Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 21:17:56
|
|
|
|
alex88
|
Stigao je Ph nalaz sa histeroskopije,nije dobro,izvadice mi sve ako mislim da zivim i naravno pristanem na operaciju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 21:20:59
|
|
|
|
alex88
|
Od obicnog polipa koji je u 95.5% beningni ja sam u grupi od 0.5%
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 21:38:30
|
|
|
|
17 joka
|
sve sam ti rekla posle brata ovo mi je najteze koliko je Bog surov i nepravedan budi mi hrabra i bori se...
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 22:31:04
|
|
|
|
wivern
|
Alex cuvaj glavu na ramenima...a za majcinstvo uvek ima nacina.. Drzi se
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 22:37:06
|
|
|
|
uplasenaa
|
oh boze alex koliko mi je zao toliko mi je tesko kad sam ovo procitala i znam da nepostoje reci koje bi ti ublazile ovu preveliku bol budi jaka
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 22:42:21
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, sve rekoh, nezameri tvom drugu sve me boli nestaju sve znam, budi mi borac , budi heroj, voli te joka puno prvom prilikom se vidimo, moras dalje
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 22:44:18
|
|
|
|
Torbica
|
Alex, grlim te, ne daj se!
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 17.9.2014 23:24:51
|
|
|
|
Dama Herc
|
Alex, draga, moje misli su sa tobom.... nema pravih reci sada.... Drzi se ...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 0:29:04
|
|
|
|
ivanicasale
|
Alex mila sve znas,mogu samo da te najjace zagrlim... Uz tebe sam kad god ti zatrebam. budi jaka,preguraces ti i ovo,moras mila...Ljubim te puno,puno Zivot je cesto nepravedan,ali moramo da preguramo sve sto nam priredi.
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 0:41:42
|
|
|
|
prijepolje82
|
Alex,tako sam...oh boze,samo molim te budi jaka i ne posusyaj,za majcinstvo ima nacina drugih,nemoj da na to pomisljas,sad misli samo na sebe.. Samo na sebe,i bice sve dobro.. ljubim te i grlim jakooii i ako ista mogu da pomognem tu sam,da pricas sa mnom sta god,grliiimmm teeee
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 8:19:20
|
|
|
|
Lilu KV
|
Alex tako mi je zao... Drzi se,budi jaka i preguraces i ovo.Grlim te jako
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 20:40:31
|
|
|
|
alex88
|
Hvala vam,neznam kako cu,samo molim Boga kad bi mi neko dao samo malo vremena i dao sansu da rodim dete,a posle bi pristala na sve i borila bi se,ali ovaj Bog je toliko nepravedan,imam samo 26 godina a osudjena sam na ovako nesto. Izvinite sto sve ovo ovde pisem,ipak nije tema za to. veliki za sve vas
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 20:45:58
|
|
|
|
17 joka
|
draga moja puno
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 20:46:03
|
|
|
|
wivern
|
Alex Mozda i nece morati sve tako kao sto su rekli, drzi se i budi hrabra.
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 18.9.2014 21:25:44
|
|
|
|
Kinesce
|
Alex
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 20.9.2014 14:04:25
|
|
|
|
Bebana17
|
Alex, nemam reči za ovo što ti se događa, toliko sam šokirana, stvarno se pitam da li onaj odgore uopšte postoji i kakve su mu namere kada ti ovako nešto stavi na put Ne daj se, molim te, sad je najbitnije misliti na sopstveni život, a sve ostalo je u drugom planu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.9.2014 0:42:05
|
|
|
|
Skijasica
|
Aleks draga, mnogo mi je zao. Nemoj se lako predavati, mozda ne mora tako da bude. Sta mislis da probas da odes do Ostroga. Cuda se desavaju!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.9.2014 9:43:45
|
|
|
|
alex88
|
Razmisljala sam i o tome,u sredu imam skener,revizija nalaza bice gotova sredinom nedelje,ali to sto je pregledano nije ohrabravajuce,poslato je i na to bojenje,zvao me je prof. i rekao da bi voleo kad bude gotov nalaz da poprica samnom i da to pogleda Radulovic,konzilijum mi je u subotu.Probala bi i sa nekim tinkturama dr.Ricarda Sulca ali neznam ni za to koliko imam vremena,toliko me pozuruju sa tom operacijom,par dr mi je reklo posle konzilijuma hitno zakazivanje operacije.Ja nisam spremna na to,sve ovo je previse za mene a tako se brzo pojavilo.Kad sam imala spontani sve je slato na analizu i bilo je uredno,da je imalo nesto videlo bi se,jer se i tim kiretazama otkrivaju malignosti.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.9.2014 10:02:41
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Alex ja sam ostala nema kad sam procitala sta ti se desilo. Moras biti hrabra i pre svega da mislis na sebe i svoj zivot,a za majcinstvo ce se vec naci nacina. Mozda jos uvek nije sve konacno,mozda ce se naci neko resenje da prodje bez operacije. Grlim te jako i saljem snagu da sto lakse prebrodis predstojece dane.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.9.2014 10:38:40
|
|
|
|
alex88
|
da je makar pocelo od grlica bilo bi nade ali direktno je napalo matericu.Najvise bi volela da je moguce da mi daju vremena,na sve bi pristala i 10kiretaza ako treba samo da se to odlozi,da rodim dete posle bi imala i snage i volje da se borim.Imam podrsku porodice,svima je najvaznije da ostanem ziva i izlecim se ali ja sama ne mogu da se pomirim sa tim,dani su mi tako predugi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.9.2014 12:05:18
|
|
|
|
wivern
|
Alex najvaznije je da je porodica uz tebe, znam da sad glupo zvuci sve sto ti mi pricamo da se da srediti..da si mlada... Budi hrabra i misli i na njih koji te jako vole
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 21.9.2014 14:55:41
|
|
|
|
17 joka
|
Alex, tako bih volela da se nadje neko resenje, da dobijes na vremenu... da bog da priliku ali moras biti jaka zbog svih , zbog sebe
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.9.2014 10:13:40
|
|
|
|
alex88
|
Devojke kako je sudjeno tako ce biti.Sta se desava kod ostalih koje su krenule sa postupkom,Anja sta se desava kod tebe?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 23.9.2014 13:08:43
|
|
|
|
Bibi78
|
Alex jako mi je zao zbog ovog,ali trenutno ti je tvoj zivot najbitniji,budi jaka u ovom trenutku.Ja sam imala transfer u nedelju,vracena su tri embriona,a ostalo cekam da mi jave da li ce dostici da se zalede.Imala sam 15 jc,a oplodile su se 9.Pozdravljam vas sve i samo napred
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 24.9.2014 13:35:16
|
|
|
|
IvannaM
|
Devojke, ja sam prvu vto radila na privatnoj klinici, a posto sad nema privatnika jako se razmisljam o Valjevu. Jel moguce tamo iznajmiti stan samo na mesec dana? :)
|
|
|
Anketa
Прање гузе.
пеперутка16
Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?