Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 23:11:23
|
|
|
|
ivaMark
|
World, prvo sto mi pade na pamet kad si ovo napisala je scenario za neki bezobrazni film
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 23:15:07
|
|
|
|
World
|
a nikad ne znas u sta se nagradna igra moze pretvoriti..
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 23:26:11
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Mod sada vidim da si prva na tabeli. Svaka cast i navijam!!!! Izdrzi jos malo Juhuuuuuuu DO POBEDEEEE!!!!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 20.4.2015 23:29:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Puno srece svim uoornim takmicarkama i takmicarima Mod, sad videh da si prva na tabeli! BRAVO!
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 20.4.2015 23:42:49 >
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 0:18:50
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: World recept je tri crnca i dobar bic Ništa od mojih crnaca! Izdali su me u odsudnom momentu! Ali muž uskočio u pomoć dok sam ja ljuljala dete da se ne probudi 15 min pre kraja dana
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 0:19:43
|
|
|
|
Modessty
|
Od mene je dosta! Si ju in the morning!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 0:22:45
|
|
|
|
Azra_
|
Bravo Mod!!!!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 2:15:10
|
|
|
|
Tajčica
|
Mod, čestitam , i drago mi je da si pokazala da je sasvim moguće, eto.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 6:38:44
|
|
|
|
Maraj
|
Mod
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 7:33:19
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Buba Miro nis jedina koja si to zapazila, i ja sam Ljudiiiii noviiiii, tegla linolade 210 din u maxiju, ako vam nije daleko idite do njega.... U rodi pre neki dan bese akcija, cini mi se 179,99 din i jos se dobije pokloncic sa teglicom Meni je sa liste poznato samo 5 zena koje redovno kuckaju, 2 koje klikaju, i ove ostale nisam jos upoznala Mod cestitam
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 7:37:15
|
|
|
|
branki*
|
ja sam 35.na listi
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:14:38
|
|
|
|
Modessty
|
eh žene moje drage. Nisam kliktala da pokažem da je moguće već da dokažem da NIJE moguće dobiti 10.000 poena za dva sata! Kao što se desilo u predhodnoj nagradnoj igri. Hvala na čestitkama. Ova ludost je sada i više nikada! Kao što sam obećala pisaću detaljno ali samo da se završi nagradna igra. I da znate - Čokolino i Linolada nisu skupi kad deca to koriste u nekim normalnim količinama, ali kad imaš dve aždaje koje paniče ako u kući nema Čokolina, Lino medvedića i slično - e onda imaš motiv i to veliki! JOš i kad se starije dete raduje kad stigne Lino kalendar, onda možete da zamislite koja će radost biti kada stigne ceo Lino paket! A i tvrdoglavi sam baksuz!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:18:17
|
|
|
|
veselicaa
|
Vidim Sanjica nasla mece Cestitam,bas mi je drago da si ti Mod bravo za tebe i mogu da zamislim kako ce se deca obradovati,sto kazes najvise za kalendar sve drugo im mozemo kupiti u prodavnici.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:23:39
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjice cestitam za mece Mod jedva cekam izvestaj
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:24:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Mod cestitam i sigurna sam da ce klinci uzivati u paketicu Sanjice jeeee nasla si mece Bitno je da nasi najmladji uzivaju u ovim paketicima
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:27:26
|
|
|
|
branki*
|
sanjica nasla mece,nisam znala bas mi je drago!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:33:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala devojke! Sto mi je drago sto je Mod dobila prvu nagradu nemate pojma. Sad navijamo za Trcu.
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 8:53:09
|
|
|
|
Modessty
|
sanjice čestitam!!!
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 9:05:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Oooo Sanjice, dok se ja ulogujem uze ti meče Šalim se, drago mi je da si dobila i čestitam A ja sumnjam da ću da klikćem, taman sam se naoštrila da klikćem danas dok mali spava, ali ćorak - izlogova me u chrome i ne mogu da se ulogujem, a na IE nema šanse.
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 9:26:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice cestitam
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 9:31:44
|
|
|
|
Maraj
|
Sanjice divno
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 9:36:35
|
|
|
|
jess021
|
Mod, svaka cast! Sanjice, bravo
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 10:51:17
|
|
|
|
Jole84
|
Bravo Mod i Sanjice, što mi fino kad je neko naš
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 10:52:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Bravo Mod i Sanjice, što mi fino kad je neko naš Potpisujem, jos Mod da nastavi da bude prva, da im pokupi sve dnevne, svih 5 dana
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 21.4.2015 11:43:55
|
|
|
|
amdn
|
drugari evo zasto ja klikcem, sta cu decak voli Lino medu i cokolino i naravno bravo za Mod i evo kako ja djuskam sa njim :)
|
|
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?