|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 5/14 [chat]
18.5.2014 23:32:39   
vikiveki
Dobro veče mame,ja ceo dan vodim borbu sa ovim mojim klincima plus još dvoje sestrine dece...pala sam sa nogu.Starija sestrina ćerka ima 4 godine,pa sa njom nema problema ali sin joj ima skoro 2 mesecaa i jako puno kuka jer ima grčeve.Tako da je kuća puna dece i nikada nije dosadno

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 376
18.5.2014 23:34:57   
anci kv
puna kuća dece? Tu nikad tišine i dosadeuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 377
18.5.2014 23:46:39   
Klarita

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Dobro veče mame,ja ceo dan vodim borbu sa ovim mojim klincima plus još dvoje sestrine dece...pala sam sa nogu.Starija sestrina ćerka ima 4 godine,pa sa njom nema problema ali sin joj ima skoro 2 mesecaa i jako puno kuka jer ima grčeve.Tako da je kuća puna dece i nikada nije dosadno

leleeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 378
19.5.2014 0:15:20   
Torbica
Ja sam izgubila volju da pisem user posted image Ne prolazi sok i neverica od svega ovoga...
Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 379
19.5.2014 8:44:26   
jole82
Dobar dan mame
Evo me i ove nedelje na bolovanju...još mažemo doope...a upravo treba da mi dodji i neki majstori da završe neki posao na terasi...i to me trenutno jako nervira...al šta ću mora i to da se uradi...
Nadam se da ste dobro i vi i dečicauser posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 380
19.5.2014 8:50:26   
anci kv
jole,pa zar još mažete?
A tog majstora ako te još iznervira,prebaci preko terase user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 381
19.5.2014 9:47:43   
jole82
anci umalo da ga bacim...došli uneli sav materijal, alat i da krenu..ček ček...pa debil(gazda) koji je merio je jednu stranu pogrešno izmerio...fali samo 25 cmuser posted image ...i onda su sve ponovo iznosili a T sam morala sve vreme u rukama da držim jer kidiše, 'oće da im se mota oko nogu da izlazi na terasu, krenula da bezi u ulaz...em mi pukla ledja em će ponovo da mi puknu u četvrtak, kad budu došli sa novim materijalom...ggrrrr
A za mazanje idemo na zaključak u sredu...nadam se da je to to...ima još malo...pa videćemo...i toga mi je preko glave..

Enyoj the silence!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 382
19.5.2014 10:09:55   
Klarita
Dobro jutro i od mene!
Zaboravila sam sve sto se tice deteta user posted image odoh da citam kalendar razvoja, a primarni cilj mi je da skrenem misliuser posted image

Torbi, isto...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 383
19.5.2014 11:16:16   
Torbica
Uh...meni je malac kuci, u subotu mu je krenuo stomacni sa povracanjem i prolivom, hvala Bogu stalo je na dijetu i probiotik, jutros normalna stolica, i danas stroga dijeta da budem mirna.... Toliko je zalepljen za mene da sam jos u pidzami....
Jole, drz se...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 384
19.5.2014 11:20:40   
Klarita
Torbi, ja sam duso stalno u pidzami, nemoj da si takvauser posted image Ljubi dusu malu, hvala Bogu da je vec boljeuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 385
19.5.2014 11:23:10   
anci kv
e jole,majstori su jedna posebna vrstauser posted image
Samo dunda da zaspi i odoh malo da se relakskram

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 386
19.5.2014 11:34:57   
Torbica
Hehe Klarita, pa ti si sa malom bebicom, to tebi i pristoji user posted image Meni bas i ne, ali ko ga sisa, ko me vidi...
Poljubac

< Poruku je uredio Torbica -- 19.5.2014 11:35:38 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 387
19.5.2014 14:50:10   
Torbica
Opet jedna bzvz stolica, vise tecna nego sto nije.... user posted image Al dobro, generalno je mnogo bolje, jede/pije...mazimo se kuci, proci ce....

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 388
20.5.2014 6:20:52   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Konacno je lepo vreme. Juce gledam svoju cerku i vidim da se bas nesto ubucavila. Valjda kako je bilo lose vreme pa smo dzedzale vise u kuci nego napolje, jos mi bila sveki pa je pravila kojesta i babe i dede svasta joj i daju. Tako da ovih dana cini mi se da cu da je stavim na "dijetu" i istrcavanje napoljuuser posted image . Juce je ustala posle dremke i pravac napolje izasla, kakav rucak kakvi bakaraci jedva sam je ugurala u kucu da jede. (Mora ipak jesti) Tako da mislim da joj je nedostajalo zvrndanje napolju a napucavala se najstrasnije ovih dana. i pite sa sirom, i kolaca, i deda joj donese kinder jaje, pa joj njen tata da slane stapice, pa normalni obroci. Brate mili samo je jela.user posted image Od juce nista izmedju nije dobijala niti sam joj dala bilo sta da gricne i mm sam rekla da joj ne daje (inace je D strasan grebator jer cim vidi nekog da jede ona odmah trazi da i ona rucka). Ne mislim sad da je to bas jako strasno znam da deca brzo dobijaju a brzo i gube ali mi je prosto nekako cudno jer nema ona tolku stomacinu.Plus ne kaki bas kako treba a davno nismo imali problem sa tim.

Cekam da se probudi. Pa idemo nas dve odmah u akciju. Za dorucak ce da dobije ovsene pahulje sa suvim grozdjem. Uzina jabuka a rucak jos nisam smislila ali neka corba definitivno. (ovo je malo off izvinite)

Imamo posla u basti. Krenule zlatice na krompir kako ih nismo skidali par dana zbog kise i juce imam sta da vidim. Sreca nisu se jos jako zaukale. Moramo i spanac da oberemo. Stvorila se vec tvrda pokorica od vrucine. Bice muke kopati bastu. Moramo jos jednom vezati paradajz. dva mi je slomio vetar.

Saljem pozdrave sa salasauser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 389
20.5.2014 8:17:40   
doktorkakristal
dobro jutro mame ,slabo pisem ,poremetila me ova situacija nacisto,pa mi eto nije do kuckanja user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 390
20.5.2014 8:22:10   
emicaa
Mame kako ste,jel se smirilo vrijeme.
Ovo moje čudo od djeteta se počelo budit ujutru u 4,nije bitno kad naveče zaspi tad se budi i zaspi ponovo oko 6 i spava sat-dva user posted image
Od juče ima ojed na guzi i nikako mi nije jasno kako jer baš pazim na to i eto ga,mukica moja jedva je očistim i namažem,kupili smo juče u apoteci neku kremu koja ima zink pa valjda će pomoći.
Sve vas user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 391
20.5.2014 8:40:40   
anci kv
emice,i mi taj ojed prebobasmo nekako,možda i od vrućine ili čega već...
Jutro žene

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 392
20.5.2014 8:45:05   
emicaa
E to mi nije palo na pamet da bi moglo biti od vrućine,nadam se da će brzo proći,duša me zaboli kad je moram presvući,juče sam plakala zajedno sa njom....

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 393
20.5.2014 9:42:17   
Klarita
Dobro jutro i od mene!
Jutros se svi uspavali, N se nije budio za svoj obrok u 7h, moj telefon se iskljucio zbog prazne baterije, jedva smo se spremili za vrtic user posted image

Idem da ispijam kafu i kacim ves koji stoji opran u masini od juce popodneuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 394
20.5.2014 10:15:34   
vikiveki
Dobro jutro mame...evo mi smo opet kod naće kuće ...naravno ako nam tj.dok bude sigurno...bili smo u Šidu ali i tamo se situacija pogoršavauser posted image Ja pozvala sestru da sada ona dođe kod nas,pošto je ovde situacija trenutno stabilna,ali ona neća dok ne bude morala. Mi smo se u gostima razboleliuser posted image Stefan od juče jedva gleda na oči skoro mu se zatvaraju od suza a i počeo je da slinavi i kašlje.Sreća moja što zbog situacije ovde ne rade vrtići i škole pa sam kod kuće i mogu da ga lečim.Mislila sam da ga vodim kod dr. ali ova ambulanta ovde je izmeštena iz Laćarka pa bi morala da idem do grada,totalni je haos.A mm je non stop na poslu jer su sada svi u policiji deo kriznog štaba.Sada je najkritičnije gore oko granice u Jameni,Sremskoj Rači i Moroviću

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 395
20.5.2014 10:34:35   
anci kv
pitala sam za tebe,juče te nije bilo. Najsigurnije izgleda u svojoj kući

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 396
20.5.2014 10:39:06   
Torbica
Jutro i od nas!
Emice, nije to do tebe, jednostavno su neka deca oset_ljivija, pogotovo devojcice. Moja cerka je isto tako bila oset_ljiva, decaci uopste...Nju je spasavao Penaten sa cinkom, Wudshutz. Imas onu Niveinu temu o nezi koze beba pa iscitaj, imaju i sjajne preparate kojih nije bilo kad je ona bila beba. Pozdrav
Viviveki user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 20.5.2014 10:40:37 >

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 397
20.5.2014 10:41:54   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: anci kv

pitala sam za tebe,juče te nije bilo. Najsigurnije izgleda u svojoj kući

Ako ne najsigurnije onda je sigurno najkomotnije,dok ne budem morala da se evakuišem ne idem više nigde.Koliko nas ima trebao bi nam čitav jedan stan da se smestimo ,a ne jedan stan sa još dvoje male deceuser posted image Mi makar imamo dva sprata na raspolaganju,pa jedna grupa dece dole a jedna goreuser posted image tako ne bi bilo puno galame.A ovaj moj mali arambaša je bio glavni iako je najmanji,sem u odnosu na malog sestrinog klinca koji još nema ni 2 meseca

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 398
20.5.2014 10:44:48   
anci kv
vikiveki pa kod vas rokenrol ne popušta!!!
emice nas je izlečio eozin rastvor i seba med sa cinkom

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 399
20.5.2014 10:47:36   
Klarita
Vikiveki, kako se spomene SM i Sid, tako pomislim na tebe i tvoje user posted image

Ajde u temi prehlade, ne moras da vodis maleckog dok ne zagusti, zbog situacije mislimuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 20.5.2014 10:49:30 >

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Neverovatan trik: uspavajte bebu za jedan ...
video
Internetom kruži neobičan trik. Jedan tata, koji je na sve moguće načine pokušavao da uspava bebu, to je i uspeo sa veom...

Anketa

Мобилни телефон.
пеперутка16

Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?

Click Here