Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:15:12
|
|
|
|
buhla
|
Mislim da je iz Zikine dinastije
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:16:31
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: buhla Mislim da je iz Zikine dinastije E jeste
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:17:34
|
|
|
|
Delijagirl
|
"kafa" Beograd Costa Coffe od 17h napred... Jeca RR (ako je posle 17h, bez deteta ) Buhla (od 17h, dolazim s u ) Sanji ( i u ) Viking (posle 17, negdje sa mogucnostjom parkiranja) Rivana LilyT Mimavb Mihi (verovatno bez ) AnaRR (odgovara datum, radi do 16:00 do 17:30 ima da potrosi brdo para od dosade ) Zoka81 Guppy (poslepodne, bez ) Pticica (samo da sluze pivo ) Skoki Sephora( posle 17h, verovatno bez ) DG (moguce oplodjeno jaje ) Fale mi jos Skoki i Zoka 81... I ajde mi samo pomognite jesam nekoga promasila
< Poruku je uredio Delijagirl -- 12.10.2009 11:20:28 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:22:17
|
|
|
|
Rivana
|
Bas ce nas biti dosta
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:24:57
|
|
|
|
buhla
|
Ce bidne zurka!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:24:58
|
|
|
|
minavb
|
a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:32:24
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: buhla Ce bidne zurka! Toliko zena na jednom mestu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:39:28
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: minavb a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu? Ja cu da pozovem u Costa coffe i pitam dal imaju nepusacki deo i dali mogu da rezervisem mesto za sve nas. Inace izgleda ja cu biti jedini pusac ali nema brige iovako nebi pusila pored trudnica nikad.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:40:36
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: minavb a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu? Ja cu da pozovem u Costa coffe i pitam dal imaju nepusacki deo i dali mogu da rezervisem mesto za sve nas. Inace izgleda ja cu biti jedini pusac ali nema brige iovako nebi pusila pored trudnica nikad. A jel taj costa sa strane pored meka
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:43:17
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: minavb a šta kažete na to da se nađemo u nepušačkom delu? Ja cu da pozovem u Costa coffe i pitam dal imaju nepusacki deo i dali mogu da rezervisem mesto za sve nas. Inace izgleda ja cu biti jedini pusac ali nema brige iovako nebi pusila pored trudnica nikad. A jel taj costa sa strane pored meka Sa iste strane je gde i mek, posle bioskopa je. ja nemam pojma dal oni imaju uopste pusacki i nepusacki deo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:45:53
|
|
|
|
Rivana
|
Ah da znam gde je, ja mislim da nemju e sad ne znam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 11:46:47
|
|
|
|
minavb
|
Imaju, svaki Costa kafe ima nepušački deo.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 12:18:05
|
|
|
|
LillyT
|
Ja ne znam nikoga (i niko ne zna mene), pa kada vidite neku rascupanu i zabunjenu, masite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 12:54:33
|
|
|
|
Skoki
|
Evo i ja da sprijavim za 19.10. od 17h..jos ne znam da li dolazim sa malom, ali dolazim 100% Cak mi i mesto savrseno odgovara..:)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 12:57:36
|
|
|
|
sephora
|
ni ja još nikoga ne znam ali mogli bi da smislimo neki "znak" za prepoznavanje... kao kada se ide na blajnd date
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 19:57:15
|
|
|
|
buhla
|
evo moje slike da me prepoznate lakse
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 20:33:14
|
|
|
|
mejra81
|
Jel mogu i ja da se prijavim za dolazak? Odgovara mi i mesto i vreme!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 20:44:40
|
|
|
|
mejra81
|
Super, bas se radujem!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 21:59:56
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla evo moje slike da me prepoznate lakse Buhla, pa nas dve skroz ličimo!!! Da nas ne zamene?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.10.2009 22:00:25
|
|
|
|
guppy RR
|
DELIJAGIRL; pravi novi spisaaaak!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.10.2009 8:24:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Javila mi je viking za ovu kafu preko pp ali ja sam bila juce u NS a preko vikenda nisam RR jer u ovom stanu nemam internet a selimo se za 15 dana u nas stan...Tako da... Nego, ako mogu i ja da se pridruzim... Vidim da je costa cafe, vidim da je 17h ali ne vidim da li je to bilo juce ili kog je datuma? PLEASE
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.10.2009 8:41:32
|
|
|
|
Jeca*
|
to ce biti sledeceg ponedeljka 19.10. dobrodosla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.10.2009 8:41:41
|
|
|
|
buhla
|
OTI 19.10. ima vremena. Super!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?