Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 19.3.2014 21:34:37
|
|
|
|
Štetica
|
Skijasice,a sedmaci?
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2014 16:12:37
|
|
|
|
prijepolje82
|
Devojke,jel ima ko se sprema skorije da ide u Valjevo??
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2014 22:17:18
|
|
|
|
Skijasica
|
Danas dve pozitivne bete u VA!
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.3.2014 22:56:20
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Ja se spremam za maj za FET Bravo za pozitivne bete,neka ih je sto vise!
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 0:28:40
|
|
|
|
harper
|
Kakva je situacija sa smrzlicama? Ima li primera da je neko imao visak embriona, ali da nisu preziveli zamrzavanje ili odmrzavanje?
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 0:31:01
|
|
|
|
prijepolje82
|
,super za bete,pa ja mislim da cu i ja tad,mozda i pre videcu sutra kad ce mi komisiju zakazati drugostepenu,sad valjda ide brze malo..
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 9:44:12
|
|
|
|
PalcicaBg
|
IZVORNA PORUKA: harper Kakva je situacija sa smrzlicama? Ima li primera da je neko imao visak embriona, ali da nisu preziveli zamrzavanje ili odmrzavanje? U Valjevu zamrzavaju 5.dan od aspiracije,u stadijumu blaste.Ako prezive do tada skoro je sigurno da ce preziveti i odmrzavanje.E sad,naravno da moze da se desi i da ne prezive.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 11:33:31
|
|
|
|
alex88
|
da vam se pridruzim i na ovoj temi.Juce sam prosla prvostepenu,izabrala Valjevo,sad cekam sled.ponedeljak da zakazem drugostepenu komisiju. za pozitivne bete
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 13:46:39
|
|
|
|
prijepolje82
|
Tek u julu drugostepena na frontu,kako me nervirajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 14:07:47
|
|
|
|
alex88
|
bas dosta,al proci ce i to.Negde sam skoro procitala da u n.f sad zakazuju tek za jul.Ja sam birala visegradsku za drugostepenu,videcemo koliko se tamo ceka,mada meni se iskreno ne zuri pa kad bude.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 15:31:54
|
|
|
|
Valjevka 014
|
Devojke, samo da vas obavestim da i u Valjevu od sutra imate drugostepenu komisiju. Malopre sam to saznala u rfzo u Valjevu pošto i ja krećem sa postupkom. Mislim da će ići brže nego u Bg-u.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 16:34:20
|
|
|
|
alex88
|
za drugostepenu u Valjevu,sad mi je zao sto nisam imala tu mogucnost ,verujem da bi raski okrug mogao da ide u Valjevo na drugostepenu.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 18:38:16
|
|
|
|
Štetica
|
Alex sacekaj da vidis kada ce ti zakazati drugostepenu u Visegradskoj pa ako budes dugo cekala,pozovi Valjevo i raspitaj se kako ide oko prebacivanja klinike za komisiju,znam da za postupak nije problem ali komisija tek pocinje kod njih tako da neznam kako ce im to ici. U svakom slucaju srecno.
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 19:20:23
|
|
|
|
alex88
|
Hvala Štetice.Sta se desava kod tebe?
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 19:38:50
|
|
|
|
prijepolje82
|
Meni su sa klinike rekli da pisem Front jer su u Visegradskoj imali problema nisu svima hteli da odobravaju.Secam se kad sam isla na inseminaciju Bane nam je to pricao jednom..Ako ima u Valjevu onda cu da zovem da se prebacim tamp ako je moguce bolje mi je to nego Bg...Ja sam bas zato zvala kliniku u Valjevo i pitala zbog tih problema koju kliniku da izaberem i sestrice mi rekle Front..AAAAAAAAAAAAAA ludim sad,sutra cu da zovem Valjevo da pitam za to da se prebacim na drugostepenu kod njih
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 19:47:10
|
|
|
|
alex88
|
Prijepolje a meni su ovde rekli da je bolje da biram visegradsku,kao manje su rigorozni od n.f,jer nama je spermogram prilicno los,imamo minimum za komisiju,ko ce ga znati,svuda razlicito pricaju.Pozovi ih i raspitaj se ,super bi bilo kada bi mogla da odes kod njih na drugostepenu da ne cekas i ludis do jula,najgore sto rezultati isteknu,pa opet sve ispocetka
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 22:17:54
|
|
|
|
prijepolje82
|
Sutra cu da zovem da pitam,da vidim kako to fukcionise i dal mogu da prebarebacim dokumenta tamo ,daj Boze da bude moglo
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 25.3.2014 22:37:16
|
|
|
|
alex88
|
trebalo bi da moze,cekamo sutra da javis sta su ti rekli.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 8:14:28
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Devojke srecno! Super za drugostepenu u Valjevu,to ce ipak svuda smanjiti guzve.
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 11:36:22
|
|
|
|
alex88
|
Prijepolje jesi li zvala?
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 17:26:51
|
|
|
|
prijepolje82
|
Jesam,kazu da mi iz zlatiborskog okruga ne mozemo,to su mi rekli u Uzicu. Zvacu Bg ujutru,da ih zamolim da me prebace tamo,dali su mi br... kao samo macvanski i kolubarski okrug ide tamo. Sta znam sutra ujutru zvacu da pitam,drzite mi palceve da bude neka fina teta da mi odobre😉
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.3.2014 21:00:40
|
|
|
|
alex88
|
drzim palceve da odobre
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.3.2014 0:48:26
|
|
|
|
prijepolje82
|
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.3.2014 14:50:52
|
|
|
|
prijepolje82
|
ne mozemo mi iz zlatiborskog okruga da idemo u Va na drugostepenu...Videcu Alex88 sta ces ti uraditi u Visegradskoj pa mozda se prebacim rekli su da mogu..Jesu ti zakazali drugostepenu??
|
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 27.3.2014 16:26:03
|
|
|
|
alex88
|
U ponedeljak posle 13h zovem da zakazem,pa javljam!skoro je neka od cura napisala da je cekala samo 8 dana,da nemaju previse guzve,videcemo.
|
|
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?