Verolina
|
IZVORNA PORUKA: branki grozno osecam se bas bzv,s-ebano nekako skroz..boza je danas bas u svom elementu,celo popodne prica onaj svoj jezik,klima se sa noge na nogu i poludela sam.pocela sam da pakujem neke stvari za ovaj stan,a kako pogledam u njega-on samo se klima i klati i prica gluposti.bas mi je muka vise,sve mi je doslo do tacke kljucanja.i ovo njegovo nejelo vise,jeo je u 3 plazmu,supu,jabuku i to je to.sutra je u obdanistu sto znaci da nece jesti nista sem kriske hleba sve dok ja ne dodjem po njega.i jos moja mama kad pocne-pusti ga,sta ga gnjavis,pa mora nesto da radi,dosadno mu je(po njoj je boza skroz ok,a je nemam zivaca vise da objasnjavam sta sve ne valja i kakvi su sve simptomi)..i da to sto se on klima i klati i izmislja reci nije normalno.ona kaze onda kako ja sve znam,ja sam ekspert,najpametnija.pa,nije potrebno da sam ekspert,pa da uocim neke stvari..ona kaze-propricace,on je bas pametan,ajde..ma,to da li ce propricati ja ne znam.i pored moje najbolje volje i rada i truda,ne zna se ishod.a,ne mogu da pitam ni lekare jer niko nije vidovit i niko ne moze da nagadja sta ce biti i kako ce se boza razvijati..i sludim se skroz.mislim,trudim se da budem pozitivna i da mislim pozitivno,ali nekad mi se jednostavno sve skupi...pre nedelju dana sam se rasplakala kod logopeda.. svako ko je bolestan ozdravi jednom,bude mu bolje,a ovo...kad pomislim da moze biti trajno za ceo zivot..sludim se skroz..i nemam sa kim ni da pricam..jer ako bih nekom rekla,svi kazu -propricace,lenj je ,preterujes...a i ne moze da razume neko ko nije u slicnoj situaciji..i eto..sad sam se rasplakala i ovde..ma,bedak. Branki, kako to mislis, izmislja reci? Znaci, on ipak prica, samo nerazumno i nerazgovetno? Mozes li da mi das primere nekih reci? Ja znam da nije tema, ali ako on prica samo ne onako kako se ocekuje, onda problem ne lezi u samom pricanju vec je socijalne forme ili ima problem sa sluhom. Ide li u vrtic?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|