|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje
26.3.2015 8:16:52   
Yellena008
Stetice, koliko si ti puta pokusala dok nisi ostala trudna?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2051
26.3.2015 10:50:03   
arucak
Mogu li hormoni da se daju treci dan ciklusa?ili moraju drugi

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 2052
26.3.2015 11:24:30   
margom
E pa mene kad krene, bas me krene......elem, usred stimulaacije nekoliko dana pred aspiraciju, uz svo cuvanje i karantine, mog dragog je sinoc sastavio gripppp.....rasturila ga temperatura, nije mogao sinoc bukvalno prst da pomeri sinusi naduveni i sve sto prati to stanje.....juteos je malo bolje, ali on ne da nije za davanje uzorka, on nije za pomeranje iz kreveta.....i sta sada covek da radi ......ekipa u Valjevu ne zamrzava jajne celije da bi eventualno sacekali bolji trenutak, a ja uveliko stimulisana.....Ne znam, ziva nisam ! A od jutros osecam kao da i mene malo zateze u sinusima.......poezija...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2053
26.3.2015 13:02:09   
Yellena008
Margom ja kad sam bila na prvoj inseminaciji,bila je zenica sa mnom cekala et i bila je skroz bolesna...ne znam iskreno sta je bilo sa njom tj da li je trudna...ali znam da su joj uradili et. Brzo se baci na vreo caj sa puno limuna i neke vitamine,a njemu daj da popije defrinol ili tako nesto da ga ozivi....bitno e da da uzorak oni ce probrati valjda sta valja...

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2054
26.3.2015 13:06:13   
margom
Ma Yellence, sve je to teoretski tako, ali poenta je da je coveka somio grip, on bre nije ni za put, a kamoli za davanje uzorka....ne znam, samo molim Boga da se oporavi sto vise do ponedeljka, jer tada bi mogli znati kada je aspiracija..... A vec se punimo raznoraznim propolisima,cajevima, vitaminom C itd.

Direktna veza do poruke: 2055
26.3.2015 13:09:01   
Yellena008
Mislis da cemo do ponedeljka znati kad nam je aspiracija? Joj pa to moze biti sledece nedelje sve jel da? I aspiracija i et????

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2056
26.3.2015 13:10:13   
Štetica
jellena imala sam 3 inseminacije i 2 vto,posle druge vto moj amh je bio <0,1 i Fsh 17,5, a mm je imao samo 4% normalnih spermatozoida. u tom ciklusu ja ostah trudna i to ni manje ni vise od 3 odnosa za ceo ciklus.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 2057
26.3.2015 13:10:54   
margom
Pa tako nesto...zavisi od rasta folikula, moji su juce bili jos uvek mali ali ujednaceni, videcemo za dalje......Ali cenim da bi sredinom-krajem sledece nedelje trebalo da bude aspiracija-davanje uzorka......

Direktna veza do poruke: 2058
26.3.2015 13:17:36   
Štetica
Magrom ako nije alergican na paracetamol nek pije sumeci Eferalgan(u plasticnoj kutiji) daj mu odmah 2 tablete u pola case vode i pred spavanje 2. Sutra je kao nov

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2059
26.3.2015 13:21:09   
Yellena008
Stetice prica je neverovatna ali mi je drago da se sve divno zavrsilo....koliko do porodjaja? Margom slazem se sa Steticom nakljukaj ga sad da se oporavi odmah pa da do aspiracije bude kao da nista nije bilo....

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2060
26.3.2015 13:23:50   
margom
Stetice tako sam sinoc i ucinila, dala sam mu odmah dva paracetamola, i tako mu je i spala temperatura, ali naduveni sinusi su ostali i sav je smlacen od temperature....a on i inace ima problema sa kretanjem, jer je imao povredu kolena, pa je jos uvek u oporavku koji ce duze trajati. U svakom slucaju, posto ne zelim nista da prepustim slucaju, raspitala sam se u BG na dve privatne klinike, da li mozemo kod njih odraditi aspiraciju i uzimanje uzorka punkcijom ako bude bilo neophodno (daleko bilo, pu,pu,pu), jer ne zelim da nam propadne ovaj pokusaj zbog j''benog gripa..... rekli su da nema problema i da im se samo javimo u ponedeljak ako procenimo da je stanje takvo, a da stimulaciju nastavimo u VA....Naplatili bi nam kao VTO iz prirodnog ciklusa, oko 1000 evra. Sada sam malo mirnija...... Drzite nam fige da nas grip pusti.....

< Poruku je uredio margom -- 26.3.2015 13:27:29 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2061
26.3.2015 13:34:13   
Štetica
Jellena gospodin se rodio 30.12 2014,upravo mucimo muku sa prvom temperaturom i zubom u najaviuser posted image .
Magrom zagrej kuhinjske soli pa u krpu pa na sinuse.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2062
26.3.2015 13:34:37   
Štetica
Jellena gospodin se rodio 30.12 2014,upravo mucimo muku sa prvom temperaturom i zubom u najaviuser posted image .
Magrom zagrej kuhinjske soli pa u krpu pa na sinuse.

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2063
26.3.2015 14:06:40   
JACIKA77
Margom,Yellena ja sutra ujutru treba da idem u Valjevo za stimulaciju a jos nisam dobila...tako da ne verujem da ce biti nista od toga nego cu i dalje biti na diferelinu...mora kod mene stalno nesto naopako da bude user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 2064
26.3.2015 14:33:01   
margom
Jacika nema veze da li si dobila, ides u svakom slucaju, tako su i meni napomenuli kada su me zvali da dodjem nakon kontracepcije....Samo opusteno ! user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2065
26.3.2015 14:35:40   
JACIKA77
ma znam da idem i ako ne dobijem ali nece mi dati stimulaciju dok ne dobijem nego ce mi produziti diferelin samo...pa da dodjem sigurno kada dobijem

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2066
26.3.2015 14:38:10   
margom
Bice kako biti mora, sta da se radi......a jeste malo cimanje trcati svakih par dana u VA, medjutim to nadoknadjuje njihova ljubaznost......user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2067
26.3.2015 14:40:36   
JACIKA77
22.3 sam prestala da pijem microgynon i vec sutradan me toliko bolela krsta i stomak da sam mislila da cu dobiti taj dan i sutra dan prestalo...i nema nista

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2068
26.3.2015 14:42:47   
margom
Ma krenuce, samo nemoj toliko da razmisljas o tome (lakse reci nego uciniti, znam ).....A jel ti rekao dr Bane zasto si na duzem protokolu?

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2069
26.3.2015 14:46:35   
JACIKA77
nije mi nista rekao,nemam pojma zasto...hormoni su mi ok FSH 5.6 LH 3.97 AMH 1.9 ne znam po cemu odlucuju

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2070
26.3.2015 15:08:31   
margom
Mozda pravi razliku u odnosu na prvu koju si imala....user posted image

(odgovor članu JACIKA77)
Direktna veza do poruke: 2071
26.3.2015 17:03:23   
Yellena008
Jacika, bice to sve dobro...progmnozira vidovita Yellena....

Stetice nek je ziv i zdrav....divno je to cuti...nadam se da cemo i mi imati tu srecu da to docekamo....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2072
26.3.2015 17:10:47   
Dinak
JACIKA77 nemoj da se brines! I ja u celoj grupi jedina nisam dobila posle microgynona na kontrolnom pregledu. Produzili su mi diphereline za 1 dan i od sledeceg nastavili stimulaciju... To je potpuno normalno.
Margom nemoj da se brines, bice sve u redu, meni je pred ET svekrva dobila grip a zivimo zajedno, hvala Bogu nikom nista nije falilo, a muzic ce da ozdravi za 5 dana do aspiracije

Direktna veza do poruke: 2073
26.3.2015 17:46:32   
margom
Dinak, hvala na lepim recima, nadam se da cemo i mi tvojim stopama...samo da se sve kockice poklope....Meni je sad samo da mm bude dovoljno dobro da moze u VA i da bude sposoban da da uzorak, posto je sada sav nikakav...Ne vredi se nervirati.... Poljubaccccc.....

(odgovor članu Dinak)
Direktna veza do poruke: 2074
26.3.2015 20:21:49   
Yellena008
E pa drugari, pao prvi CTX veceras u 8h...joj al svrbi...strasno....pocesala bi,ali ne smem....ne boli nista,isto kao i gonal,ali svrbi i crveni se mesto ubodanposle davanja....

(odgovor članu margom)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

Прање гузе.
пеперутка16

Да ли ваш муж пресвлачи детету одећу, мислим на прање гузе и мењање пелена?

Click Here