|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15
9.3.2015 11:30:15   
emicaa
Ja sam 41 i to samsakupila na komentarima user posted image
Počela sam pakovati Dorinu sobu,samo što sam počela nakupila vreću malog odjela i vreću duksića i hlača,pa ona ima više odjela nego ja.Sinoć sam joj naručila haljinu za krštenje pa da vidim da li mi se svidja ili ću im vratit.
Dajte mi sad nešto da popijem pa odo dalje,gdje je Aca da mi pomogne,možemo pričati o ribi i kiselom kupusu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 751
9.3.2015 11:34:49   
Misha i Ljisha
Ja sam sad pogledoh na 44. ehehhe eto brzo to tamo vamo popnes se pa padnes. Hop. Ma ja klikcem na slicice jer mi smetaju da procitam na rr nesto. fin covek bre aca iako ga optuzise za povatavanje sa MAP user posted image . Ajde koje musko bi otvorilo temu o kupusu?? Nijedno. Znaci Acu mi ne dirajte. Navijam. nego stvarno da opet imamo kladionicu????user posted image

Nego videh da je i aktivna ona tema osvoji herbafastuser posted image Klarita zenska di si ocu da ti uzmedu nagradu. user posted image Ne stvarno ne kapiram sto je ta tema aktivna?

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.3.2015 11:38:14 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 752
9.3.2015 11:39:25   
veselicaa
MiLj i herbafast se dobija,samo ti pisi u toj temi user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 753
9.3.2015 11:42:47   
Misha i Ljisha
stvarno? Nemo me zezas sad cu da jurnem i da kopiram sve Klaritine postove tj da prepisem ipak je ona ultimate winner of all timesuser posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 754
9.3.2015 11:45:18   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

stvarno? Nemo me zezas sad cu da jurnem i da kopiram sve Klaritine postove tj da prepisem ipak je ona ultimate winner of all timesuser posted image

user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 755
9.3.2015 11:48:46   
ivaMark
Ljiso, hvala na podrsci ali padam ja polako sa vodece pozicije, mm mrzi da klikce...posle ce da me tera da ga masiram user posted image i lepo kazes za Acu, mozda je covek dusa a ovde ga napljuvase najgore. Dobra ti je fora za Klaritine postove, hahaha...

Nama danas treba auto da bude gotov pa da malo proskitamo.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

Direktna veza do poruke: 756
9.3.2015 11:51:35   
Modessty
iva bre kakvo skitanje sada! ima bre da sedite i da klikćete i rkama i nogama! nemoj bre da nas razočaraš! Mi se sve uzdamo u teme i Adrijanu da sredite acu i milu i ostale user posted image
Ja bila na koktelu povodom 8. marta i sad me pustili da idem kući! jupiiiii! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 757
9.3.2015 11:52:31   
Misha i Ljisha
user posted image reci muzu ako ne klikce nema "poklona" do daljnjeg ehehheh...

nego stvarno gde nam je Klarita, nema majke moga deteta. Ajde bre Klarita mamo dolazi da se malo poigramooooooo (ovo otpevajte ahahah)

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 758
9.3.2015 11:54:08   
Modessty
Klari kaže ne može da postigne i da se izbori s decom i mužem! Zato je nema

Budite dobre. Ja odoh kući. Virkaću sa moba da znate! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 759
9.3.2015 11:55:40   
veselicaa
Mod imaces posla kao moderator,teme za zakljucavanje koliko hoces user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 760
9.3.2015 12:12:10   
milicicak
MiLj je moj idol user posted image
Zene, ja izgiboh od poslovnog kliktanja, uhvatio me grc u ruci user posted image da ne virnem ovde mislim da bih odlepila :)

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 761
9.3.2015 12:15:58   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: milicicak

MiLj je moj idol user posted image
Zene, ja izgiboh od poslovnog kliktanja, uhvatio me grc u ruci user posted image da ne virnem ovde mislim da bih odlepila :)

user posted image a ja izgiboh od samoce. Vi me ovde lecite. Al vidi se da se ne druzim dovoljno sa matorim ljudima uopste ne vodim neke ozbiljne razgovore. Dobro je da vam ne pisem na Dunjinom jeziku ali to bi otprilike izgledalo ovako.

"uziš mamo, jidi to" "daj meso basno jeb" "maja i jeka kamenčići" "maja i jeka nočići"...user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 762
9.3.2015 12:18:58   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

iva bre kakvo skitanje sada! ima bre da sedite i da klikćete i rkama i nogama! nemoj bre da nas razočaraš! Mi se sve uzdamo u teme i Adrijanu da sredite acu i milu i ostale user posted image
Ja bila na koktelu povodom 8. marta i sad me pustili da idem kući! jupiiiii! user posted image

Ko mi uzme gumene zabice ima da ga user posted image ostalo i moze da priceka ali zabice su mojeeee ovog meseca user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 763
9.3.2015 12:28:46   
Klarita
Eve me, bre, dodjouser posted image
MiLj, nisam ulazila u temu, ali nemoj ljubim te ni ti...ugojila sam se bila od fiber-a, mislim da je i Lanajelenauser posted image

Moood, virkas li, virkas?

Serpi, ja ne kapiram kako se igra za taj slatki paket, a bas me privlaciuser posted image necu ovaj mesec zbog tebe, ali naredni je mojuser posted image

Ce da pijemo li nesto? Punjene parike se krckaju, lebac ispecen, dete spava, starije dete u vrticu...koliko li ce da traje ovaj mir i druzenje sa vamauser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 764
9.3.2015 12:32:53   
mali_mis
Klari opet si ceprkala magicnu kuglu, ljisa tugovala sto te nema, kad ono hokus pokus eto je Klarita u kafanu user posted image
I ja znam par njih iz rl koji su se ugojili od doticnog spomenutog.
Za slatkise, klasika, pises, pises, pises i samo pises... user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 765
9.3.2015 12:35:13   
superm
Klarita, 100 godina! Kako si? Vidim malo pre virkas u trudnickim temama! Tako sam i ja neko vreme pre nego sam user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 766
9.3.2015 12:39:08   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Klarita

MiLj, nisam ulazila u temu, ali nemoj ljubim te ni ti...ugojila sam se bila od fiber-a, mislim da je i Lanajelenauser posted image

Sad bi ti moj Jakov rekao: CARAMBA user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 767
9.3.2015 12:40:09   
Klarita
He he he, veruj mi superm, nema sanse, ni u najludjem snu da bih sebi tako nesto dozvolila. Jedva se borim sa ovo dvoje jos pa trece kukuuuuuuu...virkam, gledam sta radite i kako ste i najvise pratim Jabudicuser posted image

Mali misu, malopre punim paprike kad mi bljesnu nesto pred ocima, ono Ljisa me ogovaraaaaaaa, odmah sam sve zajeb*** u kuhinji i dotrcah vamouser posted image

Falite mi falite ohhhhhhhhhhhhhhh

Jabudic, ljubi mi dusu sa najlepsim imenom (moj Nikolaj je trebao da se zove Jakov...duga prica zasto nije, i glupa) ali teta Klarita smrsala 9kguser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 9.3.2015 12:42:01 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 768
9.3.2015 12:46:12   
jabudic
Super Klarita! user posted image
Baš od fibera?
Ja planiram da krenem sa hrono kad se porodim, mada se ja istopim u roku od 3 mjeseca i bez dijete.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 769
9.3.2015 12:48:03   
QueenJ
user posted image Klari!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 770
9.3.2015 12:50:40   
superm
Molim vas, nemojte o mršavljenju...Ja tek treba da se gojimuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 771
9.3.2015 12:51:45   
milicicak
Juhuuu, Klarita :) radi ti ta magicna kugla kao svajcarski sat :)
Pa, zeno, svaka cast za mrsavljenje :)
Ja i dalje klik, klik, klik pa mama zove, pa klik, klik, klik, pa udje neko, pa klik, klik, klik, opet mama zove... Elem, odlepicu od kliktanja :D

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 772
9.3.2015 12:53:03   
branki*

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ja i dalje klik, klik, klik pa mama zove, pa klik, klik, klik, pa udje neko, pa klik, klik, klik, opet mama zove... Elem, odlepicu od kliktanja :D

ili od mameuser posted image

klari,stigla siuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 773
9.3.2015 12:53:51   
Klarita
Ne, ne...od fibera sam se ugojila...a, onda sam pila neke sejkove kratko, krenula da ne jedemuser posted image sad se vratila na stare mi tablete tj kapsule i idu kile ocas poslauser posted image i tako...htela sam da krenem i na aerobik, tri puta nedeljno ujutru, mm hteo da cuva N, a K u vrticu, ali abog kicme ne smem jos uvek. Nisam pisala onda, ali imala sam jos jedno ruzno kocenje, pa bolove ima pomalo jos uvek, i ne smem onda da vezbam. Moacu i do dr po upute za skener i ostalo pa da vidim sta se desava...kocila sam se dvq puta gadno za nepuna tri meseca, bolje recno za dva i pouser posted image

A, sto se tice devojane u stomaku, pa nisam ni sumnjala user posted image nego hocu zvanicnu potvrdu ovde da sam RR prorocicauser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 774
9.3.2015 12:57:06   
jabudic
U srijedu idem na pregled i zvanično ti odajem priznanje! user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Mirne noći uz Nutrino Sleep Well
Roditeljstvo sa sobom nosi mnogo emocija, a večernje rutine često mogu biti najosetljivije. Nutrino Sleep Well podržava ...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Preminula beba stara sedam meseci u Beogradu
Beba stara sedam meseci preminula je juče u bolnici u Beogradu, nakon što je tamo primljena u jako teškom zdravstvenom s...

Anketa

Kako ce se zvati ?
blizancic

Sta mislite o imenima za blizance decake:Vukašin i Dušan ?

Ne svidja mi se (51%)

Svidja mi se (49%)

Ukupan broj glasova: 121

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here