Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 8:57:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Unina mama ja sam u soku, blago receno on je sinoc otvorio 40 novih debata i sve su zaključane i otpisane videla sam, nego ne mogu da verujem
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:05:11
|
|
|
|
jabudic
|
Jao što se ismijah, ja sam shvatila da je ovaj aca lukic neka stara domaćica A teme su mu /joj super zanimljive. Kakvu ribu volite? JEdva čekam da se završi nagradna igra, da se okupaju ove novajlije, pa da prte kući, a ja da ne tražim trudnice svako jutro po pola ure!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:06:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
E covek je verovatno dusa od coveka a mi se sprdamo. Mozda nema novaca da kupi cerki poklon pa je resio na ovaj nacin eto da dodje do poklona. ;Meni je to divno. Ok ne postuje pravila foruma ali nije iz zlonamere. Ja mislim da je covek zasluzio nagradu. Ja od sad navijam za ACU
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:09:33
|
|
|
|
jabudic
|
Ne mogu da se otmem utisku da je taj čovjek žena
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:12:48
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha E covek je verovatno dusa od coveka a mi se sprdamo. Mozda nema novaca da kupi cerki poklon pa je resio na ovaj nacin eto da dodje do poklona. ;Meni je to divno. Ok ne postuje pravila foruma ali nije iz zlonamere. Ja mislim da je covek zasluzio nagradu. Ja od sad navijam za ACU I ja isto mislim ! Kaze meni moj muz juce, ajd i ti uposli babu(svekija),ionako stalno visi na fejsu !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:12:54
|
|
|
|
emicaa
|
A toooo,pa pročitala sam njegove teme ali opet nisam skontala,na mene je najveći utisak ostavila kakva je vlaga u turskoj
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:13:33
|
|
|
|
Modessty
|
ma sve puca od poštenja sa sve lažnim fb profilom nego udri brigu na veselje! I ja ću da navijam za Acu od sada!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:16:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Ja zaginula do 2, sto u kafani sto rezanjen nekih diskova za casove Sad pijuckam kaficu pre posla a jos sam u pizami....
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:18:41
|
|
|
|
Modessty
|
Ivankice izljubi mi dete danas kad ga vidiš Nešto se samo mazio ova dva dana. I po ceo dan mi peva:" You are my sunshine..."
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:27:31
|
|
|
|
milicicak
|
Ajmo devojke kafa i kolaci Sad sam iscitala pisanije od sinoc, bas ste mi ulepsale jutro
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:31:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Ivankice izljubi mi dete danas kad ga vidiš Nešto se samo mazio ova dva dana. I po ceo dan mi peva:" You are my sunshine..." Ha ha, on svaki zadatak shvata super ozbiljno! Naravno da peva kad je juce bio 8 mart!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:33:17
|
|
|
|
mila83
|
Jao Milicicak....ne znam sta bih pre hvala
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:38:19
|
|
|
|
Modessty
|
Ivankice ja ne znam kako će on da preživi sledeći septembar bez tebe!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:46:36
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Jao što se ismijah, ja sam shvatila da je ovaj aca lukic neka stara domaćica A teme su mu /joj super zanimljive. Kakvu ribu volite? JEdva čekam da se završi nagradna igra, da se okupaju ove novajlije, pa da prte kući, a ja da ne tražim trudnice svako jutro po pola ure! e što se ismejem ja sas vas ovde KAko ste mi stomačići?
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:48:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Moj stomacic uziva u cokoladi, puca pms kao lud
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 9:49:08
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR IZVORNA PORUKA: jabudic Jao što se ismijah, ja sam shvatila da je ovaj aca lukic neka stara domaćica A teme su mu /joj super zanimljive. Kakvu ribu volite? JEdva čekam da se završi nagradna igra, da se okupaju ove novajlije, pa da prte kući, a ja da ne tražim trudnice svako jutro po pola ure! e što se ismejem ja sas vas ovde KAko ste mi stomačići? Hihihi, ja nemam stomak ali sam super :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 10:06:05
|
|
|
|
Modessty
|
al nam tepa Trca
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 10:07:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Ijaoooooooooooooooj ja sam misila da sam u temi trudnica
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 10:18:37
|
|
|
|
milicicak
|
Hihihi, ja sam tri puta proveravala da li sam otvorila dobru temu :) Uspanicila sam se da sam zalutala :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:05:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sta je sa ovim novajlijama???? Ja za evo vise od dve god na rr sam samo jednu temu otvorila a ovi ko blesavi. Evo sad i kolaci. Bas modovi imaju puno posla, ne bih vam bila u kozi Nego pogledah Acu na kom je plasmanu i videh da IvaMark vodi . Al ni Aca nije los. Acooo Acooo Acoooo hihihi... Ajde bre gde nam je Sosa, pala je na listi? Ajte zene upregnite sad jos malo vam ostalo (ja sam oko 50tog mesta ja ne vredi da se uprezem hehehee)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:09:05
|
|
|
|
milicicak
|
MiLj, poJen je poJen Meni je aca simpatican :)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:16:56
|
|
|
|
QueenJ
|
Hello, ženice! Zaginuh ja u kafani, k'o u dobra stara vremena. Sva sreća, i E. se uspavala jutros. Kod mene kontra.
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:19:35
|
|
|
|
mali_mis
|
I kod mene je kontra
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:19:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Pozdrav u kafanu Vidim lepo raspolozenje se nastavlja a aca jos uvek aktuelan i verovatno sve cita
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 9.3.2015 11:21:47
|
|
|
|
mali_mis
|
Ma aca jos spava. To on sad spava, da moze sa vama u kasne sate u kafanu Ova kosava se razduvala kao nenormalna, opet spic u stanu.
|
|
|
Anketa
Мобилни телефон.
пеперутка16
Да ли сте заговорник куповине мобилних телефона за децу од 2, 3, 4 године...?