Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:04:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
aaaaaaaaaaa prikljucila sam lap top na zvucnike aaaa bas muzika tresti srecom nemam komsije i igram u donjem vesu. aaaaaaaaaaaaaaa ludilo valjda nece tata jos zvati da idemo da prskamo vocnjak dok se ja zezam heheehh
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:06:20
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Ja se Ljišo prijavljujem za sve aktivnosti. Nema problema! Inače čitam sad baš o prolećnoj ravnodnevici u petak i delimišnom pomračenju sunca. Biće lepo da se vidi
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:08:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
des i bre Mod dodji na zurku u donjem vesu uuuu huuuuuuu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:09:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Dobro jutro. Vidim ovde bas pusto. Ako nista drugo dok je bila nagradna igra bilo je vrlo dinamicno a gde ste sad mame??? Čuj gd smo!! Tu smo Ja što stignem ujutru do 9 da ispišem - to mi je. Posle me nema
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:10:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evi i mene Umesto da gledam Haven i pijuckam kaficu Ivka mi zauzela televizor
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:11:38
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ajte zurka kod mene mozemo da radimo sta ocemo komsije su daleko niko nece zvati komucajce
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:15:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ljiso, zuraja, a Ja sam sinoc ranije zaspala i sad ne migu da se razbravim
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:17:47
|
|
|
|
milicicak
|
Jutro :) Ocu i ja na zurku, necu na posao :) Ceka me dete da peremo zube, uzivajte danas
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:21:24
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa sta da vam kazem zurka traje iako me sad zvao tata. Evo obukoh se uz muziku (obrnuto od striptuza ) ijuuu ala mi sad ovo prija. Mm uvek kaze da sam ja sama sebi dovoljna za zurku hihhi...ja tvrdim ko ne zna sam da se zabavi ne zna ni u drustvu.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:25:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Ljišo tako i kod mene bilo. Muzika i udri u spremanje sa sve đuskanjem
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:26:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ljišo dobra ti taktika,zoveš na žurku pa onda ćeš reći e ajde sad da sijemo šećerac Ja se znam zabavit sama ali nemam priliku za to
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:30:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nemam ni ja Emice ovo su retke prilike hehehe... Zato uzivam sto vise mogu. Evo posklanjala po kuci svasta idem da perem sudove. Trco to mi je najbolja taktika za spremanje. Djuskanje. mozak na pasi a zabavljam se i dok radim. Jao kad bih stalno mogla glasnu muziku da slusam. obozavam i da jurim kolima i slusam glasnu muziku aaaaaaaa... eto ti a majcinstvo te natera da ides brzinom djackog autobusa da utisas muziku slusas decije pesmice i svasta nesto hehehe...Nema veze volim ja to ali prija i ovako ponekad da se prisetim kako mi je bilo dok sam sama zivela 8za to ce mi trebati i neki alkohol cenim, hmmm imam crnog vina i piva)
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:40:45
|
|
|
|
Modessty
|
kaže moj muž da kupimo još jedan televizor za dečiju sobu da ne bi smo po ceo dan gledali crtaće. Onda mu jedan naš prijatelj ispriča svoje iskustvo - kupimo mi još dva televizora za svaku sobu po jedan, sve u nadi da ćemo gledati šta mi hoćemo a ne samo crtaće. Sada na svim televizorima piče crtraći!
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:53:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja planiram TV za trpezariju, decija soba nikad nece imati tekevizor. Podjem sad da sednem na kauci naravno zaboli me zadnjica (duvno je sto to mogu da kazem i da stvarno mislim ) Radoznalo Ensko pogleda i ima sta da vidi.... pojavila se ljubicanstvena modrica od 10ak cm!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:56:35
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR kaže moj muž da kupimo još jedan televizor za dečiju sobu da ne bi smo po ceo dan gledali crtaće. Onda mu jedan naš prijatelj ispriča svoje iskustvo - kupimo mi još dva televizora za svaku sobu po jedan, sve u nadi da ćemo gledati šta mi hoćemo a ne samo crtaće. Sada na svim televizorima piče crtraći! ovako i kod nas! jos kad krene da trazi glupog Nodija na dvd!!
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 8:59:20
|
|
|
|
Modessty
|
Ivanka pa di si pristala ono veče da pošaljem muža da te izmasira ne bi bilo modrice
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:00:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mod, ajde molim te zamisli muza kako mi masira nastradalu zadnjicu
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:03:05
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:10:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pranje prozora uz M&S Ivanka sta ti je za pozadinom?
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:11:21
|
|
|
|
Klarita
|
Aaaaaaaaaaaaa, dok sam iscitala sve e, lude ste skroz... Ljiso, evo i ja se prijavljujem, ali nEsam ti ja za rabotu, ja sam vise za Grcku Kod nas red Sunca, red oblaka, samo da nema vetra da mozemo u jednu setnju...ceka me gomila sudova, gomila vesa, ali N jos spava, pa bar vas da "vidim", ves i sudovi nece plakati...
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:13:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha pranje prozora uz M&S Ivanka sta ti je za pozadinom? Preletela za vikend preko kutije sa kockama.
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:18:31
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
A da da Ivanka secam se da sam procitala ali nisam skapirala da si pozadinu uvredila Klarita imas pp cerka ti u vrticu a ja pravim lumperaj. Ti dodji da se ti i ja zezamo a ostale mame nek rade na njivi
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:30:27
|
|
|
|
Klarita
|
Ljiso, odgovorila imam problem, stalno mi trepti ikona da imam zahtev za prijateljstvo, a ne pokazuje poruku Probudio se N...otisla sam
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:31:04
|
|
|
|
milicicak
|
Ovde jos zurka Sad cu i ja da odvrnem muziku, sama sam u kancelariji, uzivancija
|
|
|
|
RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15 18.3.2015 9:36:23
|
|
|
|
Modessty
|
о Клари! де си бе женче?! Не реко ти на дружењу да ми лепо изгледаш и смршала си. Изгледа да хербафаст делује
|
Anketa
Млеко.
Admin
Које млеко је здравије давати детету после годину дана: