Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 21:26:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Ozo sip ozo sip okines me pa smo kvit (to je moja verzija pesme eheheh...) Moji spavaju, ja cekam vreme da nalozim i nahranim kere i macu. Ustvari idem njih da skinem sa dnevnog reda a moram loziti oko 23 da nam se ne ugasi vatrica do jutra , a spavaaaaaaa mi seeeee....
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 21:41:21
|
|
|
|
big mum
|
Veče Moji ne spavaju niti imaju namjeru,kao da su na Red Bullu ,neće da idu spavati bez mene.Onda kad legnem sa njima zaspem a posla preko glave. Vodila Sofi na engleski pa pekli krofne,dok sam sklonila rusvaj po kuhinji jer se naravno i Strahinja umješao u taj posao. Nakanjujem se prostrjeti veš ali mi se nedaaaaaaaaaaa.Odo upaliti mašinu za suđe i maznuti koju krofnu mmmmmmljaccccccc Želi li ko
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 21:44:25
|
|
|
|
emicaa
|
BM hoću ja,hoću ja
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 21:53:21
|
|
|
|
superm
|
Dobro vece! Samo malo da gvirnem i da vas sve
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 21:55:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Dobro vece! Samo malo da gvirnem i da vas sve
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 21:56:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nisam sad nesto za krofne. Drugi put. Ja evo okrunila dva klipa kukuruza i iskokala. Uvek se tripujem kad kokam kokice dok ovi moji spavaju, a obaska sto bas volim da pevusim: kokajte mi kokice ko babine pesnice od budzaka do budzaka u vr' odzaka I da napomenem uz tu pesmicu nema puvaraka, taman toliko malo da ih izgrickas onako slasno a da ih nema previse
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:16:18
|
|
|
|
big mum
|
Evo izvolite Priprema Gotov proizvod
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:19:53
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bm ti si ustvari pomocni kuvar jel? Ti samo pripremis sve i dovrsis Bez glavnog kuvara nista. Jesi usisala kucu?
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:21:59
|
|
|
|
Olga75
|
vece ooo vidi ima fanaka , ko dusa rekla bih al kuvar je moji spavaju a ja vilenim i razmisljam kako bih mogla nesto i da pijedem , ono bas bih mogla
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:24:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR vece ooo vidi ima fanaka , ko dusa rekla bih al kuvar je moji spavaju a ja vilenim i razmisljam kako bih mogla nesto i da pijedem , ono bas bih mogla i ja isto tako mislila bas bih mogla cvarke al cvrc moja D se danas napucala cvaraka za sve novce i sve ih pojela i bez leba bez iceg, kako li se nije prosr*la????? Ponudila bih ti kokice Olga al sam ih brzinom svetlosti srucila u sebe.
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:24:59
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Bm ti si ustvari pomocni kuvar jel? Ti samo pripremis sve i dovrsis Bez glavnog kuvara nista. Jesi usisala kucu? Eee ta sam,pripremim oni odrade glavni dio Sreća pa su pravili u kuhinji tako da sam uspjela usisati,da su pravili u dnenoj ko zna šta bi bilo
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:27:27
|
|
|
|
Olga75
|
vidiiis , kokice al me mrzi da se lacam nego , pre jedno dve nedelje me Marija naterala da okrunim jedan matori kukuruz i da joj ga skuvam , prvo sam ga kiselila skoro ceo dan pa ga kuvala doooobrih 3 - 4 sata i onda joj se nije bas dopalo pojela sam ja da se ne baci
< Poruku je uredio Olga RR -- 4.12.2014 22:28:00 >
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:29:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pojela sam ja da se ne baci vidis ovo treba da ide u one savete za mrsavljenje i to savet od nas debelih "NE JEDITE POSLE DECE SAMO DA NE BISTE BACILI HRANU"
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:30:01
|
|
|
|
big mum
|
E čvaraka nemam ali će ih biti u nedelju.I čvarci i kobasice i peke salo za salenjake A tamo krajem januara suvotinja sa sve vrućom pogačom,bjelim i crvenim lukom ajivarom i tako
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:30:15
|
|
|
|
Olga75
|
da znas , odoh odma da napisem da mi neko ne preuzne savet
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:32:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao BM u nedelju svinjokolj, najveci praznik u porodici pretpostavljam . Moje i bratovo zaduzenje je bilo lozenje vatre za topljenje cvaraka u oraniji i naravno seckanje cvaraka, odvajanje od kozure. A sto smo voleli tu svezu kozuru da jedemo mila majko, samo onako malo opreljena i malko je posolis i udri hihihih...Jao samo kad se setim. Milina. Omiljeno mi doba godine
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:37:26
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da znas , odoh odma da napisem da mi neko ne preuzne savet Aj odmah da se neko ne sjeti IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha jao BM u nedelju svinjokolj, najveci praznik u porodici pretpostavljam . Moje i bratovo zaduzenje je bilo lozenje vatre za topljenje cvaraka u oraniji i naravno seckanje cvaraka, odvajanje od kozure. A sto smo voleli tu svezu kozuru da jedemo mila majko, samo onako malo opreljena i malko je posolis i udri hihihih...Jao samo kad se setim. Milina. Omiljeno mi doba godine Jeste tad uživamo,svi smo tamo ložomo vatricu,sjeckamo salce za čvarke,pečemo peke pijemo pivo.Bude nas puno dvorište
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:40:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao BM zovite i nas. Mi nemamo gice, preracunavali se i izracunavali se i utvrdili da nam dodje isto da kupimo od komsije vec utovljenu gicu i odnesemo mesaru da sve sredi. Pih nista posla za nas Jaooo a sad bih jos vise uzivala.Ma ja sam sa babom i creva prala, ljustila i seckala luk za creva ma svasta sam. Bas je to bilo lepo i srecno doba Evo skoro 23h idem da nalozim pa da se tusnem i u krevet. Laku noc mame. Olga vidimo se ujiutru
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 4.12.2014 22:51:51 >
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:53:14
|
|
|
|
big mum
|
Samo izvolite dođite,ali nema crevca da se peru ,kupujemo već očišćene. A onda na kraju dana budu gotovi čvarci onako hrskavi kao čips mljacccc onda ti drugi dan bude zlo ali nema veze Odo i ja da se tušnem pogledam Housa i spavanjac
< Poruku je uredio big mum -- 4.12.2014 22:56:59 >
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 22:56:15
|
|
|
|
Olga75
|
vi o disnotoru , ajme ne pamtim kad sam bila , pamtim onaj neki miris sto se uvuce u nos i onda ceo dan nema da jedem nista , mozda i ovo da napisem tamo u one savet o mrsavljenju MILJ , odes spavati ? laku nooocicu
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 23:25:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ko o cemu vi o cvarcima ! Ljiso, cudo tako mala a voli cvarke ? To si ti grickala pred njom pa ona videla Evo mi porodicno gledamo film na CineStar i cepamo se... Moram da prijavim da jedva hodam , ispod kolena do stopala tetive i misici napeti, upalili se aaaah .Kad ja juce u cizmama uz brdo sibam li sibam ...
|
|
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 4.12.2014 23:49:22
|
|
|
|
mati
|
Jao cvarci, jos domaci... Mirisem ih... ME nista cudno, ovi moji obozavaju, sveki pravila malo pa poslala u casi od jogurta, a ovaj manji samo kruzi oko case i krade, usladili mu se, prvi put probao.
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 5.12.2014 0:04:44
|
|
|
|
superm
|
I, evo me opet! Mm i deca spavaju, čekam da se skuva pirinač pa da popijem vodu od pirinča. Imam neke mučnine. A i ne spava mi se. BUbi
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 5.12.2014 0:06:28
|
|
|
|
17 joka
|
vece, moze meni nesto zestoko?
|
|
|
RE: Decembarska eufoRRija 12/14 [chat] 5.12.2014 0:13:22
|
|
|
|
superm
|
Joko, izgleda da sam ja budna, ostali . Kako si?
|
|
Anketa
Кофеин током трудноће.
пеперутка16
Да ли је здраво пити пуно кофеина током трудноће, да ли то утиче на здравље бебе? Колико кафе мислите да је „дозвољено“ пити дневно током трудноће?