user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 583
21.2.2014 14:43:35   
jole82
Majko milauser posted image

Degu user posted image za Teodoru...
Mi našu nekad iz zezanja zovemo Božidarkauser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 584
21.2.2014 14:50:39   
emicaa

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ili jos gore, Lada Stojadinovicuser posted image Umrecu, ha ha ahuser posted image

hahahahaha o majko,dugo se nisam ovako slatko nasmijala user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 585
21.2.2014 14:57:50   
moja ciklama
IZVORNA PORUKA: tijatija
... a inace naj lepse ime mi je Milica ali se od devera cerka zove tako, pa nismo mogli da damo to ime... Da... i Danica user posted image
user posted image

IZVORNA PORUKA: Mama.Veki
IZVORNA PORUKA: MASHKA
IZVORNA PORUKA: Mama.Veki
Ako vec treba da biram izmedju ta dva imena, odlucila bi se za Lara, Masa mi je nekako bas ko nadimak i kad bude odrasla osoba nema da joj pristaje.

gluposti, evo ja se zovem Maša, imam 33 godine i moje ime mi baš pristaje!user posted image
Inače volim kratka i retka imena jer znam koliko je meni pomoglo moje ime, uvek sam bila jedinstvena i u školi, na fakultetu... a ne ono prozovu te a ustane još 5 njih sa istim imenom!
Ćerka mi je Staša ali mi se još sviđaju i Manja, Zoja, Lola, Kaja...

Pa eto ja ne poznajem nijednu Masu u stvarnom zivotu (osven Mase i medveda user posted image ) pa verovatno mi zato tako izgeda, da joj nece pristajati. Da poznajem nekoga, mozda bih drugacije mislilla. Sigurno poznajete nekoga ko vam je bas antipatican i samim tim vezujete i to ime uz njega i automatski vam se ne dopada. Ja znam samo Masu iz crtaca. user posted image
Nisam mislila nista navredljivo time, i nema potrebe reci da je moje misljenje glupost.

Mashka, ja se zovem Milica, i imam 30 god, i izborila sam se za to da se u osnosvnoj, srednjoj, a i na fakultetu..uvek misli na jednu jedinu mene, iako nas je bilo više! Tako je i u mestu gde sam odrasla, tako je i dan danas na poslu. Dakle, nije do imena! Do osobe je..karaktera, senzibiliteta, izgleda!

Mama.Veki!user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: mama micki
Ciklamo nisi me razumela, ja i ne vičem, niti se ljutim. Nisam razmišljala o tom prevodu sa grčkog na srpski dok jednog dana komšija nije nazvao Teodoru Božidarka, pa se sad setih toga. Nisam ja u fazonu da se ljutim i svađam po forumima, sve je ok. Izvini za nesporazum.user posted image I naravno, slažem se da je svako dete dar od boga!
o joj zato dali to ime.

Ma ok jeuser posted image , nego kad na forumu pišeš veilkim slovima, to podrazumeva da se dereš, vičeš! izvini i ti. Nema ljutnje, nesporazum!

IZVORNA PORUKA: Didy
...A Danica mi je bila baka.user posted image Jedina koju sam upoznala, pošto je mama ostala bez svoje mame kad je bila još beba. To ime ze mene ima posebnu emotivnu vrednost. user posted image I Sofija liči na nju. Ponekad mi je žao što joj nisam dala ime po njoj.

Čukun-bake mog mm i mene su se zvale Danice, bile su jedinice i ostavile su iza sebe veliko potomstvo i veliko imanje..družile su se..dovoljno emotivno za mene!user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 586
21.2.2014 15:00:20   
Verolina
user posted image
Uz moje prezime nikako ne idu imena od bozanstavauser posted image Fakat nam je prosto prezimeuser posted image Izgleda da je moj muz bio u pravu kad je predlagao Milorada ili Maricu (posto zaboga, mora da bude ime na M, to je porodicna tradicija). A meni kad neko spomene ta imena odmah me osamari asocijacija na debelu rumenu seljacku decu koja su vazdan prljava, jedu zemlju i biju se s drugarima. Secanja iz detinjstva mogu biti kobnauser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 587
21.2.2014 15:10:10   
mama micki
Ciklamo nisam znala to za velika slova. Dobro je da si mi rekla, da ih ne koristim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 588
21.2.2014 16:47:44   
superm
Gde nestadose divna imena- Milica, Jelena, Ljubica, ... Sve neke Mie, Ene itd. Bez uvrede...

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 589
21.2.2014 16:48:25   
superm
Tea, Lea, Rea, Dea???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 590
21.2.2014 16:50:20   
superm
Izgleda da sam staromodnauser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 591
21.2.2014 16:52:34   
superm
Ako budem imala cerku, zvace se MILICAuser posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 592
21.2.2014 16:58:34   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Tea, Lea, Rea, Dea???user posted image user posted image user posted image

pa imena za kucice :D . salim se, ali slazem se sa tobom, zaboravili smo prava sprska imena, mnogo smo sada moderni

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 593
21.2.2014 17:01:36   
ivaMark
Ciklama, divna prica oko imena Danica user posted image i jeste prelepo ime.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 594
21.2.2014 17:05:13   
doktorkakristal

IZVORNA PORUKA: Klarita

Poenta je da svako krsti dete onako kako mu volja, a i kuce...sta bi s onim da su svi kucici Zuca, Maza, Dzeki user posted image

Ha ha ha...Ja glasam za ovu varijantu. Ha ha ha...Cisto sumnjam da ce neko dati sinu ime Bobiuser posted image

VERKA najbolji drug mog devera je Bobi user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 595
21.2.2014 17:08:35   
Verolina
Ha ha ha ha, je l' me zezas????user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 596
21.2.2014 17:10:51   
doktorkakristal
Moja cera je Doroteja sto isto znaci dar od Boga kao i Teodora ii Darija,ja sam se odlucila za prvo jer postoji sveta Doroteja i bas je u februaru kada sam ja ostala trudna

Direktna veza do poruke: 597
21.2.2014 17:12:20   
doktorkakristal

Ha ha ha ha, je l' me zezas????user posted image

Verujj da ne,i ja sam bila u cudu i pitala lika jel mu to pravo ime user posted image ,ide uz njega nacisto,sad nije lepo da ogovaram,al decko je presmesan user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 598
21.2.2014 17:30:02   
Torbica

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

Moja cera je Doroteja sto isto znaci dar od Boga kao i Teodora ii Darija,ja sam se odlucila za prvo jer postoji sveta Doroteja i bas je u februaru kada sam ja ostala trudna

Doco, koliko ja znam, postoji i S. Teodora i S. Darija, ne bi pogresila ni sa njima, samo sto nisu u februaru. user posted image
Moja cerka se zove Anastasija. (termin bese Vaskrs a na grckom to znaci Vaskrsenje) Kad je bila manja zvala je sebe Tasija a sad je vec jedno vreme Tasa. Jedino nikad nisam dala da je zovu Ana. Jer nije joj to ime.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 599
21.2.2014 17:34:23   
Figaro88
Ja sam htela da se Andrea zove Teodora,bas zbog znacenja,ali dogovor je bio da mm bira zensko a ja musko ime.A i Andrea joj bas nekako odgovarauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Bebin plač i grčevi: naša neispričana priča
Mirna beba koja samo sisa i spava..promeškolji se po koji put, pa nastavi da pajki. Budi se da siki, i podeli mami i tat...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Nauka proglasila najlepše žensko ime na svetu
Ime Sofija, koje potiče iz starogrčkog i znači „mudrost“, godinama unazad važi za jedno od najlepših i najpopularnijih i...

Anketa

Како се решити цуцле?
пеперутка16

Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?

Click Here