Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne nagrade! 13.4.2015 20:36:58
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage Ringerajke i Ringerajci, U periodu od 20.4.2015. do 24.4.2015. Lino i Ringeraja.rs za sve Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama. Bilo da redovno na forumu razmenjujete iskustva, ili više volite da čitate Ringerajine sadržaje, svi imate mogućnost da učestvujete!!! Medvedić Lino je specijalista za zdrave i ukusne obroke. Od prvih dana svoje male drugare uvodi u čaroban svet ukusa istovremeno ispunjavajući sve zahteve mama, da obrok bude hranjiv, zdrav i lak za pripremu. Neodoljivi Lino ukusi bogati vitaminima, kalcijumom i gvožđem su sve što je potrebno za veselo detinjstvo. Zato i ne čudi što je Lino uvek tu, kada su gladni mali, ali i oni malo veći drugari. Zanimljiva pravila svim registrovanim korisnicima daju mogućnost učešća, zato ne zaboravite da ih pročitate pre početka takmičenja, kako bi ste dobili najbolje informacije o načinu osvajanja bodova i naravno o nagradama. Želja za osvajanjem titule »Lino pobednika« je tu ... Zato, ne odustajte, možda baš Vi budete jedan od Lino pobednika i osvojite neku od sjajnih nagrada!!! U okviru takmičenja "Budi i ti Lino pobednik" Lino će podeliti ukupno 23 nagrade i to: 3 glavne, 5 specijalnih i 15 dodatnih nagrada. PROČITAJ VIŠE ... PRAVILA PROČITAJTE OVDE
< Poruku je uredio marketing RR -- 17.4.2015 19:58:33 >
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 13.4.2015 21:13:42
|
|
|
|
Maraj
|
Ala ce se klinci RR sladiti! za RR i sponzora
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 13.4.2015 21:30:43
|
|
|
|
Anarunika
|
Vau! Naš omiljeni proizvod od svih slatkih proizvoda koji postoje na ovome svetu je Linolada!!! Njam,njam,njam. Obavezno u kući imamo po kanticu Linolade koja zahvaljujući meni potraje najviše 10 dana,ako i toliko. I bijemo se ko će da pojede belo za RR i sponzore!
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 13.4.2015 22:57:19
|
|
|
|
serpica
|
za sponzora i RR
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 13.4.2015 22:59:05
|
|
|
|
jabudic
|
A gdje su ta zanimljiva pravila?
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 13.4.2015 23:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Divno
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 13.4.2015 23:09:56
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: jabudic A gdje su ta zanimljiva pravila? Biće objavljena čim počne takmičenje :)
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 14.4.2015 8:23:09
|
|
|
|
nikiteki
|
super
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 14.4.2015 15:23:26
|
|
|
|
Bibilib
|
Odlicno.....
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 14.4.2015 15:44:02
|
|
|
|
amdn
|
Bravo za RR i Lino divno njami, Lino i pcelica Maja, najvise volimo od cokolade a Linolada omiljena mamina iz detinjstva :)
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 9:00:33
|
|
|
|
mila83
|
Divno ! ! !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 10:05:47
|
|
|
|
Modessty
|
MOj Danilo već kaže da hoće samo čokolino i linoladu, drugo mu ne treba
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 10:07:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod i Una ali dzaba nam je, opet ce doci nepoznate dekice i bakice da pokupe nagrade
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 10:10:51
|
|
|
|
Maraj
|
UM i to sto kazes.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 10:28:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet ce verovatno da se jure ikonice i doci ce Aca Lukic
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 10:31:59
|
|
|
|
Maraj
|
To sam bas htela da napisem da ocekujem da se aca vrati
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 15.4.2015 10:34:59
|
|
|
|
mila83
|
Aca faca
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 16.4.2015 20:31:51
|
|
|
|
Žapkić
|
Mislite: Aca Lukas?
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 16.4.2015 20:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Mislite: Aca Lukas? da, da mozda povede ovaj put i zoricu
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 7:25:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Ako previse budemo spominjale Acu, pocece serpi opet da ga sanja Super su nagrade, RR.
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 7:28:27
|
|
|
|
Maraj
|
Ja misu to sam i ja pomislila. Cim se slomene Aca meni serpi u glavi
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 9:20:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice veselo
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 10:29:52
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Ja misu to sam i ja pomislila. Cim se slomene Aca meni serpi u glavi ko zna,ko zna
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 11:57:04
|
|
|
|
Modessty
|
ja sam već najavila mužu da se spremi da juri ikonice po RR sledeće nedelje
|
|
RE: Budi i ti Lino pobednik i osvoji sjajne n... 17.4.2015 11:58:24
|
|
|
|
Anoniman
|
nista onda 4 dana nema pisanja samo kliktanje, ali od 6h ujutru
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Pitanjcejelena038Da li mislite da postoji pitanje na koje Minavb nema odgovor? Ne postoji, ona se u sve razume (
65%)

Moguce, ali tu stranu svoje ličnosti još nije pokazala (
7%)

Postoji, ali srećom, postoji i google (
28%)
Ukupan broj glasova: 154Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!