Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 13:04:09
|
|
|
|
World
|
Bolje da ne lanem kako se osjecam... prilicno pos*ano...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 16:08:22
|
|
|
|
Verolina
|
Osecam se dobro! Jako dobro!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 16:10:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pospano...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 16:23:10
|
|
|
|
MakiJ
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 16:27:29
|
|
|
|
Nimfa
|
prilicno pospano
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 16:35:03
|
|
|
|
Olga75
|
sad sam iznervirana , cula sam da u sabrnoj parohiji ima neko radno vreme i oni ne mogu doci do gosn paroha alooo , covek umre JEDNOM i onda ga moraju sahraniti vrlo brzo , pocece da se raspadaaaa , mislim gosn paroh ako vam nije bitna dosa da odrzite opelo onda vam se predostavljam i hebe za pare ??? je l tako ???? ladno ne mogu da utanace sahranu bez gosn paroha kome se be za sve ? i onda nek me neko pita sta ja to imam protiv crkve ?????? mislim sta imam ???????????????? i kolika je tarifa prekovremenog rada ? mislim ooooo Bozeeee i tako to
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 17:50:23
|
|
|
|
Torbica
|
Izes ga Olga, bas mi je zao.... ali svi imamo radno vreme, osim ako nismo dezurni.... Nadam se da cete brzo resiti. Jutrenje je u Sabornoj gotovo oko 8, sigurno cete ga naci tad. Koji Otac mu je paroh? Ja imam mob od Oca Stanimira, ako nesto znaci....
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 19:25:30
|
|
|
|
Olga75
|
hvala Torbice , trebao je paroh iz Saborne crkve ali oni su njega trazili ko naftu slazem se ja za radno vreme ali sahrana ne treba dugo da ceka
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 19.3.2014 20:16:12
|
|
|
|
Torbica
|
Jooj, u pravu si.... Pored sve muke... Otac Stanimir je jedan od paroha u Sabornoj, zato sam pitala a bas smo dobri. Mislicu na tebe sutra drzi se, ljubim
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.3.2014 23:38:51
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Jooj, u pravu si.... Pored sve muke... Otac Stanimir je jedan od paroha u Sabornoj, zato sam pitala a bas smo dobri. Mislicu na tebe sutra drzi se, ljubim on je krstio moju bubicu
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 20.3.2014 23:47:17
|
|
|
|
Olga75
|
eto otac Stanimir je drzao danas opelo , dosao je na vreme , bilo je ok problem je bio sto kod sahrane na Almaskom moras da imas "ugovoreno "opelo da kovceg ne ostave na onom platou nego da ga ubace u kapelu nema one "mrtvacnice "sto ima u Su iskreno ja sam sokirana kako sahrana izgleda u NS , ono samo sto mismo morali sami da guramo ona kolica sa kovcegom . Lisje je bilo ono sto je sahranu "organizovalo funero i lisje u istom danu se ne mogu pomenuti koliko je vazno dostojanstvo u tim momentima kad treba da te zavale pa to je nesto eto , necu da bacam hejt , pojma nemam ni koja je cena sahrane bila jer predpostavljam kolko para tolko muzike al eto samo da kazem kad umrem nadam se da ce me sahraniti u Su i da ce to da odradi funero svaka cas_t svakome al eto i stvarno me interesuje kako izgleda sahrana nekog zakletog ateiste na Almaskom groblju mislim ne interesuje me al sam stvarno pod utiskom koliko je sve to jezivo lose organizovano i koliko dostojanstvo tog pokojnka nema veze i koliko je ljudskost tamo prevazidjena mozda je do Lisja ,nemam pojma i bri ga me al eto da primetim zivela provincija , tamo mozes da se osecas ko covek kad umres
< Poruku je uredio Olga RR -- 20.3.2014 23:49:45 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 11:46:42
|
|
|
|
lelaigor
|
Baš grozno. Celu noć sam radila. Završila sve poruždbine za danas. Ne mogu da gledam koliko sam pospana, a moram da počnem za sutra. I još na to bolesna.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 11:53:48
|
|
|
|
Torbica
|
Lela, preguraces, a za vikend sve cetiri uvis. A ja..... Djole nije imao herpes ispod oka od novembra 2012.... juce mu je izasao...Razbazdario se, doduse dr kaze da mu se imunitet jos uvek bazdari...Nije strasno ali me naravno nervira.... lekic mu je gotov posle 14h, pa ne mogu da docekam.....
< Poruku je uredio Torbica -- 28.3.2014 11:56:29 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 12:00:22
|
|
|
|
lelaigor
|
Još sutra pa onda u nedelju odmor valjda. Joj, miš mali...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 12:22:27
|
|
|
|
Torbica
|
Cim dobije lekic, na konju smo... Unutar 24h se vec drasticno povuce, sutradan krastica i nestaje.... Nego sam mislila da ga necu vise nikad videti.. Prokleti herpes...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 12:31:24
|
|
|
|
lelaigor
|
Joj, mogu misliti.
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 14:45:44
|
|
|
|
NadaR
|
Bolesno
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 17:11:21
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 17:13:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
luto, besno, ogorceno, izdano, povredjeno....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 17:22:06
|
|
|
|
Torbica
|
Odlicnooooo! Vec se povlaci...uopste ne kontam mehanizam ali bas radi posao, nestaje na moje oci...
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 17:22:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo sam ostala bez teksta rodjena tetka moje dece ne zna kad su im rodjendani a naime ih toliko voli!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 18:28:51
|
|
|
|
bubulence
|
presrecno ! postacu tetka
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 21:17:30
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Odlicnooooo! Vec se povlaci...uopste ne kontam mehanizam ali bas radi posao, nestaje na moje oci... Baš mi je drago
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 21:23:56
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala ti! Ovo samo rodjenim ocima verujem - neverovatno...podocnjak koji je bio modar i otecen, donji kapak... u roku od sat vremena od uzimanja leka - nema otoka, nema plavicas_tog podliva. Kakoooo? Stoji jedino zuckasta krastica od jutros. Ali fakat da se proces obrnuo... Mislim, meni je ovo cudo, ali bukvalno.. Ljubim Presrecna sam!
< Poruku je uredio Torbica -- 28.3.2014 21:25:25 >
|
|
RE: Kako se trenutno osjecamo (3 deo) 28.3.2014 21:24:57
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: bubulence presrecno ! postacu tetka Ooo, super, čestitke!
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?