Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.9.2014 12:19:13
|
|
|
|
Skijasica
|
Ako Front jos uvek ne radi, onda moze da se ide na komisiju i na druge klinike u druge gradove. U svaku filijalu je stigao dopis da parovi mogu da idu i na druge klinike zato sto Front ne radi. Vec sam pisala gore o tome, samo da se odkloni ta informaticka zackoljica.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.9.2014 15:06:30
|
|
|
|
lolkica
|
Imali li koja devojka (zena) iz grupe sto je sad u VA u postupku, u toku stimulacije? Kako napreduju folikuli?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.9.2014 20:02:29
|
|
|
|
Anja74
|
Drage moje evo i ja da se javim, juce vracene dve bebe sad cekam 7 og beta. U Va smo od 14og sutra idemo kuci. Prezadovoljna sam doktorom i sestrama, svi su super.Bila sam cas tuzna cas srecna, ali izgurali smo do kraja.Sada je sve u Bozjim rukama, svima koji su u postupku zelim uspeh, verujte u sebe. U Va smo nasli super stan blizu bolnice divni ljudi a nije ni skupo. Ako nekom treba nek se javi ja sam bas brinula za smestaj. Ljubim vas sve mazim stomacic i nadam se
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.9.2014 22:19:26
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Anja bravo za dve bebice,da nas obredujes 7og!Drzim palceve draga!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.9.2014 22:32:29
|
|
|
|
17 joka
|
Anjice jako za veliku betu
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 26.9.2014 23:10:32
|
|
|
|
Dama Herc
|
Anja za visoku betu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.9.2014 9:45:49
|
|
|
|
alex88
|
Anja i ovde da ti kazem da jako navijam za makar jednu .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.9.2014 11:21:39
|
|
|
|
wivern
|
Anja
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.9.2014 11:38:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Anja
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 28.9.2014 19:45:32
|
|
|
|
Bibi78
|
Anja nadam se visokoj beti ...ja radim 3.10 pa cemo videti
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 0:48:06
|
|
|
|
17 joka
|
Bibi, da bude trocifrena beta
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 12:17:13
|
|
|
|
Skijasica
|
E, zenice. Ne znam sta da radim. Pocela sam sa mikroginonom u utorak, danas mi je 8 dan ciklusa i ide mi kao ludo. Tako mi je bilo i prosli put. Isla sam i juce kod mog ginekologa , ona kaze da to nije uobicajena reakcija na kontracepciju ali da ne smem da prestanem da pijem. Joa, ja bas lose reagujem na ovaj mikroginon. Bas sam se uplasila. Meni ciklusi nisu tako dugi. Ne znam da mi se to negativno ne odrazi na stimulaciju. Da li je neka imala slicno iskustvo? Ljubim sve i navijam!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 12:38:58
|
|
|
|
Skijasica
|
Sada sam zvala VA, dr rece da pijem od sada po dve tablete dok ne stane krvarenje. Kaze, jednostavno tako reagujem na kontracepciju. Da se ne brinem.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 12:48:33
|
|
|
|
wivern
|
Skijasice desava se to sa kontracepcijom, ne brini. Jedino sto ces od dva mikroginona biti potpuno luda
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 12:52:31
|
|
|
|
17 joka
|
Taman citam gornji post i htedoh reci da je poneko pio po dve sad videh da dr. rece to tako da nebrigaj, svi smo razliciti a ti udri po pozitivnoj energiji jos malo pa si
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 16:25:14
|
|
|
|
prijepolje82
|
Skijasice,ja sam pila po dve par dana,jer sam opet dobila bila posle deset dana od ciklusa,tj pocela da krvarim pa mi rekli da je to normalno,ne brigaj nista,meni je nakon tri dana stalo... i od mikroginona mi grudi natekle,aman kako me bole,ostalo nista fala bogu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 21:01:47
|
|
|
|
plašljiva
|
Skijašice dešava se to. imala sam devojaka u grupi koj su imale slično tvoje iskustvo. Ja da javim da je fet zakazan za petak ili subotu. Još treba da mi jave kada vide kada je emrion tačno zaledjen.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 29.9.2014 21:43:28
|
|
|
|
Skijasica
|
Plasljiva, navijam jako!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 30.9.2014 22:08:15
|
|
|
|
Dama Herc
|
Skijasice, ja sam pocela da pijem od utorka mikroginon... I trajala je 6 dana... Mada mi je ceo imunitet trenutno sjeban, pa ne znam da li je od prehlade malo duze trajala ili od lekica .... Jesu ti javili plan stimulacije?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.10.2014 11:07:41
|
|
|
|
Bebana17
|
Plašljiva, navijamo jako da ovaj put bude onaj pravi i da se desi trudnoća
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.10.2014 21:23:40
|
|
|
|
Skijasica
|
Damen Herc, pijem mikroginon do 12. a javljam se 17. u VA. Meni je danas 10. dan i jos mi po malo curka iako pijem po 2 pilolu vec treci dan. Nego da zlo bude jos gore ja sam se sinoc ukocila, uhvatila me isijalgija. Cak sam zavrsila kod neurologa. Dobila sam konjske doze injekcija. Naravno odmah sam zvala VA da se konsultujem. Skenirali smo izvestaj i slali na mail. Dr mi rece da smem da isprimam terapiju, da nece nista uticati na VTO, posto sam jos uvek pod mikroginonom. Bas sam smoto pravi.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.10.2014 21:28:17
|
|
|
|
plašljiva
|
Skijašice nadam se da će sve biti u redu i da ćeš se što pre oporaviti i naravno da će ovaj pokušaj biti onaj pravi. Navijam Bebana draga hvala ti puuuno Inaće da vam se požalim ovaj mesec sam hirurški operisala umnjak i zbog toga ispila 12 dana panklava od 650. Nisam pila probitik paralelno i zeznem načisto crevnu floru . Sada muku mučim sa dijarejom i retkom stolicom već 20 dana, a pošto idem na fet za koji dan moli se da se situacija sredi
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.10.2014 21:31:55
|
|
|
|
Skijasica
|
Plasljiva, jao znam kakve su muke sa umnjacima ja sam ih sva cetiri operisala hiruskim putem. Izgledala sam kao da me neko tukao. Jesi li probala sa kokakolom iz limenke? Kazu da je ona dobra za to.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.10.2014 21:33:43
|
|
|
|
17 joka
|
Skijasice, isprimaj terapiju,ako ti nisu rekli uzmi neku mast u apoteci na bazi mentola ili ljute paprike nek ti neko malo izmasira i onda utopli taj deo,pokusaj malo i vezbica, kazem ti onako kao neko ko se u to razume Plašljiva, sredice se to nebrigaj a i nista ti to nece praviti poroblem
|
|
RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje 1.10.2014 21:34:38
|
|
|
|
plašljiva
|
Nisam probala coca colu, a zar ona nebi trebala da bude za zatvor. Sada si me zbunila
|
|
|
Anketa
KuhinjasuzyyyKakvu hranu vam preferiraju deca?Kako kaze doktor (
21%)

Stara dobra bakina (
42%)

Ne slusam nikog (
38%)
Ukupan broj glasova: 24Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!